FB pixel TP pixel
Netflix rozjel týden velkých novinek. Přidal Venom 2 a chystá sci-fi, akci i romantiku © Netflix

Netflix rozjel týden velkých novinek. Přidal Venom 2 a chystá sci-fi, akci i romantiku

Streamovací obr Netflix má před sebou jeden z největších týdnů za poslední měsíce. Hned v pondělí odstartoval komiksovým hitem Venom 2, chystá ale i další díl Vyproštění a jiné novinky. Mimo jiné temnou sci-fi a historickou romanci. Dočkají se i milovníci přírody.

12. 6. 2023 17:45 | Filmové novinky

Netflix v červnu po několika týdnech stagnace konečně zase šlápl do pedálů a chystá jednu velkou novinku za druhou. Vše odšpuntoval dnes ráno, když do nabídky přidal oblíbený snímek Venom 2: Carnage přichází, ve kterém se jako Eddie Brock/Venom znovu objeví Tom Hardy. Za kameru se tentokrát postavil Andy Serkis a doručil přímočarou akční řež, která si nehraje na žádné velké umění, ale fanouškům jedničky servíruje víceméně přesně to, co si přáli. Více akce, více cynického humoru a v záporné roli uvolněného Woodyho Harrelsona. Příval novinek tím ale nekončí.

Vyproštění, Black Mirror i Paprika

Ve středu se dočkají milovníci přírody, když dorazí pokračování dokumentu Naše planeta, a ve čtvrtek nás čeká kultovní anime Paprika a hlavně veleočekávaný návrat dystopické sci-fi Černé zrcadlo, která nabídce zcela novou pětici epizod. V pátek pak konečně dorazí akční nášup Vyproštění 2, v němž se v hlavní roli vrátí Chris Hemsworth jako žoldák Tyler Rake. Ten tentokrát dostane nebezpečnou misi, v níž se musí dostat do krutého vězení a popasovat se s nebezpečnou bandou gruzínských zabijáků. A dojde při tom i na rotační kulomet nebo zabodávání hřebů do končetin.

V sobotu pak po dlouhém čekání dorazí i sedmá řada historické romance s prvky sci-fi Cizinka, která bude nové epizody přidávat každý týden. Celkem jich po vzoru předchozí řady nabídne osm. Sami jsme zvědaví, jak tyhle nové přírůstky zatočí s žebříčky nejsledovanějších titulů.

Zdroj: Netflix

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Marigold ve třetí řadě Zaklínače nebude jen šaškem. Konečně má důležitější roli
Marigold ve třetí řadě Zaklínače nebude jen šaškem. Konečně má důležitější roli
12.06.2023 17:10:00 | Filmové novinky

Jednou z nejoblíbenějších postav seriálového Zaklínače je určitě Marigold v podání Joey Bateyho. Ten nyní prozradil, že neomalený bard ve třetí řadě Zaklínače sehraje větší roli a bude víc než jen komickou postavou.

Nejlepší filmy roku konečně online. Dorazil nový Rocky i velebení kanibalové
Nejlepší filmy roku konečně online. Dorazil nový Rocky i velebení kanibalové
12.06.2023 15:45:00 | Filmové novinky

Velmi milá překvapení nabízí v posledních dnech streamovací služba Amazon Prime Video. Ta totiž přidala celou sérii Rocky, v níž nově nechybí ani velmi očekávaná novinka Creed III. Naprostým zjevením je pak přítomnost kanibalistického hitu s Timothée Chalametem.

Iron Man má vlastní Top Gear! Downey Jr. v traileru předělává luxusní sbírku veteránů
Iron Man má vlastní Top Gear! Downey Jr. v traileru předělává luxusní sbírku veteránů
11.06.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Mysleli jste si, že Robert Downey Jr. a Tony Stark mají společnou jen zálibu v hezkých ženách a návykových látkách? Omyl. Souzní také v lásce k vozidlům všeho druhu. Downey během své kariéry nasbíral hezkou řádku veteránů a nyní s nimi hodlá ulehčit planetě Zemi.

Nová Euforie se nekoná. Ožehavá novinka HBO v prudérní Americe narazila
Nová Euforie se nekoná. Ožehavá novinka HBO v prudérní Americe narazila
09.06.2023 16:35:00 | Filmové novinky

Televizní minisérie Idol z produkce oscarové A24 a HBO byla jedním z nejočekávanějších streamingových počinů letošního roku. Výsledek ale doslova rozdělil svět. Narazil totiž v USA i západní Evropě.