FB pixel TP pixel
Jedna z nejlepších komedií roku je konečně online! © TMDB

Jedna z nejlepších komedií roku je konečně online!

Milujete komediální klasiku Na Hromnice o den více? Pak byste rozhodně neměli vynechat žánrově spřízněnou novinku Palm Springs, která konečně dorazila online!

Tipy na film

Pokud jste v létě využívali možnosti zamířit alespoň na chvíli zpátky do kin bez roušek, možná vám hit streamovací služby Hulu, Palm Springs, neunikl, protože ho v České republice distribuovala společnost Aerofilms. Pakliže jste ale do kina nezamířili z důvodu lenosti či obav z koronaviru, nyní máte možnost udělat si letní pohodičku i v rámci šedivého a karanténního podzimu, anebo si film prostě zopakovat. Streamovací služba Aerovod totiž povedenou komedii variující téma smyčky v čase po vzoru Na Hromnice o den více nasadila do své TVOD sekce.

To znamená, že si příběh pohodáře Nylese, který se během kalifornské svatby sblíží se sestrou nevěsty Sarah, ančež se oba dostanou do smyčky, která je nutí prožívat stejný den dokola, můžete užít doslova za pár drobných i s českými titulky. Cena za zapůjčení je stanovena na krásných 80 korun, přičemž pokud byste si film chtěli nechat navždycky, můžete si ho za 150 korun rovnou stáhnout a uschovat na harddisk. V maximální kvalitě a legálně. A rozhodně to není špatná volba, protože Palm Springs se opravdu povedlo naservírovat neskutečně zábavnou, uvolněnou podívanou, ve které jiskří chemie mezi Andy Sambergem a Cristin Milioti natolik, že by se letos těžko hledal lepší filmový pár. Pokud máte na Aerovodu předplatné, zatím si film bohužel nepustíte. Kvůli licenci bude dostupný až od 21. února 2021. Těch pár korun by ale měl zvládnout obětovat opravdu každý. Věřte nám, stojí to za to. Obzvlášť v téhle pochmurné době.

 17 210 zobrazení   80 se líbí
10 filmů a seriálů (nejen) na Netflixu, které musíte vidět o víkendu
10 filmů a seriálů (nejen) na Netflixu, které musíte vidět o víkendu
30.10.2020 | Tipy na film

Další z lockdownových víkendů před námi. Mohlo by se zdát, že nám začnou docházet tipy na víkendovou zábavu. Opak je však pravdou! Netflix, HBO i další služby si přichystaly velmi pestrou nabídku novinek.

5 věcí, které chceme od netflixovské adaptace Assassin's Creed
5 věcí, které chceme od netflixovské adaptace Assassin's Creed
29.10.2020 9:00:00 | Tipy na film

Netflix a Ubisoft oznámili, že společně pracují na seriálové adaptaci extrémně populární série Assassin's Creed. U hrané verze však spolupráce neskončí. V plánu jsou i animované a anime seriály, které mají vytvořit obří vesmír spojený s videohrami.

11 nejočekávanějších listopadových novinek (nejen) na Netflixu
11 nejočekávanějších listopadových novinek (nejen) na Netflixu
29.10.2020 | Tipy na film

Pokud jste si mysleli, že si v listopadu od filmů a seriálů odpočinete, máme pro vás špatné zprávy. Netflix, HBO i další služby hodlají pokračovat v hitparádě a i na další čtyři týdny nás hodlají vrchovatě zabavit. Na druhou stranu máme lockdown, takže proč ne. Nějak to vysedávání vyplnit musíme.

7 filmů, které dorazí 1. listopadu nově na Netflix
7 filmů, které dorazí 1. listopadu nově na Netflix
28.10.2020 | Tipy na film

I s nástupem listopadu se na Netflixu dočkáme nových filmových přírůstků. Zatím toho Netflix mnoho neodhalil a tak trochu čekáme, že se 1. listopadu probudíme do ještě bohatší nabídky. Prozatím ale víme o 7 filmových přírůstcích.