FB pixel TP pixel
Jennifer Aniston a Adam Sandler čelí vraždě v nové komedii Netflixu © TMDB

Jennifer Aniston a Adam Sandler čelí vraždě v nové komedii Netflixu

Murder Mystery je název nové akční detektivní komedie, ve které se opět setkají hollywoodské hvězdy Adam Sandler a Jennifer Aniston. Zábavný trailer láká na zběsilou jízdu a exotické lokace.

Filmové novinky

Komediální dvojice Jennifer Aniston a Adam Sandler se po snímku Zkus mě rozesmát z roku 2011 znovu setkala před filmovými kamerami. Adam Sandler hraje policistu Nicka, Jennifer Aniston pak jeho ženu Audrey, která miluje detektivky. Spolu vyjíždějí na dlouho odkládané líbánky do Evropy, kde potkávají okouzlujícího cizince Lukea Evanse, který je přivede na jachtu multimiliardáře Terence Stampa. Ten je ovšem později nalezen mrtvý a Aniston a Sandler jsou považováni za hlavní podezřelé z jeho vraždy, což je přinutí dát se na útěk. Trailer ukazuje široký žánrový mix od detektivky s odkazy k románům Agathy Christie, přes romantickou komedii po bondovskou akci s exotickými lokacemi.

Adam Sandler, který s Netflixem uzavřel exkluzivní smlouvu na výrobu několika filmů a stand-upů, na Murder Mystery spolupracuje s novým kreativním týmem. Po velmi nepodařených a otravných netflixovských sandlerovkách jako The Do-Over , The Ridiculous 6, Sandy Wexler nebo The Week Of si kriticky kladně vedlo jen drama režiséra Noaha Baumbacha The Meyerowitz Stories (New and Selected), které bychom ale zařadili spíše mezi festivalové filmy. Největším příslibem nového týmu je jméno scenáristy Jamese Vanderbilta, který stojí za snímky jako Zodiac či The Amazing Spider-Man, režie se pak ujal Kyle Newacheck stojící především za seriálem Workaholics. Na Netflixu bude film dostupný od 14. června.

 392 zobrazení   29 se líbí
Třetí díl Hry o trůny ukončuje domnělý hlavní děj a rozpolcuje diváky
Třetí díl Hry o trůny ukončuje domnělý hlavní děj a rozpolcuje diváky
29.04.2019 14:00:00 | Filmové novinky

V pořadí již třetí Bitva o Zimohrad je za námi. A lze bez výčitek konstatovat, že předvedla spektákl, jaký v dosavadním vývoji Hry o trůny ani v seriálovém žánru nemá obdoby.

Nová videa HBO odhalují obrovskou produkci za minisérií Černobyl
Nová videa HBO odhalují obrovskou produkci za minisérií Černobyl
28.04.2019 12:00:00 | Filmové novinky

HBO zveřejnila několik behind-the-scenes videí týkajících se nově připravovaného historického drama Černobyl, která se mimo jiné zaměřují na obrovskou produkci a příběh za celým projektem.

Adaptace Hlavy 22 s Clooneym má nový trailer, minisérii u nás uvede HBO
Adaptace Hlavy 22 s Clooneym má nový trailer, minisérii u nás uvede HBO
27.04.2019 | Filmové novinky

Slavný antiválečný román Hlava 22 Josepha Hellera, který nově adaptoval George Clooney a ve kterém se hlavní role ujal Christopher Abbott, se představuje v novém traileru.

Minisérie Netflixu o rasistickém obvinění ze znásilnění má trailer
Minisérie Netflixu o rasistickém obvinění ze znásilnění má trailer
26.04.2019 15:00:00 | Filmové novinky

Minisérie When They See Us o nechvalně známém procesu, v němž bylo pět mladých mužů neprávem obviněno ze znásilnění v newyorském Central Parku, bude mít příští měsíc premiéru na Netflixu.