FB pixel TP pixel
Nový komediální hit na Voyo je kompletní a slaví úspěch. Inspiraci našel u Netflixu © Voyo / TV Nova

Nový komediální hit na Voyo je kompletní a slaví úspěch. Inspiraci našel u Netflixu

Streamovací služba Voyo se snaží neustále přicházet s novými projekty, které mají rozšířit jeho cílovou skupinu diváků. Zatímco aktuálně běží druhá řada seriálu Iveta, Voyo úspěšně zakončilo svůj seriál pro mladší publikum Sex O’Clock, který se podobá netflixovskému hitu Sexuální výchova.

12. 5. 2023 13:00 | Filmové novinky

Tuzemské Voyo se v počátcích své původní tvorby soustředilo hlavně na starší diváky, když nabídlo krimi seriály jako Guru a Případ Roubal, dramata Jitřní záře a Král Šumavy: Fantom temného kraje. V letošním roce jsme dostali nové soutěžní formáty v podobě povedeného Superlovu a návratu Zdeňka Pohlreicha v reality show Pohlreichův souboj restaurací. A zatímco v minulém týdnu měla premiéru druhá řada tematicky bulvárnějšího seriálu Iveta o vzestupech a pádech Ivety Bartošové, kompletní uvedení má za sebou jiná novinka Sex O’Clock, která se kromě rodičů snažila cílit také na jejich děti z řad teenagerů. Inspirace přitom byla očividná. Filmy jako Prci, prci, prcičky nebo megahit Netflixu Sexuální výchova, kde se o vztazích a sexu mluví otevřeně a moderně.

Seriál odstartoval již 10. března a svou pouť na Voyu nyní zakončil po 10 epizodách. Pokud tedy nemáte rádi týdenní rozestupy a čekali jste na zakončení seriálu, abyste ho mohli sjet celý najednou, nyní je vaše chvíle. Hlavním hrdinou je puberťák Adam, který si láme hlavu se svým panictvím i potenciální taneční kariérou. A o nic lépe mu není po zjištění, že si jeho otec našel nového životního partnera a celé rodině oznámí svou homosexuální orientaci. Režiséři Karolina Zalabáková a Jan Bártek celkem dokázali trefit koncept současné teenagerské zábavy a ačkoli se seriál občas nevyhne homofobním vtipům, které by na Netflixu neměly místo, hodnocení celého seriálu jsou nadmíru pozitivní. Jde o další krůček směrem k zahraniční produkci po konkurenčních projektech TBH a 4teens, kde se o moderní přístup k současným tématům a mládeži pokoušela (spíše neúspěšně) Česká televize.

Zdroj: TV Nova

 1 663 zobrazení   36 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Frankenstein jako od Karla Zemana. Nové fantasy přichází s úchvatným trailerem
Frankenstein jako od Karla Zemana. Nové fantasy přichází s úchvatným trailerem
12.05.2023 12:00:00 | Filmové novinky

Jeden z nejosobitějších režisérů současnosti, Jorgos Lanthimos, popustil uzdu své fantazii a hlásí se s novým filmem, který bude pravděpodobně jednou z nejbizarnějších věcí, které letos v kinech uvidíme.

Netflix láká na nový mrazivý horor. Napínavému traileru vládne hvězda Boje o moc
Netflix láká na nový mrazivý horor. Napínavému traileru vládne hvězda Boje o moc
11.05.2023 14:30:00 | Filmové novinky

Netflix představil jednu z očekávaných červnových novinek v podobě slibně vyhlížejícího australského hororu Run Rabbit Run. Snímek, který dorazí na konci měsíce, láká na psychologické trauma a Sarah Snook z hitu HBO Boj o moc.

Drsňák Lundgren bojuje s rakovinou. Doktor mu předpověděl 3 roky života
Drsňák Lundgren bojuje s rakovinou. Doktor mu předpověděl 3 roky života
11.05.2023 11:30:00 | Filmové novinky

Jedna z největších akčních hvězd 80. let a dodnes velmi aktivní herec, který se v druhém Creedovi dokonce znovu objevil jako ikonický bijec Ivan Drago, trpí rakovinou. Dolph Lundgren se ale nevzdává.

Nejdojemnější film roku je konečně online. Nenechte si ho ujít
Nejdojemnější film roku je konečně online. Nenechte si ho ujít
10.05.2023 14:30:00 | Filmové novinky

Do online prostoru se konečně přiřítil jeden z nejlepších filmů loňského roku a zaručeně největší doják pro každého fanouška kinematografie. Novinka režiséra Stevena Spielberga vás však neprotáhne jen jeho zálibou v natáčení ultimátních filmových zážitků, ale také těžkým rozvodem rodičů.