FB pixel TP pixel
Je to tady! HBO ukázalo první záběry z The Last of Us a další očekávané hity © HBO Max

Je to tady! HBO ukázalo první záběry z The Last of Us a další očekávané hity

HBO v novém velkolepém traileru na chystané seriálové hity předvedlo celou řadu návratů i novinek. Ten největší kousek si ale nechalo až na úplný konec. Dočkali jsme se totiž prvních záběrů z herní adaptace The Last of Us. A fanoušci půjdou po zhlédnutí do kolen.

22. 8. 2022 10:10 | Filmové novinky

HBO se startem Hry o trůny s podtitulem Rod draka rozjíždí i kampaň na nadcházející měsíce a v nové upoutávce láká na největší hity streamovací nabídky budoucnosti. A jéminánku, ono bude na co koukat. Jak ukázka slibuje, můžeme se těšit na nové řady seriálů Tokyo Vice, Boj o moc, Bílý lotos, Jeho temné esence, Perry Mason či Ve jménu našeho Pána. Zároveň ale nebudou chybět novinky jako The Idol, Love & Death nebo The White House Plumbers.

Tím nejočekávanějším titulem (a HBO to moc dobře ví) je ovšem první řada apokalyptického herního megahitu The Last of Us, ve kterém se Pedro Pascal a Bella Ramsey vydají v rolích Joela a Ellie na cestu do Salt Lake City, aby pomohli zachránit lidstvo od zákeřné nákazy spory hub, která mění obyvatele planety v krvežíznivá zmutovaná monstra. V několika záběrech vidíme Joela s Ellie v zasněžené krajině, dočkáme se pohledu na Clickera, který již zcela mutuje do houby, která bude dál šířit spory, a chybět nemůže ani ikonický dialog přímo ze hry, ve kterém Ellie vypráví, jak jí každý v jejím životě opustit nebo zemřel. A ano, Joel kontruje slavnou větou, která fanoušky donutí k slzám: „Nemáš tušení, co znamená ztráta.“ HBO zatím neodhalilo datum premiéry, víme však, že se seriálu dočkáme v průběhu roku 2023.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Netflix překvapil fanoušky Sandmana. Fantasy hit ještě neskončil
Netflix překvapil fanoušky Sandmana. Fantasy hit ještě neskončil
20.08.2022 10:00:00 | Filmové novinky

Když už jsme si mysleli, že je příběh o Sandmanovi (tedy alespoň jeho první řada) u konce, tvůrci přišli s příjemným překvapením.

Netflix ukázal novou Addamsovu rodinu. Trailer je plný zvráceného humoru
Netflix ukázal novou Addamsovu rodinu. Trailer je plný zvráceného humoru
19.08.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Jedním z největších podzimních seriálových lákadel Netflixu bude určitě mysteriózní komedie Wednesday od Tima Burtona, která bude volně navazovat na příběhy Addamsovy rodiny. Trailer láká na černohumornou zábavnou podívanou.

Jeden z nejlepších seriálů posledních let se vrací! A s ním i hlavní hvězda
Jeden z nejlepších seriálů posledních let se vrací! A s ním i hlavní hvězda
18.08.2022 16:50:00 | Filmové novinky

Dlouho jsme čekali na návrat zasmušilého hrdiny v podání Toma Hardyho v jednom z nejoriginálnějších seriálů posledních let. A vypadá to, že jsme se konečně dočkali.

Nejlepší film roku míří konečně online. Na ultimátní kvalitu si ale počkáme
Nejlepší film roku míří konečně online. Na ultimátní kvalitu si ale počkáme
17.08.2022 17:35:00 | Filmové novinky

Nevídaně dlouhá cesta kinosály fenoménu Top Gun: Maverick se pomalu blíží ke svému konci. Již brzy bude snímek dostupný online. Kdy a kde?