FB pixel TP pixel
Další úspěch Marvelu: Nový drsný hrdina trhá rekordy ještě před premiérou © Marvel Studios

Další úspěch Marvelu: Nový drsný hrdina trhá rekordy ještě před premiérou

Marvel v posledních letech vládne kinům a v loňském roce se prostřednictvím streamovací služby Disney+ rozhodl ovládnout i seriálový svět. Zatím se mu to daří, neboť zájem o nové seriály je enormní. Zvláště pak o novinku Moon Knight.

1. 2. 2022 7:00 | Streaming novinky

První trailer seriálu Moon Knight, který vyšel na oficiálním kanále Marvelu 18. ledna, se těšil během prvních 24 hodin velkému diváckému úspěchu. Jde ale pouze o špičku ledovce. Společnost Disney má totiž na měření popularity vlastní systém, díky kterému zjistila, že za stejnou dobu měl první trailer více jak 75 milionů zhlédnutí. Trailer byl mimo jiné vysílán během play-off NFL, díky kterému získal 23 milionů zhlédnutí. Zbylých 52 milionů nasbíral Moon Knight prostřednictvím různých youtubových kanálů a sociálních sítí, na kterých byl sdílen.

Moon Knight je již šestým seriálem od Marvelu, který spadá do tzv. MCU. Vyjma Falcona a Winter Soldiera (2021) však žádný ze seriálů nedosáhl takových čísel. V případě Moon Knighta jde přesto o jednoznačné vítězství, neboť Falcon a Winter Soldier byl nasazen během Super Bowlu, což mu zajistilo nádherných 125 milionů zhlédnutí. Zájem o nový seriál dokládají nejen zhlédnutí na YouTube, ale také zmínky na sociálních sítích, teď jen, aby byl zájem před premiérou přetaven i do úspěchu na streamovací službě Disney+. Nový hrdina tam dorazí již 30. března.

Vojtěch Balák
Filmový a seriálový nadšenec, který se rád pohybuje v audiovizuálním světě a ještě raději o něm píše. Milovník hororů a sci-fi všeho druhu. Rád nahlédne i do komiksového světa, zvláště pak do toho plného živých mrtvých. Když zrovna nekouká na film, cestuje, fotí a dělá grafiku.
Hit Netflixu s DiCapriem přepsal tabulky sledovanosti. Vrchol ale nedobyl
Hit Netflixu s DiCapriem přepsal tabulky sledovanosti. Vrchol ale nedobyl
31. 1. 2022 14:00:00 | Streaming novinky

Satirické drama K zemi hleď s Leonardem DiCapriem si o Vánocích na Netflixu odbylo premiéru a ihned útočilo na pozici nejsledovanějšího snímku, které dosud opanovala akční komedie Red Notice. Jak souboj nakonec dopadl?

Voyo v Česku dohání Netflix. Aktuálně má přes 350 000 předplatitelů a chce víc
Voyo v Česku dohání Netflix. Aktuálně má přes 350 000 předplatitelů a chce víc
30. 1. 2022 12:50:00 | Streaming novinky

Česká videopůjčovna Voyo patřící pod televizi Nova, hlásí nově už více než 350 tisíc předplatitelů za český a slovenský trh. Pokračuje tak ve svém rychlém růstu, který za poslední rok nabral obrovskou rychlost.

Příchod Disney+ do Česka je oficiálně potvrzen na léto 2022
Příchod Disney+ do Česka je oficiálně potvrzen na léto 2022
26. 1. 2022 8:30:00 | Streaming novinky

Do redakcí českých médií dnes dorazila tisková zpráva od samotné středoevropské pobočky Disney, aby oznámila příchod Disney+ do Česka. Neoznamuje se v ní ale nic nového, jen to, že Disney+ dorazí v létě. Konkrétní datum zatím Disney neprozradil, a to ani na náš upřesňující dotaz.

Paramount v potížích. Odložení Mission Impossible je jen špičkou ledovce
Paramount v potížích. Odložení Mission Impossible je jen špičkou ledovce
23. 1. 2022 12:00:00 | Streaming novinky

Velké věci se dějí u studia Paramount. V našem shrnutí roku 2021 jsme ho sice označili za nejslabšího hollywoodského hráče první ligy, ale ve výhledu pro rok 2022 si mělo studio s horou v logu výrazně spravit chuť. To už aktuálně neplatí.