FB pixel TP pixel
Netflix odhalil šílenou fantasy plnou démonů a kouzel. Trailer je plný nápadité akce © Netflix

Netflix odhalil šílenou fantasy plnou démonů a kouzel. Trailer je plný nápadité akce

Ač to v minulosti nebylo pravidlem, v poslední době se poměrně daří hraným adaptacím populárních manga předloh. Lví podíl na tom má obří hit jménem One Piece. Po vzoru pirátského dobrodružství se tak Netflix rozhodl dát šanci další z komiksových japonských předloh.

Filmové novinky

Jú Jú hakušo je japonský manga fenomén, jež čítá ohromných 19 svazků a obdržel několik prestižních ocenění. Pozoruhodné však je, že se jedná o více než třicet let starý komiks, který vycházel mezi lety 1992 a 1995. Jeho příběh je naštěstí nadčasový a těší se obrovské přízni fanoušků dodnes. Již v roce 1992 vyšel podle předlohy chválený animovaný seriál, ani toho se však Netflix nezalekl a vypadá to, že Jú Jú hakušo je jeho novým hitem příštího roku.

Příběh mladého delikventa Jusukeho, který je po své smrti povolán světem mrtvých, aby byl jeho detektivem a ochráncem lidí, se stylisticky vydal stejným směrem jako ceněný One Piece, tj. nezastírat svou předlohu, nesnažit se o realističnost a naopak se na šílené fantaskní prvky, přepálenou akci a specifický humor zaměřit. Tato sázka už jednou streamovacímu gigantovi vynesla vděk fanoušků i chválu kritiků, uvidíme tedy, jestli mu to vyjde i podruhé. Akční fantasy plná kopů, otoček a démonů dorazí již 14. prosince.

Zdroj: Netflix

Netflix provedl masakr 5 seriálů. Zrušil i oblíbenou fantasy Světlo a stíny
Netflix provedl masakr 5 seriálů. Zrušil i oblíbenou fantasy Světlo a stíny
16.11.2023 16:15:00 | Filmové novinky

Hollywoodské stávky si vybírají další oběti. Netflix právě vydal seznam pěti seriálů, které se kvůli zpožděním, které stávky způsobily, rozhodl zrušit. Krom několika animáků překvapivě končí i chválená velkorozpočtová fantasy.

Poslední fantasy tohoto roku ve velkolepém traileru. Řečtí bohové a monstra útočí
Poslední fantasy tohoto roku ve velkolepém traileru. Řečtí bohové a monstra útočí
16.11.2023 15:50:00 | Filmové novinky

Disney nenechává nic náhodě a v prosinci uvede jednak posledního Indiana Jonese, ale také poslední letošní fantasy, kterého se fanoušci žánru nemohou dočkat. Seriál Percy Jackson a Olympané se tak ukazuje ve velkolepém traileru, který odhaluje většinu trikových trumfů. Včetně boje s Areem či minotaurem.

Nový spektákl ze světa Venoma přichází. Trailer ukazuje čtyři pavoučí hrdinky
Nový spektákl ze světa Venoma přichází. Trailer ukazuje čtyři pavoučí hrdinky
15.11.2023 16:25:00 | Filmové novinky

Pakliže patříte mezi fanoušky filmové série Venom, měli byste zbystřit. Studio Sony totiž odhalilo první upoutávku na další film, který je s Venomem spřízněný a který tentokrát nabídne hned čtyři pavoučí superhrdinky a jednoho antagonistického arachnida.

ONEMANSHOW: The Movie je exkluzivně online! Trvalo to 90 dní
ONEMANSHOW: The Movie je exkluzivně online! Trvalo to 90 dní
15.11.2023 15:45:00 | Filmové novinky

Oficiálně už filmová ONEMANSHOW skončila, a tak může Kazma přejít do fáze jiného vydělávání peněz než na naivitě diváků. A tak svou filmovou verzi prankovacího pořadu prodal na streamovací služby a vy se tak můžete podívat na celou taškařici online.