FB pixel TP pixel
První fotky ze seriálové Godzilly odhalují monstrum, drahou výpravu i hvězdné obsazení © Apple TV+

První fotky ze seriálové Godzilly odhalují monstrum, drahou výpravu i hvězdné obsazení

Streamovací služba Apple TV+ pokračuje v tvorbě velkolepých sci-fi seriálů. Po Nadaci a Silu představila první fotky z chystané seriálové verze Godzilly, kterou známe z kin. A jak je vidět, na ničem se nešetřilo.

Filmové novinky

Nová série s Godzillou začala v roce 2014, kdy vstoupila do kin Godzilla režiséra Garetha Edwardse. Na tu posléze navázal Kong: Ostrov lebek a dvojice snímků Godzilla II Král monster a Godzilla vs. Kong. Zároveň se již chystá další film Godzilla x Kong: The New Empire.

První Godzilla každopádně byla nejvíce realistická a zaujala Edwardsovým pojetím, které příběh vypráví skrze perspektivu obyčejných malých lidiček. A první fotky ze seriálu Monarch: Legacy of Monsters působí dojmem, že se chce chystaná novinka právě původnímu filmu přiblížit nejvíce. Příběh má sahat napříč 50 lety a třemi generacemi, a bude sledovat rodinu, která pátrá po zapojení jejího otce do tajného projektu Monarch, jenž dlouhé roky pátral a posléze sledoval Titány.

Ve stěžejní roli vojáka Lee Shawa se objeví Kurt Russell a jeho syn Wyatt Russell, kteří ztvární stejnou postavu v různých dekádách. Potěší i tvůrčí obsazení. To čítá tvůrce božské komiksové série Hawkeye Matta Fractiona nebo budoucího režiséra Fantastické čtyřky Matta Shakmana. Ten stojí i za seriálem WandaVision, což samo o sobě potvrzuje, že bychom měli očekávat seriál, který se nebude bát psychologičtějšího pohledu na monstrózní tematiku. Samozřejmě ale dojde i na majestátní výjevy. Jak ostatně ukazuje i jedna z fotografií, na nichž řve i samotná Godzilla.

Zdroj: Collider

Nejkultovnější komiks dekády míří na Netflix v novém seriálu. Trailer je darem fanouškům
Nejkultovnější komiks dekády míří na Netflix v novém seriálu. Trailer je darem fanouškům
17.08.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Když v roce 2010 vstupoval do kin snímek Scott Pilgrim proti zbytku světa, byl z toho jeden z největších propadáků roku. Během let se ale z filmu stala nesmírně populární kultovka, která nyní dostane ještě věrnější podobu než před 13 roky. Netflix uvede nový seriál již v listopadu.

Disney zlodějem? Nová žaloba poukazuje na podivnou praxi uvádění filmů
Disney zlodějem? Nová žaloba poukazuje na podivnou praxi uvádění filmů
17.08.2023 15:40:00 | Filmové novinky

Služba Disney Plus v poslední době zažívá krušné časy. Od března letošního roku ztratila více než 12 milionů předplatitelů. Do toho se moc nedaří ani filmům na stříbrném plátně. A aby toho nebylo málo, teď Disneymu přibyla i jedna žaloba.

Hollywood dostal pár facek. Selhání obřích blockbusterů naznačuje velké změny
Hollywood dostal pár facek. Selhání obřích blockbusterů naznačuje velké změny
16.08.2023 19:30:00 | Filmové novinky

Hollywoodské blockbustery letos nemají dobrý rok. Nejde přitom o problémy pouze jednoho studia. V potížích se začínají topit v podstatě všichni velcí hráči, kteří u pokladen kin zjistili, že situace s bobtnajícími rozpočty dosáhla bodu, kdy je nutné zařadit zpátečku.

Kazmova bublina splaskla! Recenze s ONEMANSHOW: THE MOVIE nemají slitování
Kazmova bublina splaskla! Recenze s ONEMANSHOW: THE MOVIE nemají slitování
16.08.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Velkolepá reklamní kampaň, velikášské řeči, ale podle recenzí také jedna velká katastrofa. Recenze nenechávají na Kazmově ONEMANSHOW nit suchou. Jen pár recenzentů a influencerů nachází alespoň pár slov chvály.