FB pixel TP pixel
Konkurence Netflixu sílí. Paramount+ přidává 1000 titulů a nový tarif © TMDB

Konkurence Netflixu sílí. Paramount+ přidává 1000 titulů a nový tarif

Streamovací platforma Paramount+ myslí svůj boj na poli online televizí naprosto vážně a během týdne přidá do svého katalogu přes 1 000 titulů. Vedle toho nabídne i nový tarif pro předplatitele.

Streaming novinky

V rámci boje o online diváka musí streamovací společnosti vykládat na stůl všechny dostupné trumfy. Zaujmout zmlsané diváky, na které se podněty valí ze všech stran a kteří navíc začínají být rozdrobením celého streamovacího pole značně dezorientovaní a otrávení, není lehké. HBO a Disney+ se dočasně rozhodli konkurovat temným sálům a nasazují své hity současně vedle premiéry v kinech i na své platformy, Netflix zase pumpuje neuvěřitelné peníze do nového obsahu a snaží se být aktivní v různých jazykových teritoriích, kde vytváří své původní projekty. Společnost Paramount chce v USA se službou Paramount+ konkurovat jednak nižší cenou, druhak nabídne svůj bohatý katalog, který v minulosti pečlivě vybudovala.

Konkurence Netflixu sílí. Paramount+ přidává 1000 titulů a nový tarif © TMDB

Tento týden tak Paramount+ významně posílí svou filmovou nabídku, nově se v katalogu objeví přes tisíc titulů. Namátkou můžeme pár z nich jmenovat: Mission: Impossible - Ghost Protocol, Tropická bouře, Škola ro(c)ku, Rocketman, Vlk z Wall Street, Malé ženy, Ježek Sonic, Paranormal Activity či Arachnofobie. Vedle toho na streamovací službě tento čtvrtek exkluzivně debutoval sci-fi thriller Nekonečný s Markem Wahlbergem, který se k nám do kin dostane až v září. 20. srpna pak do knihovny přibude animovaný celovečerák Tlapková patrola ve filmu a 45 dní od kinopremiéry, tedy 12. července, budou moci předplatitelé zhlédnout úspěšné hororové pokračování Tiché místo 2. Do konce léta by měl mít katalog paramountího pluska přes 2 500 filmů. Nabídka to určitě není marná.

Celá tato akce s posílením katalogu je i částečným promem nového tarifu Paramountu. Vedle klasického balíčku Paramount Plus Premium za 9.99 dolarů, totiž nabídne pro své předplatitele i cenově dostupnější tarif Paramount Plus Essential, který je sice s reklamami, ale za velmi příjemných 4.99 dolarů (tomuto balíčku oproti prémiovému navíc chybí přístup ke kanálům televizní stanice CBS). Bude zajímavé sledovat, jak se Paramountu podaří do rozjetého boje streamovacích společností zasáhnout a jestli jeho nabídka bude pro zákazníky lákavá.

 2 671 zobrazení  
Fantasy Světlo a stíny dostane 2. řadu. Vidělo ho již 55 milionů uživatelů
Fantasy Světlo a stíny dostane 2. řadu. Vidělo ho již 55 milionů uživatelů
07.06.2021 18:00:00 | Streaming novinky

Netflix zdá se po delší době opět slušně zaskóroval. Čerstvě totiž oznámil, že prodlužuje seriál Světlo a stíny, který za prvních 28 dní vidělo přes 55 milionů uživatelů.

Mortal Kombat a Wonder Woman se třesou. Speciál Přátel má obří sledovanost
Mortal Kombat a Wonder Woman se třesou. Speciál Přátel má obří sledovanost
01.06.2021 12:00:00 | Streaming novinky

Premiéra speciálního dílu seriálu Přátelé s podtitulem Zase spolu se uskutečnila v den prvního výročí spuštění HBO Max. A podle prvních měření zaznamenala fenomenální sledovanost.

Armádu mrtvých uvidí první měsíc 72 milionů uživatelů. Je to dost?
Armádu mrtvých uvidí první měsíc 72 milionů uživatelů. Je to dost?
30.05.2021 13:00:00 | Streaming novinky

Netflix zveřejnil oficiální čísla sledovanosti Snyderovy Armády mrtvých. A to hned po prvním týdnu od premiéry. Je více než 70 milionů sledujících uživatelů v dnešní době dost ke spokojenosti streamovacího giganta?

Potvrzeno, Amazon kupuje MGM za 8,5 miliard dolarů!
Potvrzeno, Amazon kupuje MGM za 8,5 miliard dolarů!
26.05.2021 15:10:00 | Streaming novinky

Spekulace končí, dnes obě společnosti potvrdily, že si plácnou. Slavné studio MGM nyní patří do stáje internetového obra Amazon a s ním také slavné filmové postavy jako Rocky nebo Hannibal Lecter. Plus James Bond samozřejmě, ale tam to bude kapánek složitější...