FB pixel TP pixel
Kina nejsou zpátky. Paramount opět odkládá své největší hity © TMDB

Kina nejsou zpátky. Paramount opět odkládá své největší hity

Bohužel filmová studia i kinaři kvůli pandemii stále finančně strádají a tápají, jak vyhodnotit stávající pandemickou situaci. Studio Paramount na nic nečeká a rozhodlo se opět přesunout premiéry svých spektáklů.

Filmové novinky

Chvíli to na filmovém poli vypadalo, že se věci pomaloučku polehoučku vrací k normálu. Ovšem jen pár filmů (vesměs hororů) dokázalo z kin přinést peníze, které by jejich producenty potěšily. Na vině jsou samozřejmě i zmatečné hry hollywoodských studií se společným uváděním v temných sálech i na jejich streamovacích platformách, velkou roli ale opět sehrává i zhoršená globální pandemická situace a návrat nižšího počtu diváků, než se očekávalo. Studio Paramount si vyhodnotilo, že se tento stav v budoucích týdnech moc zlepšovat nebude a opět přesunulo data premiér svých dvou velkých blockbusterů Mission Impossible 7 a Top Gun: Maverick.

U obou se přesouvá datum uvedení přibližně o půl roku. Druhý Top Gun byl dříve přesunut na 19. listopad 2021, nyní bude mít premiéru 27. května 2022. Toto datum mělo být původně dnem uvedení sedmého Mission: Impossible, ten tak podle upraveného plánu vstoupí do kin až 30. září 2022. Jiná hollywoodská studia zatím mlčí a žádné přesuny neoznámila. Jestli svůj přístup změní, pravděpodobně naznačí úspěch či neúspěch marvelovky Shang-Chi a legenda o deseti prstenech, která právě vstupuje do kin.

 260 zobrazení  
Sci-fi thriller Za stínem noci pokračuje! Mrkněte na nový napínavý trailer
Sci-fi thriller Za stínem noci pokračuje! Mrkněte na nový napínavý trailer
01.09.2021 17:00:00 | Filmové novinky

Finální upoutávka k překvapivému belgickému hitu Za stínem noci je zde. Těšme se na nová prostředí, nové postavy i další dobrodružství hrdinů utíkajících před sluncem.

Thriller roku? Novinka Netflixu a režiséra Training Day má první trailer
Thriller roku? Novinka Netflixu a režiséra Training Day má první trailer
30.08.2021 11:00:00 | Filmové novinky

Režisér Antoine Fuqua zakotvil na streamovacích službách a nachystal pro Netflix napínavý thriller s Jakem Gyllenhaalem.

HBO nelení, chystá spin-off komiksovky Birds of Prey
HBO nelení, chystá spin-off komiksovky Birds of Prey
29.08.2021 11:00:00 | Filmové novinky

Warneři to s premiérami nových sólovek DC hrdinů exkluzivně na HBO Max myslí vážně. Po Batgirl a Blue Beetleovi totiž vlastní snímek získá i Black Canary a její příběh bude přímo spin-offem loňské týmovky Birds of Prey.

Apple TV+ láká finálním trailerem na 2. řadu svého seriálového klenotu
Apple TV+ láká finálním trailerem na 2. řadu svého seriálového klenotu
27.08.2021 17:00:00 | Filmové novinky

Dramatický seriálový hit The Morning Show s Jennifer Aniston a Reese Witherspoon patří k nejúspěšnějším seriálům streamovací stanice Apple TV+. Ta nyní láká novým trailerem na druhou řadu své vlajkové lodě.