FB pixel TP pixel
Nejlepší sci-fi seriál Netflixu současnosti má bombastický nový trailer © Netflix

Nejlepší sci-fi seriál Netflixu současnosti má bombastický nový trailer

Netflix představil plnohodnotný trailer na třetí řadu seriálu Love, Death and Robots, který zatím nasbíral 11 cen Emmy. V nové řadě se s jednou povídkou vytasí i režisér David Fincher.

14. 5. 2022 7:30 | Filmové novinky

Tři roky zpátky se na Netflixu zrodil z antologické sci-fi série Love, Death & Robots nečekaný hit a kombinace různých animačních stylů a technik uchvátila miliony diváků po celém světě. Kvalitu si následně udržela i druhá řada a nyní 20. května dorazí řada s pořadovým číslem 3, která vypadá naprosto fenomenálně. Je skutečně fascinující sledovat, kam se animace posunula od časů prvního revolučního Toy Story, případně pokusů o fotorealistické zpracování ve Final Fantasy: Esence života. Seriál ověnčený 11 cenami Emmy v traileru slibuje příběhy, z nichž každý vypadá zcela unikátně, perfekcionisticky a soudě z dějových střípků i nemálo ambiciózně po stránce poselství. Povídku Bad Travelling navíc natočil režisér David Fincher podle scénáře Andrewa Kevina Walkera, který napsal filmový scénář již k atmosférickému hitu Sedm. To je samo o sobě důvodem, proč se extrémně těšit.

 39 396 zobrazení   1 466 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Disney Plus zahajuje frontální útok na Česko. Diváky láká na výraznou slevu
Disney Plus zahajuje frontální útok na Česko. Diváky láká na výraznou slevu
14.05.2022 6:20:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Disney Plus vstoupí již 14. června do České republiky a dnešním dnem oficiálně zahajuje frontální útok na divácké peněženky. A startovní slevové nabídce se bude tuzemským divákům těžce odolávat.

Seriálový Resident Evil míří na Netflix. Mrkněte na drsný trailer plný zombies
Seriálový Resident Evil míří na Netflix. Mrkněte na drsný trailer plný zombies
13.05.2022 17:00:00 | Filmové novinky

Již brzy nás čeká premiéra prvního hraného seriálu ze světa populární videoherní série Resident Evil. Netflix nám proto nabízí první ochutnávku očekávaného projektu obsahující akci, zombíky i temné drama.

Noví Krotitelé duchů jsou konečně online. Kde si je můžete přehrát?
Noví Krotitelé duchů jsou konečně online. Kde si je můžete přehrát?
12.05.2022 16:10:00 | Filmové novinky

Dlouho očekávané pokračování původních Krotitelů duchů konečně dorazilo online. Na vstup na HBO si sice ještě musíme chvíli počkat, pokud vám ale nevadí zapůjčení či koupě, máte dost možností přehrání.

Mistr nechutností Cronenberg je zpět. Trailer jeho sci-fi novinky není pro citlivky
Mistr nechutností Cronenberg je zpět. Trailer jeho sci-fi novinky není pro citlivky
11.05.2022 16:30:00 | Filmové novinky

Režisér David Cronenberg se vrací k filmům, které ho zacementovaly jako svéráznou legendu s unikátním autorským rukopisem. Po civilních dramatech servíruje drsnou vizi budoucnosti.