FB pixel TP pixel
Kravaťáci budou končit, vrátí se i vévodkyně Meghan? © TMDB

Kravaťáci budou končit, vrátí se i vévodkyně Meghan?

Televize USA Network oznámila, že právnické obleky Kravaťáků po nově odsouhlasené 9. řadě definitivně pověsí na věšák. Informaci v oficiálním prohlášení přinesl tvůrce seriálu Aaron Korsh, který mimo jiné poděkoval všem, kdo se na Kravaťácích až dosud podíleli. A vyjádřil se i k drbům, zda se do seriálu vrátí i Meghan Markle.

Filmové novinky

Korsh se zároveň vyjádřil k fámám, které začaly okolo závěrečné řady ihned kolovat. Hned několik bulvárních plátků přišlo s údajně senzační informací, dle které se tvůrci snaží do seriálu aspoň na malé závěrečné cameo nalákat Meghan Markle, dnes již vévodkyni ze Sussexu, která seriál opustila kvůli svatbě s princem Harrym, a to prostřednictvím štědrých darů charitě.

Podle Korshe ale žádné takové snahy aktuálně neprobíhají. „V tuhle chvíli vůbec nevím, kdo z původního obsazení se v poslední řadě objeví a kdo ne, protože jsme na úplném začátku. Můžu vám ale s jistotou říct, že vůbec netuším, o čem to v novinách plácají. Určitě jsem nikomu nedaroval žádné miliony dolarů.“

Kravaťáci budou končit, vrátí se i vévodkyně Meghan? © TMDB

Situace okolo návratu Patricka J. Adamse je už poněkud optimističtější. „Když Patrick odešel, mluvili jsme o jeho možném návratu. Muselo by to sedět do příběhu i do jeho aktuální situace. Posledních deset dílů se bez něj těžko představuje. Uvidíme, co se nám nakonec podaří domluvit,“ uzavřel Korsh, který naznačil, že by v závěru seriálu rád ještě jednou viděl i Jessicu (Gina Torres).

Kravaťáci jsou aktuálně online na Netflixu, kde je komplet šest řad. Druhá polovina osmé řady právě začala, dá se očekávat, že online bude až v létě. V tu dobu už by mohla začít v USA poslední 9. řada. Na Netflixu by tedy byla až po skočení, tedy nejdříve koncem roku.

 149 zobrazení   2 se líbí
Producent Punishera: Kdyby byla 3. řada, tak s Daredevilem a Kingpinem
Producent Punishera: Kdyby byla 3. řada, tak s Daredevilem a Kingpinem
24.01.2019 13:30:00 | Filmové novinky

Producent Steve Lightfoot, který měl pod taktovkou první dvě řady seriálu Punisher, by chtěl, aby se v případném budoucím pokračování objevili Daredevil / Matt Murdoch a Wilson „Kingpin“ Fisk. Osud seriálů je ale zdá se podobně jako u dalších marvelovek na Netflixu zpečetěn.

Pusťte si skvělý Star Wars fanfilm, který naštval studio Disney
Pusťte si skvělý Star Wars fanfilm, který naštval studio Disney
23.01.2019 17:40:00 | Filmové novinky

Běžně tu fanouškovské věci nelinkujeme, ale tentokrát uděláme výjimku. Krátký film Vader, který nadšený fanda dějově zasadil mezi třetí a čtvrtou epizodu Star Wars, přinesl totiž zajímavou reakci ze studia Disney a způsobil posléze rozzlobené reakce na sociálních sítích hrozící bojkotem Epizody 9.

Oscarové nominace vede Roma od Netflixu, překvapením je Black Panther
Oscarové nominace vede Roma od Netflixu, překvapením je Black Panther
22.01.2019 18:45:00 | Filmové novinky

Dnes oznámené nominace na nejprestižnější filmové ceny mají jako každý rok několik očekávaných jmen a několik překvapení. Spokojen může být Netflx, jeho drama Roma patří k hlavním favoritům s 10 nominacemi včetně nejlepšího filmu. Tam se střetne s filmy jako Favoritka, Vice, Bohemian Rhapsody ale také Black Panther.

Nejhorší filmy roku? Gotti nebo Holmes & Watson
Nejhorší filmy roku? Gotti nebo Holmes & Watson
22.01.2019 18:20:00 | Filmové novinky

Již včera večer, tak jako každý rok den před vyhlášením nominací na Oscara, se Hollywood dočkal také nominací na Zlaté maliny, nejhorší filmy roku. “Favority” jsou filmy Gotti, The Happytime Murders a Holmes & Watson.