FB pixel TP pixel
Nejhorší zranění Sylvestera Stallona vedlo k sedmi operacím. Přiznal nalomené zdraví © Lionsgate

Nejhorší zranění Sylvestera Stallona vedlo k sedmi operacím. Přiznal nalomené zdraví

Akční legenda Sylvester Stallone se ve druhé řadě reality show The Stallone Family rozpovídal o vážném zranění, které utrpěl při natáčení prvních Expendables. Na nehodu pohlíží s pokorou a varuje před podceňováním rizik.

Filmové novinky

Ikona akčních filmů Sylvester Stallone se ve druhé řadě reality show The Family Stallone rozpovídal o vážném zranění při natáčení, které ho stálo zdraví. Příhoda, která vyústila v sedm náročných operací, se odehrála v roce 2010 na place prvního dílu akčního hitu Expendables - Postradatelní, kde se tehdy šedesátiletý Stallone rozhodl provést riskantní kaskadérský kousek. Ve scéně, která měla působit co nejvíce autenticky, ho wrestler a herec Steve Austin plnou silou mrštil proti kamenné zdi. Následky? Vykloubená ramena a zlomenina krčního páteře, které si vyžádaly chirurgický zákrok včetně vložení kovové destičky do krku a provedení fúze páteře.

Stallone, který se kromě hraní ujal i režie filmu, přiznal, že při hektickém natáčení přehlédl vlastní fyzické limity. „Udělal jsem blbost. Režíroval jsem Expendables, a jako idiot, točil jsem desátý nebo kolikátý už to byl záběr. A pamatuji si tu jednu ránu, cítil jsem ten náraz,“ řekl Stallone v reality show. „Nikdy jsem se z toho úplně nevzpamatoval. Po tom filmu už to nikdy nebylo fyzicky stejné,“ doplnil Sly a dodal varování: „Neprovádějte své vlastní kaskadérské kousky.“ Jeho vzkaz je jasný a je to varovný příběh nejen pro akční hvězdy, ale pro všechny, kteří jsou v pokušení překonávat vlastní fyzické limity.

Zdroj: Deadline

Pokazilo se něco? Nový film s Johnem Wickem se odkládá o rok, musí natočit nové akční scény
Pokazilo se něco? Nový film s Johnem Wickem se odkládá o rok, musí natočit nové akční scény
22.02.2024 15:20:00 | Filmové novinky

Studio Lionsgate si pro fanoušky Johna Wicka přichystalo nepříjemnou zprávu. Připravovaný akční nářez Ballerina, rozšiřující Wickovo univerzum, se o rok odkládá. Toto neočekávané rozhodnutí má však podle studia dobrý důvod.

Strhující výkon Adama Sandlera a řada problémů. Sci-fi Kosmonaut z Čech rozděluje kritiky
Strhující výkon Adama Sandlera a řada problémů. Sci-fi Kosmonaut z Čech rozděluje kritiky
22.02.2024 14:30:00 | Filmové novinky

Už 1. března se podívá na Netflix jeden z nejočekávanějších sci-fi snímků letošního roku. Adam Sandler se totiž představí jako hlavní hrdina v projektu Kosmonaut z Čech podle stejnojmenné knihy Jaroslava Kalfaře. První recenze slibují skvělé herecké výkony, spokojené ale úplně nejsou.

Netflix uvede hvězdy filmů pro dospělé. Italského hřebce vyzve česká legenda
Netflix uvede hvězdy filmů pro dospělé. Italského hřebce vyzve česká legenda
22.02.2024 13:45:00 | Filmové novinky

Na Netflixu dojde na začátku března ke kuriózní situaci. Premiéru totiž budou mít hned dvě novinky, které se zaobírají tématem pornografie. Tím prvním bude seriálové zpracování osudu Rocca Siffrediho, společně s ním pak zkusí diváky zaujmout tragický příběh sportovkyně a herečky ve filmech pro dospělé Andrey Absolonové.

Náhrada Strážců galaxie je tady. Skvělý trailer slibuje apokalyptický sci-fi nářez
Náhrada Strážců galaxie je tady. Skvělý trailer slibuje apokalyptický sci-fi nářez
21.02.2024 19:00:00 | Filmové novinky

Studio Lionsgate konečně ukázalo první trailer na očekávanou filmovou adaptaci milované videoherní série Borderlands. A režisér Eli Roth jde očividně směrem marvelovských Strážců galaxie, které by tahle partička ujetých hrdinů v extrémních situacích ráda nahradila. V hlavní roli se odvázala Cate Blanchett.