FB pixel TP pixel
Klenot Amazonu seriál The Boys láká na druhou řadu velkou porcí brutality © TMDB

Klenot Amazonu seriál The Boys láká na druhou řadu velkou porcí brutality

Superhrdinský seriál The Boys patřící společnosti Amazon, jenž je k dispozici skrze její platformu Prime Video, nepochybně patřil na seriálové scéně k největším překvapením letošního roku. Autoři nás tak prvním teaserem obsahujícím litry krve lákají na druhou řadu.

Streaming novinky

Seriál, který je adaptací stejnojmenného komiksu scenáristické legendy Gartha Ennise a ilustrátora Daricka Robertsona, vypráví příběh, v jehož univerzu je většina superhrdinů slávou a mocí zdegenerovaná parta do sebezahleděných sociopatů, kterou ovládá mocná korporace Vought International, která je skrze všudypřítomný marketing prodává a zpeněžuje. Proti nim stojí partička outsiderů v čele s Billym Butcherem, kterého si z velkou chutí zahrál Karl Urban. Podle teaseru se můžeme těšit i na další známé z první řady: Hughieho (Jack Quaid), Homelandera (Anthony Starr), Starlight (Erin Moriarty), A-Traina (Jessie Usher) nebo třeba Mother’s Milka (Laz Alonso). Chybět samozřejmě nebudou ani praskající kosti, detaily vnitřních orgánů či hektolitry krve cákající na všechno možné.

Adaptace se zhostili producenti Evan Goldberg a Seth Rogen, kteří již zadaptovali jiný slavný komiks Gartha Ennise Kazatel, jenž můžete zhlédnout také na Amazonu. Oba pak k druhé sezóně The Boys dodali, že druhá série bude samozřejmě větší a lepší, má vyšší rozpočet, herci už se sžili se svými charaktery a kromě stávajících postav přibudou i nové. Amazon si byl pravděpodobně jist úspěchem seriálu, protože podobně jako u svého jiného hitu Carnival Row ohlásil práce na druhé řadě ještě před premiérou té první, která proběhla na konci letošního července. Amazon se krátce po odvysílání pochlubil, že jeho nejlépe hodnocený původní seriál (8,8 bodů z deseti na IMDB) byl také jedním z nejsledovanějších vůbec. Druhá řada bude vypuštěna v průběhu roku 2020, přesné datum dosud není potvrzené.

Reklama  318 zobrazení   16 se líbí
Watchmen: Nejpopulárnější nový seriál HBO i nadále posiluje sledovanost
Watchmen: Nejpopulárnější nový seriál HBO i nadále posiluje sledovanost
09.12.2019 | Streaming novinky

Pokračování příběhů Alana Moorea a jeho aktualizace pro dnešní dobu si po kritické chvále nadále udržuje i skvělá čísla sledovanosti. Šeptanda mezi přáteli i na sociálních sítích o jeho kvalitách navíc jeho rating ještě posiluje.

Český Netflix má přes 200 dabovaných titulů, přibývají i licencované filmy
Český Netflix má přes 200 dabovaných titulů, přibývají i licencované filmy
06.12.2019 | Streaming novinky

Netflix, který nedávno oficiálně vstoupil do Česka, přidal na tempu a krom již obligátních titulků začal razantněji dodávat i dabingová znění nejen ke svým originálům, ale i k nakoupeným licenčním snímkům.

Netflix řeší problém, bývalým uživatelům hackeři reaktivovali účty
Netflix řeší problém, bývalým uživatelům hackeři reaktivovali účty
03.12.2019 12:00:00 | Streaming novinky

Bývalí zákazníci Netflixu, kteří si zrušili předplatné a měsíce již svůj účet nepoužívali, byli překvapeni, když zjistili, že bylo jejich konto znovu aktivováno bez jejich souhlasu.

První reakce na Zaklínače: Souboje jsou úchvatné, seriál je epický!
První reakce na Zaklínače: Souboje jsou úchvatné, seriál je epický!
02.12.2019 | Streaming novinky

Netflix hledající svou Hru o trůny ji možná našel právě v adaptaci fantasy románů Andrzeje Sapkowského Zaklínač. Seriál, v němž Henry Cavill ztvárnil hlavní roli mutantního bojovníka Geralta, zhlédla první hrstka diváků a recenzentů a na seriál nešetří chválou.