FB pixel TP pixel
Hiddlestonův Loki zná nové datum premiéry. Marvel mění strategii uvádění epizod © Marvel Studios

Hiddlestonův Loki zná nové datum premiéry. Marvel mění strategii uvádění epizod

Po období nejistoty, kdy se na Disney+ rušila data premiér letošních seriálů MCU, bylo konečně odhaleno přesné datum vydání druhé řady Lokiho i novinky Echo. Dočkáme se jich později, než bylo dříve slíbeno.

18. 5. 2023 16:05 | Filmové novinky

Před několika týdny jsme upozorňovali, že na Disney+ začala mizet data uvedení seriálů MCU a místo nich se objevovalo jen neurčité Coming Soon. Již předtím docházelo k odkládání premiér chystaných filmů jako produkčními problémy trpícího Bladea, třetího Deadpoola či nové Fantastické čtyřky. Nyní celou situaci samozřejmě ještě více zkomplikovala stávka scenáristů. Období fanouškovské nejistoty trochu zklidnilo oznámení šéfa Marvelu Kevina Feigeho, ve kterém stanovil data uvedení dvou očekávaných MCU seriálů – druhé řady Lokiho a spin-offu Hawkeye s názvem Echo.

Nové díly Lokiho nás čekají 6. října, Echo pak dorazí 29. listopadu. Druhý jmenovaný, který bude sledovat osud Mayi Lopez alias Echo (Alaqua Cox), by pak měl na Disney+ poprvé kopírovat strategii Netflixu, když dorazí všechny díly minisérie najednou a ne v tradičním týdenním intervalu. Ve dvojce Lokiho bychom se měli opět setkat se všemi známými z první řady: Tomem Hiddlestonem, Owenem Wilsonem, Sophií Di Martino i problémovým Jonathanem Majorsem.

Dle původních plánů měl Loki dorazit již v létě. Tímto je potvrzen trend Marvelu v posunu svých projektů na pozdější období a výrazně zpomaleném tempu vydávání svých titulů na Disney+. Letos se tak kromě dvou výše zmíněných hraných seriálů MCU dočkáme ještě Tajné invaze se Samuelem L. Jacksonem v hlavní roli, který bude dostupný od 21. června. Další MCU seriály Ironheart a Agatha: Coven of Chaos, které měly původně přijít na konci tohoto roku, s největší pravděpodobností uvidíme až v roce 2024.

Zdroj: Variety

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Indiana Jones na českém Disney Plus? Ano, ale v osekané podobě proti USA
Indiana Jones na českém Disney Plus? Ano, ale v osekané podobě proti USA
18.05.2023 15:40:00 | Filmové novinky

Studio Disney sice oznámilo, že na své platformě Disney Plus uvede kompletní sérii s Indiana Jonesem včetně dlouho nedostupného seriálu Mladý Indiana Jones, nové detaily od českého zastoupení však přináší špatnou zprávu.

Nejlepší akční film roku? Trailer Mission: Impossible 7 nenechá nikoho na pochybách
Nejlepší akční film roku? Trailer Mission: Impossible 7 nenechá nikoho na pochybách
17.05.2023 16:45:00 | Filmové novinky

Už 13. července se do kin přiřítí dlouho očekávaný a také odkládaný sedmý film ze série Mission: Impossible. Špiónské intriky nikdy nebyly komplikovanější a rozhodování o osudu týmu nemožné mise zase složitější. A ano, Tom Cruise provádí neskutečně šílené kousky.

Fanoušci slaví. Indiana Jones míří na Disney Plus. Poprvé dorazí i nesehnatelný seriál
Fanoušci slaví. Indiana Jones míří na Disney Plus. Poprvé dorazí i nesehnatelný seriál
17.05.2023 12:00:00 | Filmové novinky

Fantastické překvapení si pro fanoušky archeologa s kloboukem a bičem přichystalo studio Disney. To totiž vyjednalo práva na kompletní sérii Indiana Jonese, přičemž poprvé do online prostoru zamíří i příběhy mladého Indyho. Ty byly dosud dostupné pouze na VHS a DVD.

Clarkson a spol. projeli Českem. Nový speciál The Grand Tour má datum premiéry
Clarkson a spol. projeli Českem. Nový speciál The Grand Tour má datum premiéry
17.05.2023 10:00:00 | Filmové novinky

Pakliže fandíte rychlým a mnohdy vzácným vozům, humorným situacím a především slavné trojici moderátorů Clarkson, May a Hammond, měli byste zbystřit. Blíží se totiž premiéra chystaného speciálu The Grand Tour. A trio borců tentokrát zavítalo i do Česka.