FB pixel TP pixel
Koronavirus: Nastartujte VPN, Italové mají Pornhub Premium zdarma © TMDB

Koronavirus: Nastartujte VPN, Italové mají Pornhub Premium zdarma

Aby Italové zvládli nastalou krizovou situaci ohledně koronaviru a nedávno vyhlášenou karanténu, rozhodlo se vedení serveru Pornhub zpestřit jim chvíle v izolaci a nabízí zájemcům prémiový obsah zdarma a bez nutnosti zadat informace z kreditní karty.

Streaming novinky

V časech globální pandemie a vyhlášených karantén máme v dnešní době na výběr relativně rozsáhlé možnosti, jak si doma ukrátit dlouhou chvíli. Nabídka streamovacích společností je prakticky nekonečná a můžeme bingewatchovat naše zanedbávané seriálové seznamy, nabídka kabelových a internetových televizních operátorů se také rozšiřuje a filmové festivaly se přesouvají do online světa. Můžeme si samozřejmě přečíst knihu, ponořit se do virtuálního světa her nebo své konspirační teorie ohledně nákazy přesunout z hospody k obývákovému videohovoru. Pokud by vám ale ani tato nabídka nestačila a zároveň bydlíte v Itálii, můžete využít dočasné možnosti serveru Pornhub nabízející videoobsah pro dospělé.

Ten během března nabízí na tomto území své prémiové služby zdarma a nyní ani není nutné zadávat údaje z kreditní karty, jak je při těchto slevových akcích zvykem. Italové tak mohou sledovat videa pro dospělé v HD a 4K rozlišení a bez reklam nebo mají přístup k široké nabídce obsahu mimo standardní knihovnu, k němuž nemají běžně přístup. Pornhub se navíc vedle tohoto kroku snaží přispět italským nemocnicím. Část výnosů své dceřiné společnosti Modelhub totiž věnuje na jejich provoz. Nyní tak můžeme doufat, jestli po vzoru Itálie a zavedení karantény v Česku, zprovozní Pornhub podobné opatření i u nás, nebo budeme muset rozjet naše VPN klienty.

 848 zobrazení   42 se líbí
Disney+ chybí nový původní obsah. A kvůli koronaviru bude hůř
Disney+ chybí nový původní obsah. A kvůli koronaviru bude hůř
15.03.2020 | Streaming novinky

Stále ještě nová streamovací služba Disney+ má na kontě téměř 30 milionů předplatitelů. Jenže jim aktuálně nemá kromě širokého katalogu starých titulů co nabídnout.

Světová ekonomika kvůli koronaviru stagnuje, Netflix ovšem roste
Světová ekonomika kvůli koronaviru stagnuje, Netflix ovšem roste
11.03.2020 12:00:00 | Streaming novinky

Přestože má koronavirus COVID-19 na světovou ekonomiku devastující účinky, existují odvětví, která naopak v tomto období vzkvétají. Vedle donáškových služeb jsou to především streamovací platformy jako Netflix nebo Amazon.

Žebříčky 10 nejsledovanějších seriálů a filmů jsou už i na českém Netflixu
Žebříčky 10 nejsledovanějších seriálů a filmů jsou už i na českém Netflixu
26.02.2020 | Streaming novinky

Loni v květnu Netflix nejprve v Británii a posléze v Mexiku testoval nový doplněk ke svým službám. Zveřejňoval seznamy deseti nejpopulárnějších snímků a seriálů na své platformě, což uživatelům mohlo pomoci ve výběru titulů. Tato služba je od pondělí dostupná i u nás.

Kdyby Netflix uváděl filmy i v kinech, jeho sledovanost by se prý zvýšila
Kdyby Netflix uváděl filmy i v kinech, jeho sledovanost by se prý zvýšila
12.02.2020 12:00:00 | Streaming novinky

Možná to nebude znít objevně, ale nová studie, jejíž výsledky zveřejnil server Variety, tvrdí, že filmy, které si odbudou své kolečko napříč sítí kin, budou mít ve výsledku na streamovacích platformách mnohem vyšší sledovanost.