FB pixel TP pixel
Lovci duchů jsou konečně online! HBO ale opět zklamalo © CW

Lovci duchů jsou konečně online! HBO ale opět zklamalo

Znáte ten pocit, když se na něco tak moc těšíte a následně jste zklamáni? Ne, tentokrát nemluvíme o sequelové Disney trilogii Star Wars, ale o dalším důkazu výjimečného umu evropské divize HBO Max. V tuzemsku na službu po mohutném promazání přibyl oblíbený seriál Lovci duchů. Jenže nic není dokonalé.

7. 7. 2022 12:30 | Filmové novinky

HBO Max nastoupilo (nejen) v tuzemsku v posledních dnech s trochou nadsázky na cestu zmaru a zkázy. Nejprve si utrhlo z ostudy kabát, když z jeho knihovny zmizela celá řada titulů včetně tuzemských HBO originálů Bez vědomí nebo Spolu & hladoví. Je také navýsost jisté, že nový vlastník Discovery bude stínat hlavy. A nyní přichází další zklamání předplatitelů. Ve snaze usmířit si fandy sice do knihovny konečně přibyl dlouho slibovaný seriál Lovci duchů, pokud ale máte v plánu zhlédnout dnes již kultovní projekt kompletně, máte smůlu.

Lovci duchů jsou konečně online! HBO ale opět zklamalo © CW

České HBO Max totiž přidalo jen prvních osm řad, byť jich v průběhu let 2005-2020 vyšlo patnáct. Fanoušci rychlého sledování seriálů, tzv. binge-watche, tedy mají smůlu, kultovní záležitost si celou nepustí. Kvůli tomu se tak nepřipraví na očekávaný prequel The Winchesters, který sleduje mládí Johna a Mary a dorazí na americkou stanici CW 11. října. I Winchesterů bychom se měli dočkat na HBO Max. I když v aktuální situaci je těžké cokoli předvídat. Dostupných osm řad je pak dostupných alespoň s českými titulky.

Abychom HBO jen nehanili, kvitujeme rozhodně přidání zbývajících řad Robot Chicken i druhé série Birdgirl. Už nějakou dobu se pak v nabídce konečně nachází i Upíří deníky, byť ty rovněž nejsou kompletní.

Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Rušení u HBO pokračuje. Končí i čerstvá sci-fi novinka
Rušení u HBO pokračuje. Končí i čerstvá sci-fi novinka
05.07.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Romantické seriálové drama Zakletý v čase se bohužel druhé řady nedočká. Vedení televizní a internetové stanice HBO se totiž rozhodlo seriál zrušit.

Na Voyo startuje reality show jako z Bony a klid. Překoná bizarní konkurenci?
Na Voyo startuje reality show jako z Bony a klid. Překoná bizarní konkurenci?
04.07.2022 17:15:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Voyo po Survivorovi dál šlape do segmentu reality shows. Nyní nám ukáže, jak se v Praze žije mladým ve společném bydlení stárnoucího veksláka. A ano, zní to šíleně.

Avatar 2 konečně ukázal novou podobu padoucha z jedničky. Není to dvojče
Avatar 2 konečně ukázal novou podobu padoucha z jedničky. Není to dvojče
04.07.2022 14:20:00 | Filmové novinky

Produkce druhého Avatara konečně oficiálně odhalila návrat ikonického padoucha z prvního filmu. Kupodivu si ho někteří fanoušci všimnuli již v trailerech.

Která streamovací služba má nejlepší obsah? Netflix u lidí pohořel
Která streamovací služba má nejlepší obsah? Netflix u lidí pohořel
04.07.2022 8:20:00 | Filmové novinky

Nový průzkum přinesl zajímavé výsledky ohledně kvality streamovacích služeb z pohledu jejich uživatelů. A u Netflixu si tentokrát výsledek za rámeček nedají.