FB pixel TP pixel
Lednové výprodeje na iTunes: Lego příběh a další dětské filmy za 149 Kč © TMDB

Lednové výprodeje na iTunes: Lego příběh a další dětské filmy za 149 Kč

Pořádný úklid skladů dělá v lednu iTunes. Zatímco během Vánoc byly za hubičky k dispozici disneyovky, teď přišly na řadu animáky od Warnerů jako Lego příběh nebo Lego Batman. Ale své si najdou i fandové Scooby-Doo, animovaných DC filmů či milovníci legend jako Rošťáci.

Filmové novinky

V lednové akci na ITunes, kde nakoupíte vše max za 149 Kč, najdete zhruba 70 titulů, mezi ty nejlákavější patří třeba Lego série (Lego příběh, Lego Batman Film či Lego Ninjago film) či další novinky jako Čapí dobrodružství ale i starší klasiky jako Železný obr. A nechybí ani americké klasické pohádky a dobrodružné filmy jako Pan Wonka a jeho čokoládovna, Vánoční příběh, Vánoční skřítek, Čarodějky, Polární expres, Happy Feet, Space Jam nebo Zachraňte Willyho!. Pozor, ne každý film má automaticky české titulky či dabing, ověřte si to proto v našem přehledném seznamu. Zde také najdete, které tituly jsou v akci a které kromě standardního a vysokého rozlišení také nabízí ultravysoké HD rozlišení včetně Dolby Vision.

Seznam všech titulů v lednové akci iTunes za 149 Kč

 103 zobrazení   2 se líbí

HBO představuje nové záběry ze seriálů Hra o trůny a Watchmen
HBO představuje nové záběry ze seriálů Hra o trůny a Watchmen
08.01.2019 17:00:00 | Filmové novinky

Během předávání letošních cen Zlatých glóbů vypustila stanice HBO klip, ve kterém můžeme vidět krátké ukázky z jejich největších letošních hitů jako jsou premiéroví Watchmeni či závěrečná řada fantasy Hra o trůny.

Na Zlatých glóbech uspěl v Netflix ve filmech i seriálech
Na Zlatých glóbech uspěl v Netflix ve filmech i seriálech
07.01.2019 14:55:00 | Filmové novinky

Během uplynulé noci byly předány Zlaté glóby pro nejlepší počiny na filmovém a televizním poli, které udělovali zahraniční novináři v Hollywoodu. Letos se ceny předávaly po sedmdesáté šesté.

Punisherův teaser k druhé řadě potvrdil datum premiéry
Punisherův teaser k druhé řadě potvrdil datum premiéry
04.01.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Netflix vypustil teaser k druhé sérii, ve kterém úderně promlouvají a konfrontují se Frank Castle a Billy Russo, a potvrdil datum premiéry přesně za dva týdny - 18. ledna.

Datum třetí řady Stranger Things bylo ohlášeno novoročním teaserem
Datum třetí řady Stranger Things bylo ohlášeno novoročním teaserem
03.01.2019 | Filmové novinky

Přelom roku udělal radost nejen všem vyznavačům pyrotechniky, ale i fanouškům mysteriozního retro seriálu Stranger Things, když Netflix oznámil, že 4. července 2019 bude i datem vypuštění nové řady.