FB pixel TP pixel
Nejžhavější seriál roku vám vystřelí tepovku do maxima. Trailer je naprosto božský © HBO Max

Nejžhavější seriál roku vám vystřelí tepovku do maxima. Trailer je naprosto božský

Režisér Sam Levinson a hudebník The Weeknd připravili pro HBO maximální laskominu, která potěší snad každého fanoušku seriálu Euforie. Znovu nás totiž uvrhne do komplikovaného života mladých, tentokrát skrze optiku ďábelského hudebního byznysu. Kvality nového seriálu potvrzuje i exkluzivní předpremiéra.

18. 4. 2023 9:00 | Filmové novinky

Režisér Sam Levinson patří mezi nejzajímavější současné tvůrce a jeho nekompromisní, dynamická a provokativní optika je něco, co HBO potřebovalo, aby kromě starší cílovky dokázalo trefit i mladší publikum, které pořád více lákají produkce od konkurenčního Netflixu. Už megahit Euforie ukázal, že Levinson má neskutečný cit vystihnout trable současné mladé generace a nejinak tomu zdá se bude i v jeho novince Idol, která vznikla ve spolupráci s talentovaným hudebníkem pod pseudonymem The Weeknd. Tihle dva pánové nás uvrhnou do komplikovaného života mladé zpěvačky Jocelyn v podání uhrančivé Lily-Rose Depp, které nervové zhroucení zhatilo její poslední turné. Její čerstvě navázaný vztah s charismatickým (a problematickým) majitelem nočního klubu ji však znovu vystřelí ke hvězdám. Avšak jak víme, tyhle vzlety v hudebním byznysu (a nejen v něm) často vedou k drtivému pádu.

Nový téměř dvouminutový trailer už víceméně zcela odhaluje hlavní dějové zákruty a jasně poodhaluje, jakým směrem se Levinson s Weekndem a Lily-Rose Depp pustili. Ukázka opírající se o atraktivní křivky dcery Johnnyho Deppa má dokonalé tempo, luxusní střih a z každého záběru probleskuje jednak sexappeal, ale také vášeň, chtíč a posedlost. Ať už po slávě, úspěchu, penězích, drogách či sexu. HBO nově oznámilo, že Idol bude mít premiéru 5. června, přičemž svého exkluzivního premiérového uvedení se nedočká online, nýbrž na festivalu v Cannes. Potřebujete snad lepší důkaz, že tohle nebude žádná obyčejná spotřebka, ale jeden z vrcholů letošní seriálové nabídky?

Zdroj: HBO Max

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Teorie velkého třesku dostane nový seriál. Návrat hvězd není vyloučen
Teorie velkého třesku dostane nový seriál. Návrat hvězd není vyloučen
18.04.2023 8:00:00 | Filmové novinky

Pokud vám chybí populární nerdí parta ze seriálu Teorie velkého třesku, určitě vám udělá radost zpráva, že se připravuje nový seriál z prostředí tohoto megaúspěšného sitcomu. Pravděpodobný je i návrat původních hrdinů.

Seriál Iveta se vrací s druhou řadou. Trailer ukazuje devadesátky, Štaidla i Gotta
Seriál Iveta se vrací s druhou řadou. Trailer ukazuje devadesátky, Štaidla i Gotta
17.04.2023 17:20:00 | Filmové novinky

Voyo už na květen chystá očekávaný návrat seriálového hitu Iveta. Tentokrát se přesuneme do období největší slávy Ivety Bartošové, když s ní prožijeme divoká devadesátá léta a její klopotný vztah s Ladislavem Štaidlem.

Nenápadné akční sci-fi ohýbá v traileru realitu. První recenze slibují zábavnou jízdu
Nenápadné akční sci-fi ohýbá v traileru realitu. První recenze slibují zábavnou jízdu
17.04.2023 16:30:00 | Filmové novinky

Režisér Robert Rodriguez si po akčním sci-fi Alita: Bojový anděl nejprve odskočil na Netflix s dětskou jízdou Můžeme být hrdinové a nyní nabídne konečně zase něco pro dospělé publikum. Jeho zdánlivě nenápadné sci-fi o moci hypnózy je podle prvních recenzí solidní akční podívanou.

Legendární Pobřežní hlídka se vrací. O Hasselhoffa a Pamelu je mezi diváky stále zájem
Legendární Pobřežní hlídka se vrací. O Hasselhoffa a Pamelu je mezi diváky stále zájem
17.04.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Magazín Deadline přinesl informaci, že se začíná pracovat na nové verzi legendárního seriálu Pobřežní hlídka. Globální megahit s Davidem Hasselhoffem dostal v roce 2017 filmový remake, ten se však mezi diváky neuchytil.