FB pixel TP pixel
České HBO slaví další úspěch. Špionážní drama Bez vědomí míří za Atlantik © TMDB

České HBO slaví další úspěch. Špionážní drama Bez vědomí míří za Atlantik

Po Nabarveném ptáčeti Václava Marhoula, které se dostalo do soutěže festivalu v Benátkách, si čeští tvůrci mohou znovu gratulovat. Špionářní minisérie Bez vědomí bude na prestižním festivalu v Torontu.

České novinky

Bez vědomí se odehrává v období divokého konce 80. let a vypráví příběh disidentského páru v podání Martina Myšičky a Táni Pauhofové, kteří po návratu do vlasti zažijí smrtelnou nehodu a skončí v nemocnici. Manžel však náhle zmizí a je na jeho ženě, aby se ho v nepřátelském prostředí pokusila nalézt.

V ČR se dočkáme na podzim

Seriál Bez vědomí bude v Torontu uveden v rámci sekce Primetime, která se soustředí na televizní tvorbu se silným uměleckým vkladem. Bez vědomí bylo vybráno mezi šestici ambiciózních televizních projektů z Francie, USA či Austrálie. Objeví se tedy ve velmi exkluzivním výběru. Oficiálního uvedení se pak seriál dočká na podzim v rámci oslav třicetiletého výročí sametové revoluce.

 372 zobrazení   11 se líbí
10 slibných podzimních novinek ČT: Detektivky, koprodukce a banda lůzrů
10 slibných podzimních novinek ČT: Detektivky, koprodukce a banda lůzrů
08.08.2019 | České novinky

Česká televize představila filmy a seriály, které uvidí diváci letos na podzim na obrazovkách, a přihodila pár slibných filmů do kin, na kterých se podílí jako koproducent. Mrkněte, co si na podzim nenechat z české tvorby ujít. A že je toho letos dost.

Rodena bude na podzim plno. Objeví se ve dvou krimi koprodukcích ČT
Rodena bude na podzim plno. Objeví se ve dvou krimi koprodukcích ČT
02.08.2019 | České novinky

Karel Roden zůstává jedním z nejvytíženějších českých herců a i nadále se objevuje v zahraničních produkcích. Na podzim ho uvidíme dvakrát v krimi seriálech, na nichž spolupracovala Česká televize.

Marhoulovo Nabarvené ptáče míří do světa, přivítají ho Benátky i Toronto
Marhoulovo Nabarvené ptáče míří do světa, přivítají ho Benátky i Toronto
24.07.2019 | České novinky

Dlouho očekávaný projekt režiséra Václava Marhoula ještě nemá ani po premiéře a již slaví mezinárodní úspěch. První velká tisková zpráva Mezinárodního filmového festivalu v Torontu odhalila, že film bude v září uveden na prestižním kanadském festivalu, a to v rámci sekce Special Presentations.

10 českých kriminálek, které vám utekly a je to chyba
10 českých kriminálek, které vám utekly a je to chyba
16.07.2019 | České novinky

Skřípete zuby, že Česká televize na léto po stopadesáté nasadila Malého pitavala a Nova s Primou zase drtí Policii Modravu a V.I.P. vraždy? Zkraťte si čekání na podzimní novinky s naším výběrem 10 českých krimiseriálů z posledních 10 let, které možná ušly vaší pozornosti a stojí za to je vidět.