FB pixel TP pixel
Zapomeňte na Matáskova Poldu. Prima tasí kriminálku s hrdinou, který se nebojí porvat © FTV Prima

Zapomeňte na Matáskova Poldu. Prima tasí kriminálku s hrdinou, který se nebojí porvat

Televize Prima přichází s jednou z největších novinek podzimu, která má před sebou nelehký úkol. Má totiž nahradit extrémně úspěšného Poldu s Davidem Matáskem. Povede se nové kriminálce husarský kousek?

České novinky 23. 10. 2024 18:40 | České novinky

Televize Prima již 23. října uvádí jednu ze svých velkých podzimních novinek, která má jasný úkol. Stát se středečním hitem, který plnohodnotně nahradí oblíbený seriál Polda s Davidem Matáskem, který v letošním roce uvedl své poslední epizody. V kriminální novince s razantním názvem Hrdina se představuje Jan Nedbal jako policejní neřízená střela, se kterou to není vůbec jednoduché. To ostatně naplno poznají nejen diváci, ale také Kristýna Boková jako státní zástupkyně Bartošová a také Ondřej Malý v roli majora Říhy.

Nedbal v seriálu hraje titulní postavu Adama Hrdiny. Ten je trochu ustřeleným a nevyzpytatelným vyšetřovatelem, který svým nadřízeným umí lézt pořádně na nervy. Podle všeho má mít ale i dost lidskosti na to, aby si ho diváci oblíbili. Samotný herec slibuje mladého detektiva belmondovského stylu, který se nebojí sarkasmu tváří v tvář zločinu. Prima v případě Hrdiny opět nesází na vyloženě temnou kriminální sérii. Seriál chce být naopak komediální krimi prošpikovanou nadsázkou. I proto seriál kromě Poldy nahrazuje i méně, ale stále úspěšný seriál Dvojka na zabití, jemuž však mezi první a aktuální druhou řadou zmizela přibližně třetina diváků.

Velká očekávání

Hrdina má naplnit velká očekávání Primy a dříve veleúspěšného Poldu nahradit se vším všudy. Ostatně Polda byl jedním z divácky nejpopulárnějších seriálů na televizních obrazovkách obecně. Poslední z jeho šesti řad se těšila sledovanosti kolem 1,1 milionu diváků. Přes léto televize oblíbený seriál reprízovala a stále dokázal sklízet vysoce nadprůměrnou sledovanost a ovládat středeční večery. Dokáže Hrdina zlomit milionovou sledovanost a hlavně si ji udržet?

Zdroj: FTV Prima

 831 zobrazení  
Primu trápí klesající sledovanost vztahových seriálů. Za 3 roky ztratila 500 000 diváků
Primu trápí klesající sledovanost vztahových seriálů. Za 3 roky ztratila 500 000 diváků
23.10.2024 11:55:00 | České novinky

Televize Prima má za sebou zdánlivě úspěšnou premiéru nového seriálu Kamarádi. Tahle vztahová telenovela, která navazuje na úspěch seriálů Slunečná a ZOO, však potvrzuje pro televizi velice nepříznivý trend, kdy za tři roky přišla o půl milionu sledujících. Kam se diváci poděli a mají podobné projekty ještě naději?

Rekordní sledovanost StarDance ničí konkurenci. Ta vůbec nestíhá
Rekordní sledovanost StarDance ničí konkurenci. Ta vůbec nestíhá
21.10.2024 17:00:00 | České novinky

Návrat pořadu StarDance na obrazovky České televize je ještě větší, než se obecně očekávalo. Oproti minulému týdnu sledovanost dokonce poposkočila nahoru a konkurenční televize nemají aktuálně žádnou šanci taneční soutěž překonat.

Češi dál válcují Netflix. Mezi největšími letošními hity jsou hned tři novinky
Češi dál válcují Netflix. Mezi největšími letošními hity jsou hned tři novinky
17.10.2024 14:15:00 | České novinky

Lokální tituly jsou základem úspěchu nejrůznějších streamovacích služeb. Dávno to pochopilo Voyo, začíná to chápat i Prima a dlouhodobě to samozřejmě moc dobře ví i Netflix, který sice nevytváří vlastní tuzemský obsah, umí ale velmi dobře nakupovat.

Drtivý návrat StarDance přejel Primu i Novu. Zedníček padl na dno
Drtivý návrat StarDance přejel Primu i Novu. Zedníček padl na dno
13.10.2024 14:25:00 | České novinky

Pokud se ještě někdo ptá, proč se Česká televize neustále vrací k taneční soutěží StarDance, premiérová epizoda nejnovější třinácté řady mu dává jasnou odpověď. Sledovanost je totiž neskutečná a nechává za sebou jakoukoli konkurenci.