FB pixel TP pixel
HBO hledá další GoT. His Dark Materials má v traileru slušně našlápnuto © TMDB

HBO hledá další GoT. His Dark Materials má v traileru slušně našlápnuto

S blížícím se koncem Hry o trůny se HBO musí čím dál víc snažit při hledání nástupce tohoto globálního megahitu. Zatím má v rukou kromě výtečného Černobylu dvě další loženky - seriálové Watchmeny a právě fantasy ságu His Dark Materials, jež má první pořádnou upoutávku.

Filmové novinky

His Dark Materials je adaptací stejnojmenné knižní série z pera Philipa Pullmana, jíž Hollywood pod názvem Zlatý kompas neúspěšně adaptoval již před několika lety s Nicole Kidman a Danielem Craigem. V nové verzi příběhu o dívce Lyře, jež se vydá po stopách zmizelých dětí, zjistí, že svět ovládaný tajemným Magisteriem není zrovna skvělým místem k životu a je potřeba s ním bojovat i za pomocí obrněných medvědů, se objeví rovněž hvězdné obsazení. V hlavní roli Lyry uvidíme Dafne Keen z Logan: Wolverine. V dospělých rolích pak ve finančně zjevně dobře zajištěném seriálu uhranou James McAvoy jako Lord Asriel, Lin-Manuel Miranda jako dobrodruh Lee Scoresby a Ruth Wilson jako charismatická paní Coulterová. Seriál jsme zařadili mezi nejočekávanější fantasy seriály po odchodu Hry o trůny a nová upoutávka rozhodně nezklamala. Premiéru by si měl seriál odbít do konce letošního roku.

 1 473 zobrazení   64 se líbí
Zapomeňte na Batflecka. Nového Batmana si zahraje Robert Pattinson
Zapomeňte na Batflecka. Nového Batmana si zahraje Robert Pattinson
17.05.2019 | Filmové novinky

S blížícím se začátkem natáčení nového snímku o gothamském strážci pořádku potvrdil režisér Matt Reeves, že si mladšího Temného rytíře v The Batman zahraje Robert Pattinson, jenž tak přebírá pochodeň po Benu Affleckovi

Petice fanoušků GoT volá po předělání 8. řady a má již přes 300 000 podpisů
Petice fanoušků GoT volá po předělání 8. řady a má již přes 300 000 podpisů
16.05.2019 15:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci již od prvního dílu vyjadřují svou nespokojenost s 8. řadou seriálu Hra o trůny. Nyní jeden z nich vytvořil petici, která volá po předělání 8. řady s jinými tvůrci. Seriál, který svou pouť začal 17. dubna 2011, za pár dní skončí, ale zatím se zdá, že finále nezanechá fanoušky spokojené.

HBO zveřejnila poslední fotografie Hry o trůny a fanoušci spekulují o 2. řadě
HBO zveřejnila poslední fotografie Hry o trůny a fanoušci spekulují o 2. řadě
16.05.2019 13:00:00 | Filmové novinky

Už za pár dní skončí jedna velká kapitola v historii seriálové zábavy, když HBO odvysílá úplně poslední díl veleúspěšného fenoménu Hra o trůny. Televize nyní naposledy zveřejnila promo fotografie k následujícímu dílu a fanoušci se stále nemohou dohodnout.

Nový Star Wars film natočí tvůrci Hry o trůny David Benioff a D. B. Weiss
Nový Star Wars film natočí tvůrci Hry o trůny David Benioff a D. B. Weiss
15.05.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Výkonný ředitel Disney Bob Iger oficiálně potvrdil, že nový film ze světa Star Wars, který přijde do kin v roce 2022, připraví tvůrci legendárního fantasy seriálu Hry o trůny David Benioff a D. B. Weiss.