FB pixel TP pixel
Fanoušci zuří. Zombie komedie Santa Clarita Diet na Netflixu končí © TMDB

Fanoušci zuří. Zombie komedie Santa Clarita Diet na Netflixu končí

Oblíbený rodinný zombie seriál Santa Clarita Diet s Drew Barrymore a Timothy Olyphantem se další řady nedočká.

Filmové novinky

Dalších peripetií, hektolitrů krve a zábavných nedorozumění rodinky Hammondových z amerického předměstí, v níž se matka Sheila v podání Drew Barrymore proměnila v zombie, a manžel Joel (Timothy Olyphant) a dcera Abby (Liv Hewson) se musejí s tímto nečekaným “problémem” vyrovnat, se již nedočkáme. Streamovací společnost Netflix, která tento zom-com produkuje, se rozhodla po třech řadách seriál ukončit. Pro mnoho fanoušků je to velmi frustrující, protože konec třetí řady byl zakončen cliffhangerem a pravděpodobně nikdo se již nedozví, co se nakonec stalo s postavou Joela (stala se z něj také zombie?). Tvůrce seriálu Vincent Fresco potvrdil, že seriál byl původně koncipován pro 5 řad. Netflix byl proto na Twitteru fanoušky bombardován prosbami i výhrůžkami, aby se v natáčení pokračovalo.

Sám Timothy Olyphant při nedávných dotazech ohledně budoucnosti seriálu odpovídal s vtipem, že se často nestačí ani otočit, aby Netflix nějaký nezrušil. Pravděpodobně tušil, že budoucnost Santa Clarity Diet je nejistá. Vždyť málokterý ze seriálů přeskočí na Netflixu třetí řadu. Netflix totiž používá tzv. “cost-plus” model s velkými bonusy po každé odvysílané řadě, navýšenými zvláště po řadě třetí. Takže čísla sledovanosti musí být opravdu vysoká, aby se Netflixu vyplatilo seriál dále financovat. Od začátku roku tak již na Netflixu skončilo svou pouť šest seriálů: kromě výše zmíněného jsou to sitcomy One Day At a Time, Friends From College, sci-fi Travelers a marvelovky Jessica Jones a The Punisher.

 215 zobrazení   2 se líbí
Čínský sci-fi megahit The Wandering Earth je nově na Netflixu v češtině
Čínský sci-fi megahit The Wandering Earth je nově na Netflixu v češtině
30.04.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Chybí vám velkorozpočtové sci-fi fláky ve stylu Armagedonu? Čína a Netflix jsou tu pro vás s velkofilmem, kterým se Asie chce rovnat Hollywoodu. A nechybí ani české titulky!

Přišel vám poslední díl Hry o trůny příliš tmavý? Máme pár rad na zlepšení
Přišel vám poslední díl Hry o trůny příliš tmavý? Máme pár rad na zlepšení
30.04.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Bitva o Zimohrad měla být dosavadním vrcholem seriálu Hra o trůny. A po vizuální stránce nepochybně byla, ale ne pro každého. Řada fanoušků si ihned po zhlédnutí stěžovala, že velká část dílu byla příliš tmavá, kostičkovaná a místy nebylo na obraze vůbec nic vidět.

Jennifer Aniston a Adam Sandler čelí vraždě v nové komedii Netflixu
Jennifer Aniston a Adam Sandler čelí vraždě v nové komedii Netflixu
30.04.2019 | Filmové novinky

Murder Mystery je název nové akční detektivní komedie, ve které se opět setkají hollywoodské hvězdy Adam Sandler a Jennifer Aniston. Zábavný trailer láká na zběsilou jízdu a exotické lokace.

Třetí díl Hry o trůny ukončuje domnělý hlavní děj a rozpolcuje diváky
Třetí díl Hry o trůny ukončuje domnělý hlavní děj a rozpolcuje diváky
29.04.2019 14:00:00 | Filmové novinky

V pořadí již třetí Bitva o Zimohrad je za námi. A lze bez výčitek konstatovat, že předvedla spektákl, jaký v dosavadním vývoji Hry o trůny ani v seriálovém žánru nemá obdoby.