FB pixel TP pixel
Sci-fi, fantasy, akce! Netflix v traileru odhalil největší hity roku 2022 © Netflix

Sci-fi, fantasy, akce! Netflix v traileru odhalil největší hity roku 2022

Netflix vstupuje do nového roku radikálně a představuje v nápaditém traileru svoje největší trumfy pro následující měsíce. Připravte se na první záběry z filmů jako Na nože 2, The Gray Man, Projekt Adam či Enola Holmesová 2.

3. 2. 2022 18:45 | Filmové novinky

Stejně jako v loňském roce se i letos Netflix vytáhnul s upoutávkou, která odhaluje největší hity následujících měsíců. A jedna věc je jasná. Čeká nás pořádná přehlídka filmových hvězd a všech možných žánrů od komedie přes akci a krimi až po sci-fi a fantasy. Přesně tak, jak to má publikum vyžadující něco pro každého rádo. Netflix v upoutávce nápaditě využívá prolamování čtvrté stěny z Enoly Holmesové. Zajímavé ale je, že ji prolamují přímo filmové postavy ve svých rolích. Včetně Ryana Goslinga, který se zrovna ve snímku The Gray Man pere na pražské tramvaji! Níže přinášíme detailnější popis největších uvedených hitů.

The Gray Man - nejdražší film Netflixu, akční jízda s triem Ryan Gosling, Chris Evans a Ana de Armas od režisérů Avengers: Infinity War a Avengers: Endgame.

The Mother: Novinka Niki Caro, ve které při útěku před nebezpečnými útočníky musí nájemná zabijačka vylézt ze stínů, aby ochránila svou dceru, kterou dříve opustila. V hlavní roli Jennifer Lopez.

Projekt Adam: Pilot cestující časem se musí spojit se svým mladším já a svým zesnulým otcem, aby se vyrovnal s minulostí a zachránil budoucnost. V hlavní roli Ryan Reynolds.

Day Shift: Jamie Foxx se chce postarat o svou dceru. Problém je, že je lovcem upírů.

Spiderhead: V budoucnosti jsou dva uvěznění muži vystaveni experimentům s drogami, které mění emoce. V hlavní roli Chris Hemsworth.

Pinocchio Guillerma del Tora: Stop-Motion animák o klukovi, co lže a roste mu nos. A tentokrát to bude ještě víc creepy než kdykoli dřív.

Enola Holmesová 2: Pokračování detektivní komedie s Henry Cavillem a Millie Bobby Brown.

Slumberland: Režisér Constantina Francis Lawrence představuje příběh dívky, která objeví mapu do tajemného světa Slumberlandu. S pomocí ekcentrického zločince musí překonat sny a noční můry, aby mohla znovu vidět svého mrtvého otce. V hlavní roli Jason Momoa.

The School for Good and Evil: Nejlepší kamarádky Sophie a Agatha se musí postavit proti sobě v kouzelnické škole, která vyučuje právě padouchy a hrdiny. V hlavní roli Charlize Theron.

Na nože 2: Režisér Rian Johnson a jeho druhé pokračování krimi hitu v hlavní roli s Danielem Craigem, tentokrát exkluzivně pro Netflix. A bude i trojka.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Jedna z nejlepších sci-fi trilogií posledních let je nyní na Netflixu
Jedna z nejlepších sci-fi trilogií posledních let je nyní na Netflixu
3. 2. 2022 11:00:00 | Filmové novinky

Ačkoli si skalní fanoušci vesmírné série myslí o nových výpravách lodi Enterprise svoje, pravdou je, že mnoho lepších sci-fi poslední roky nenabídly.

Vesmírný komediální hit Netflixu láká ztřeštěným trailerem na druhou řadu
Vesmírný komediální hit Netflixu láká ztřeštěným trailerem na druhou řadu
2. 2. 2022 9:00:00 | Filmové novinky

Pokud jste fanoušky Stevea Carella a jeho komediální frašky Jednotky vesmírného nasazení, určitě vás potěší, že Netflix právě vydal trailer na druhou řadu. V něm oznamuje i datum premiéry.

První trailer Texaského masakru od Netflixu přináší litry krve a nostalgii
První trailer Texaského masakru od Netflixu přináší litry krve a nostalgii
31. 1. 2022 17:30:00 | Filmové novinky

Oživit kultovního Leatherface se Hollywood snaží skoro každý rok. Až nyní by se mu to ale mohlo podařit díky Netflixu, který vsadil na zajímavé tvůrce s nápadem.

Netflix v traileru láká na nejbláznivější seriál. Předloha vyvolala hysterii
Netflix v traileru láká na nejbláznivější seriál. Předloha vyvolala hysterii
31. 1. 2022 17:00:00 | Filmové novinky

V únoru se na Netflixu můžeme těšit na nový bláznivý seriál Cuphead na scénu! Adaptace slavné videohry by měla být věrná předloze, u které měl nejeden hráč nutkání rozbít svou televizi a vyhodit herní ovladač z okna.