FB pixel TP pixel
Máte málo Zaklínače? Do druhé řady stihne Netflix nový film © TMDB

Máte málo Zaklínače? Do druhé řady stihne Netflix nový film

Masivní úspěch Zaklínače někteří předvídali, jiné zase překvapil, jisté ale je, že Netflix se bude snažit tento fenomén vytěžit, co to půjde. Po ohlášené druhé řadě se tak fanoušci mohou těšit i na anime film, který se bude odehrávat v Zaklínačově universu.

Filmové novinky

I když byli zástupci Netflixu v oficiálním prohlášení k novému přírůstku ze světa Zaklínače poměrně zdrženliví, tak jsme se kromě bezobsažného nastínění děje o novém velkém nebezpečí, které ohrožuje Kontinent, přinejmenším dozvěděli, že se tento animovaný spin-off bude honosit titulem The Witcher: Nightmare of the Wolf. Na otázku, jestli se však film bude zabývat spíše vedlejšími postavami či jak, a jestli vůbec, bude napojen na hlavní vyprávěcí seriálovou linku, jsme odpověď nedostali. Doposud neznámé je tak i hlasové obsazení.

Pokud jste ovšem se seriálem spokojeni, může vás uklidnit fakt, že jeho showrunnerka Lauren Schmidt Hisrich bude stát i za filmem, o scénář se pak postará Beau DeMayo, který sepsal i jeden z nejpovedenějších dílů série, hororovou třetí epizodu se strigou s názvem Zrádce měsíc. Výtvarnou stránku projektu opatří animátoři z jihokorejského studia Mir. U nás jej můžeme znát především pro práci na seriálu Legenda Korry, který navazoval na geniální rodinný animák Avatar: Legenda o Aangovi. Pro samotný Netflix pak studio Mir vyrábí oblíbený sci-fi animovaný seriál Voltron: Legendary Defender, ten však dosud nemá českou lokalizaci, takže je pro místní verzi nedostupný. Kdy přesně by měl animovaný Zaklínač vstoupit na naše obrazovky není potvrzeno, spekuluje se, že by to ale mělo být před premiérou druhé řady.

 5 354 zobrazení   310 se líbí
Zaklínač je na nejlepší cestě stát se nejúspěšnějším seriálem Netflixu
Zaklínač je na nejlepší cestě stát se nejúspěšnějším seriálem Netflixu
24.01.2020 | Filmové novinky

Geralt z dílny Netflixu je na nejlepší cestě stát se nejúspěšnějším seriálovým debutem v historii této streamovací služby. Vyplývá to z dat o sledovanosti, které Netflix zveřejnil v rámci svých ekonomických výsledků za 4. čtvrtletí loňského roku, kde si popravdě s čísly maličko pohrál.

Zaklínač se stěhuje do Česka! 2. řada seriálu zamíří znovu i na Slovensko
Zaklínač se stěhuje do Česka! 2. řada seriálu zamíří znovu i na Slovensko
23.01.2020 12:30:00 | Filmové novinky

Česká republika by měla v druhé řadě Zaklínače od Netflixu doplnit natáčecí lokace na Slovensku, ve Skotsku a anglických studiích Arborfield.

2. řadu Watchmen nečekejte. HBO s dalšími díly nepočítá
2. řadu Watchmen nečekejte. HBO s dalšími díly nepočítá
19.01.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Už jsme si zvykli, že pakliže se jakýkoli seriál stane hitem, znamená to automaticky jeho pokračování. Ne však v případě scenáristy a tvůrce Damona Lindelofa, který se rozhodl, že jeho minisérie Watchmen skončí... ano, jako minisérie pouze s jednou řadou. A HBO to podle všeho nevadí.

Stýská se vám po dracích? Už víme, kdy na HBO dorazí prequel Hry o trůny
Stýská se vám po dracích? Už víme, kdy na HBO dorazí prequel Hry o trůny
17.01.2020 11:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci Hry o trůny konečně dostali rok premiéry prvního prequelu, a tak už vědí, kdy se jim HBO pokusí pomoci zapomenout na fiasko z posledního vzájemného setkání. Druhá řada Zaklínače sice dorazí dřív, ale nejsme daleko!