FB pixel TP pixel
Marvel odkládá megafilmy. Avengers 5 a 6 jsou v nedohlednu, Deadpool 3 dorazí dřív © Marvel Studios

Marvel odkládá megafilmy. Avengers 5 a 6 jsou v nedohlednu, Deadpool 3 dorazí dřív

Disney oznámil nová data premiér plánovaných trháků a změny se nevyhnou ani filmům od Marvelu. Některé premiéry se odkládají o pár měsíců, jiné o více než o rok. Potěší jedině dřívější uvedení třetího Deadpoola.

14. 6. 2023 14:50 | Filmové novinky

Jak jsme již uvedli ve včerejším článku, Disney představil nový plán premiér. I když některým fandům udělala radost zpráva, že se chystaný Vetřelec Fedeho Álvareze podívá do kin, většina diváků je roztrpčena posunem premiér dalších dílů Avatara. Přesun dat uvedení filmů se ovšem nevyhnul ani Marvelu. Například nový Captain America: Brave New World, který měl být původně uveden 3. května 2024, má nové datum premiéry posunuto o tři měsíce na 24. červenec 2024. Kvůli stávce scenáristů je nyní dočasně pozastavena týmovka antihrdinů Thunderbolts, Marvel se tak rozhodl posunout datum premiéry z konce července roku 2024 na 20. prosinec 2024.

„Prokletý“ nový Blade měl mít premiéru v září 2024, podle nového plánu však bude uveden až 14. února 2025. Fantastická čtyřka se přesouvá z 14. února 2025 na 2. květen 2025. Stejně tak se dočkaly odkladu oba díly nových Avengers – první díl s podtitulem The Kang Dynasty bude uveden 1. května 2026 (původně 2. května 2025), pokračování Avengers: Secret Wars pak bude mít premiéru 7. května 2027 (původně 1. května 2026). Alespoň jeden z přesunů udělá fanouškům radost – třetí Deadpool měl být původně uveden 8. listopadu 2024, nyní se jej dočkáme o půl roku dříve, když se premiéra přesouvá na 3. květen 2024. Jistota, že tento plán premiér je již finální, je však vzhledem k pokračující stávce scenáristů i ostatním otřesům v Hollywoodu poměrně malá.

Zdroj: THR

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Nový Vetřelec půjde překvapivě do kin. Avatar 3, 4 a 5 se výrazně odkládají
Nový Vetřelec půjde překvapivě do kin. Avatar 3, 4 a 5 se výrazně odkládají
13.06.2023 18:45:00 | Filmové novinky

Studio Disney si připravilo řadu nepříjemných zpráv, když odhalilo data nových premiér svých očekávaných filmů. Milým překvapením je, že se nyní počítá s novým Vetřelcem i pro kina. Naopak fanoušci Avatara si na nové díly počkají. V případě čtvrtého a pátého filmu jde o několik let navíc.

Nejambicióznější sci-fi seriál současnosti se vrací. Trailer srší velkolepostí
Nejambicióznější sci-fi seriál současnosti se vrací. Trailer srší velkolepostí
13.06.2023 17:20:00 | Filmové novinky

Léto u televizních obrazovek by mohlo stát za to. Jedním z tahounů chce být i streamovací služba Apple TV+, která předvedla zřejmě definitivní trailer na druhou řadu ambiciózního sci-fi Nadace. Nic podobně velkolepého a plného kreativních ambicí během prázdnin pravděpodobně neuvidíme.

Takhle se zrodil Nolanův Batman. Podívejte se na skvělý herecký test Christiana Balea
Takhle se zrodil Nolanův Batman. Podívejte se na skvělý herecký test Christiana Balea
13.06.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Batman začíná z roku 2005 znamenal renesanci netopýřího hrdiny a položil základy jedné z nejlepších komiksových trilogií všech dob. Otázkou zůstává, zda by se to Christopheru Nolanovi povedlo, kdyby netrefil klíčový casting Bruce Waynea/Batmana, kterého nakonec ztvárnil Christian Bale. Testovací záběry ukazují, že byl jasnou volbou.

Netflix rozjel týden velkých novinek. Přidal Venom 2 a chystá sci-fi, akci i romantiku
Netflix rozjel týden velkých novinek. Přidal Venom 2 a chystá sci-fi, akci i romantiku
12.06.2023 17:45:00 | Filmové novinky

Streamovací obr Netflix má před sebou jeden z největších týdnů za poslední měsíce. Hned v pondělí odstartoval komiksovým hitem Venom 2, chystá ale i další díl Vyproštění a jiné novinky. Mimo jiné temnou sci-fi a historickou romanci. Dočkají se i milovníci přírody.