FB pixel TP pixel
Marvelácké hrdiny Defenders možná zachrání Hulu © TMDB

Marvelácké hrdiny Defenders možná zachrání Hulu

Fanoušci marvelovsko-netflixovských seriálů jako jsou Daredevil, Jessica Jones nebo Luke Cage možná mohou přestat truchlit, protože americká streamovací služba Hulu prohlásila, že je připravena v těchto projektech pokračovat.

Filmové novinky

Po lednovém uvedení druhé řady The Punishera se letos na Netflixu dočkáme ještě třetí řady Jessicy Jones. A to bude pravděpodobně tečka za spoluprací na superhrdinských seriálech mezi studiem Marvel a Netflixem. Oficiálně byly z této úspěšné kolaborace zrušeny seriály Daredevil, Luke Cage a Iron Fist . O týmovce The Defenders se tak nějak přestalo mluvit a na druhou řadu vlastně nikdy nepřišla řeč. Jessica Jones a Punisher sice ještě nebyli oficiálně zrušeni, jedná se však jen o formalitu. Protože se studio Disney zapojilo do streamovacího boje svým novým kanálem Disney+ a je také vlastníkem Marvelu, ukončení těchto seriálů se zdálo jako logická volba.

Nyní konkurent Netflixu Hulu, ve kterém má Disney spolu se zakoupeným studiem Fox šedesátiprocentní vlastnictví, prohlašuje, že je otevřené k oživení této součásti marvelovského univerza, konkrétně byl zmíněn Daredevil. Hulu tak naznačuje, že by mohlo převzít určitý obsah studia Disney, které se na Disney+ nebude hodit. Tuto zprávu vypustil při interview zástupce pro původní obsah Hulu Craig Erwich, když oznamoval budoucí spolupráci s Marvelem na několika animovaných seriálech, mj. se můžeme těšit na novou verzi Kačera Howarda (Hulu a Marvel již spolupracují na superhrdinském seriálu The Runaways . Přílišné nadšení bychom ale měli krotit, kvůli vysílacím právům Netflixu a jiným dodatkům ve smlouvách herců, by to i při posvěcení od Disneyho byl běh na dlouhou trať.

 182 zobrazení   15 se líbí
Amazon přidává další pecku, začne natáčet seriálovou Temnou věž
Amazon přidává další pecku, začne natáčet seriálovou Temnou věž
11.02.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Po spíš průměrném filmu Temná věž se pistolník ze série románů Stephena Kinga brzy vrátí na obrazovky znovu, tentokrát však v podobě seriálu a pod taktovkou Amazonu, který tak k chystanému Kolu času a Pán prstenů seriálu přidává další potenciální fantasy pecku. Zahájení produkce je údajně na spadnutí.

HBO zveřejnila první fotografie 8. řady Hry o trůny. Co prozrazují?
HBO zveřejnila první fotografie 8. řady Hry o trůny. Co prozrazují?
07.02.2019 15:30:00 | Filmové novinky

Konec se blíží. HBO pomalu a jistě rozjíždí přípravu na debut poslední řady své seriálové vlajkové lodi Hra o trůny. Jen pár dní po reklamě při Super Bowlu přichází zveřejnění celkem 14 fotografií, které zobrazují hlavní postavy při přípravě na neodvratné střetnutí s Bílými chodci.

5 věcí, které by před poslední řadou měli udělat všichni fanoušci Hry o trůny
5 věcí, které by před poslední řadou měli udělat všichni fanoušci Hry o trůny
06.02.2019 | Filmové novinky

Už za dva měsíce se na obrazovkách po celém světě rozezní nezaměnitelné úvodní titulky, které budou ohlašovat, že 1. díl poslední řady seriálu Hra o trůny právě začíná a již za 5 týdnů řekne celá sága své poslední sbohem. Co do té doby jako fanoušek dělat a neopomenout?

Netflix koupil drama o sériovém vrahovi se Zacem Efronem v hlavní roli
Netflix koupil drama o sériovém vrahovi se Zacem Efronem v hlavní roli
05.02.2019 15:00:00 | Filmové novinky

Na právě skončeném festivalu Sundance probíhala bitva o nákup distribučních práv k dramatu Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, které vyhrál Netflix, jenž nabídl vítězných 9 milionů dolarů.