FB pixel TP pixel
Kultovní Futurama se vrací. Trailer láme bránice, Disney přidá i chybějící epizody © Hulu

Kultovní Futurama se vrací. Trailer láme bránice, Disney přidá i chybějící epizody

Je to již 10 let, kdy byla odvysílána poslední epizoda kultovního animovaného sci-fi Futurama. O letošních prázdninách však dorazí nové epizody, na které láká právě vydaný trailer.

28. 6. 2023 14:40 | Filmové novinky

V září tomu bude přesně 10. let, kdy se na stanici Comedy Central odvysílala poslední epizoda animovaného sci-fi Futurama. Seriál od tvůrce Simpsonů Matta Groeninga byl postaven na různorodém stylu humoru od satiry po parodii popkulturních děl a okouzloval bizarními futuristickými nápady, navíc se i díky temnějším tónům a emocionální hloubce stal jedním z nejoriginálnějších televizních pořadů své doby. Losera Frye, cynika Bendera či kyklopí kapitánku Leelu si oblíbil téměř každý. Fanoušci tak loni s nadšením přijali oznámení o chystané nové řadě.

Připravovaná nová (již 11.) série bude mít v USA premiéru na stanici Hulu 24. července (u nás na Disney+), takže nastal nejvyšší čas nalákat diváky k pokračování plnohodnotným trailerem, který oživí vzpomínky na starou partu. Kromě vývoje milostného vztahu Frye a Leely bychom se měli v nových dílech podívat, jak ve světě Futuramy dopadla ožehavá témata současnosti jako bitcoin, cancel culture, vakcíny či samotné streamovací platformy. Čeká nás 10 zbrusu nových epizod, které budou vysílány v týdenních intervalech. Objednáno už je ale i dalších 10 epizod. A aby toho nebylo málo, k již dostupným 9 řadám seriálu na Disney Plus přibudou 12. července i epizody 10. řady.

Zdroj: Deadline

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Nový Superman obsazen! Znáte ho z Netflixu, nová Lois Lane je z Amazonu
Nový Superman obsazen! Znáte ho z Netflixu, nová Lois Lane je z Amazonu
28.06.2023 6:00:00 | Filmové novinky

A je to tady. Henry Cavill definitivně skončil jako Superman a studio Warner Bros. spolu s režisérem Jamesem Gunnem oznámilo tvář nového Supermana i jeho životní partnerky Lois Lane. Nejedná se o velká překvapení, obě jména totiž patřila mezi favority.

Nejzábavnější horor podzimu? Trailer Pěti nocí u Freddyho ukazuje posedlé vraždící roboty
Nejzábavnější horor podzimu? Trailer Pěti nocí u Freddyho ukazuje posedlé vraždící roboty
27.06.2023 19:15:00 | Filmové novinky

Kultovní videohra, která se přes noc stala hororovým fenoménem, ožívá ve verzi pro kina. S vraždícími, dušemi posedlými roboty dlouho nebyla taková legrace.

HBO hasí průšvih? Kontroverzní seriál Idol končí dříve, jednu epizodu neodvysílá
HBO hasí průšvih? Kontroverzní seriál Idol končí dříve, jednu epizodu neodvysílá
27.06.2023 18:10:00 | Filmové novinky

HBO v nové upoutávce na další epizodu seriálu Idol zaskočilo řadu diváků, když v ní poutá na prý závěrečnou epizodu. Potíž je v tom, že jde teprve o pátý díl a původně bylo oznámeno 6 epizod.

Tvůrci Zaklínače popsali, jak Geraltovi změní obličej. Vychází prý z knih
Tvůrci Zaklínače popsali, jak Geraltovi změní obličej. Vychází prý z knih
27.06.2023 17:15:00 | Filmové novinky

Třetí řada Zaklínače startuje na Netflixu již ve ve čtvrtek 29. června a je to naposledy, co se setkáme s Geraltem z Rivie v podáního Henryho Cavilla. Tvůrci nyní vysvětlují, jak si poradí se změnou vzhledu hlavního hrdiny. A nedává to moc smysl.