FB pixel TP pixel
Nejmilovanější herec současnosti přišel o dvě ikonické role. Má ale nový projekt snů © Warner Bros.

Nejmilovanější herec současnosti přišel o dvě ikonické role. Má ale nový projekt snů

James Gunn pokračuje v přestavbě roztříštěného DC univerza a občas holt musí udělat nějaký nepopulární krok. Tím posledním proti sobě ale popudil značnou část fanoušků. Režisér a scenárista totiž pracuje na novém filmu o Supermanovi, ve kterém ovšem bude chybět Henry Cavill.

16. 12. 2022 12:15 | Filmové novinky

Je to několik týdnů co Henry Cavill po svém cameo vystoupení v Black Adamovi na Instagramu oznámil velkolepý návrat. Jenže, jak všichni víme, není vrtkavějšího prostředí než Hollywoodu. Cavill se proto nedávno na Instagramu ozval znovu a oznámil, že po schůzce s Jamesem Gunnem a Peterem Safranem v roli Muže z oceli končí. James Gunn totiž prozradil, že prvním projektem jeho chystaného rebootu DCU bude nový reboot Supermana. A jelikož se má tento projekt zaměřit na samé počátky superhrdinské kariéry kryptonského rodáka ve městě Metropolis, bude nutno nabrat mladšího herce.

Nejmilovanější herec současnosti přišel o dvě ikonické role. Má ale nový projekt snů © Warner Bros.

Pro Cavilla to ale v DCU nemusí znamenat definitivní konec. Jak uvedl James Gunn na Twitteru, oblíbenec fanoušků se může objevit v jiné roli. Podobně se kdysi uvažovalo také o angažmá Christiana Balea ve filmu Batman vs. Superman, ze kterého ale nakonec sešlo. Co je ale zajímavější, v souvislosti s novým Supermanem se nově spekuluje i o účasti Bena Afflecka. Ano, čtete správně! Affleck totiž nedávno rovněž absolvoval sezení s Gunnem a Safranem, na které mu byla nabídnuta režie nějakého DC filmu. Sám Affleck je údajně možnosti nakloněn, po svém konci v roli Batmana, který se obecně očekává, by tak mohl zůstat rovněž součástí DCU.

Ale zpět ke Cavillovi. Ten nedávno sekl s Geraltem z Rivie, přičemž ve čtvrté řadě Zaklínače ho nahradí Liam Hemsworth. Nyní následuje konec v Supermanovi, který ale herec téměř okamžitě vykompenzoval nalezením další velké role. Cavill se totiž objeví v novém projektu Warhammer 40k na motivy oblíbené hry na hrdiny, která shodou okolností patří mezi jeho nejoblíbenější. Warhammer nachystá studio Amazon a podle dostupných informací se nejprve dočkáme seriálu, na který by mohl navázat i film. Fanoušci pak Cavilla vidí nejvíce v roli Magnea Calgara, lídra jedné frakce ultramariňáků, jehož figurku si mj. herec sám doma nabarvil.

Zdroj: Deadline

Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Herectví, které vás donutí k slzám. Nový trailer očekávané oscarovky tne do živého
Herectví, které vás donutí k slzám. Nový trailer očekávané oscarovky tne do živého
15.12.2022 14:50:00 | Filmové novinky

Žhavý kandidát na nejlepších herecký výkon roku se konečně představuje v pořádně naducaném traileru na drama Velryba. Bredan Fraser podle ohlasů předvádí dost možná životní výkon plný lidskosti.

Které seriály Netflix zrušil v roce 2022? Máme kompletní seznam desítek titulů
Které seriály Netflix zrušil v roce 2022? Máme kompletní seznam desítek titulů
15.12.2022 14:40:00 | Filmové novinky

Už jsme si zvykli, že Netflix své seriály nekompromisně ruší, pokud nenaplní vkládaný potenciál. Po právě zrušeném fantasy Válečná jeptiška jsme se pro pořádek rozhodli vydat seznam projektů, které po tomto roce již další epizody nedostanou.

Thor dostane přes tlamu. Nový epický fantasy seriál slibuje božskou akci
Thor dostane přes tlamu. Nový epický fantasy seriál slibuje božskou akci
15.12.2022 12:30:00 | Filmové novinky

Je to jen pár týdnů, co se na videoherní trh dostal druhý a závěrečný díl restartu série God of War, a nyní je oficiálně potvrzeno, že se tahle fantasy řežba dočká i seriálového zpracování.

Režisér Deadpoola 3 prozradil, jak to bude s brutalitou. Nechce opakovat obří chybu
Režisér Deadpoola 3 prozradil, jak to bude s brutalitou. Nechce opakovat obří chybu
15.12.2022 12:15:00 | Filmové novinky

Režisér Shawn Levy se konečně chystá na tvorbu svého vůbec nejočekávanějšího filmu. Deadpoolova trojka nepřijde o nic ze svých původních kvalit a těšit se můžeme i na oblíbené postavy.