FB pixel TP pixel
Mandalorian 3 dorazí později, než se čekalo. Co ukázal tajný trailer? © Lucasfilm

Mandalorian 3 dorazí později, než se čekalo. Co ukázal tajný trailer?

Nával novinek ze světa Star Wars nekončí. Po premiéře Obi-Wana, traileru na Andora či oznámení několika nových chystaných projektů přišla řada i na Mandaloriana.

31. 5. 2022 7:00 | Filmové novinky

Zatímco ve čtvrtek jsme se dočkali lákavého traileru k seriálové novince Andor, který odvypráví příběh hrdiny z filmu Rogue One: Star Wars Story v podání Diega Luny, a v pátek si předplatitelé Disney+ mohli pustit první dva díly očekávaného Obi-Wana Kenobiho s Ewanem McGregorem, nyní se dostalo i na hitového Mandaloriana. Seriál, který zahajoval start streamovací platformy Disney+ v listopadu 2019, po zpackané filmové trilogii a matném komerčním propadáku Solo znovu nastartoval zájem o značku. Druhá řada pak navázala na úspěch té první, ještě více prohloubila náhled do univerza a přivedla známé postavy jako Ahsoka či Boba Fett.

První dvě řady od sebe nedělil ani rok, takže následující delší doba čekání, kterou mimo jiné způsobil nabitý program Pedra Pascala či seriálový spin-off Boba Fett: Zákon podsvětí, byl pro mnoho fandů nepříjemný. A i když se vědělo, že natáčení třetí řady probíhá, o tom, kdy se objeví na Disney+, se jen spekulovalo. Nyní ale konečně přišlo oficiální oznámení. Poznačte si, že nové epizody Mandaloriana dorazí v únoru 2023, tedy více než 2 roky po té předchozí. Kromě ohlášené premiéry se navíc fandové na Star Wars Celebration dočkali také exkluzivních navnazujících ukázek. Na světlo světa tak proniklo, že byly k vidění nové záběry Manda s Grogu na klíně či bojující skupiny Mandalorianů, největší zájem pak přitáhl záběr na ponurý a zničený svět, který by mohl znázorňovat zbytky Mandaloru, domovského světa Mandalorianů. Pokud zapátráte na YouTube, fanoušky pořízený záznam traileru možná ještě najdete. My si počkáme na oficiální upoutávku.

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Pán prstenů se třese! Epická fantasy Willow má úchvatný první trailer
Pán prstenů se třese! Epická fantasy Willow má úchvatný první trailer
27.05.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Willow je zpět! Legendární osmdesátková fantasy v hlavní roli s Warwickem Davisem ožije v novém seriálu. Na trpaslíkova další dobrodružství nyní láká Disney+ ve vizuálně vymazleném traileru.

Nejlepší Star Wars film za 17 let má vlastní seriál. A trailer vypadá skvěle
Nejlepší Star Wars film za 17 let má vlastní seriál. A trailer vypadá skvěle
26.05.2022 21:00:00 | Filmové novinky

Snímek Rogue One patří bez diskuze mezi to absolutně nejlepší, co série Star Wars nabídla od premiéry Pomsty Sithů. A mezi filmy, které vyplodil Lucasfilm po prodeji Disneymu, se jedná dokonce o film zdaleka nejlepší. A nyní přichází seriálový spin-off, který kombinuje špionáž s politickým thrillerem.

Potvrzeno: Nová Fantastická zvířata mají datum premiéry na HBO
Potvrzeno: Nová Fantastická zvířata mají datum premiéry na HBO
26.05.2022 15:30:00 | Filmové novinky

Streamovací služba HBO Max pokračuje v nastolené politice, kdy tituly od Warner Bros. uvádí ve zkráceném distribučním okně pouhých 45 dní. Po Batmanovi dorazí nový film ze série o Harry Potterovi, který známe jako Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství.

Mr. Bean míří na Netflix. V traileru legendě komedie zatápí čmelák
Mr. Bean míří na Netflix. V traileru legendě komedie zatápí čmelák
26.05.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Kombinace člověka, včely a psa se rovná katastrofě. Alespoň to tvrdí Netflix, který na svou službu vrhne komediální legendu Rowana Atkinsona, který neztratil nic ze svého geniálního humoru.