FB pixel TP pixel
Netflix láká na své největší dubnové hity. Uvede populární fantasy i historickou řež © Netflix

Netflix láká na své největší dubnové hity. Uvede populární fantasy i historickou řež

Největší streamovací služba Netflix si hned na úvod měsíce dubna přichystala upoutávku, která shrnuje největší hity, které diváky mají v následujících týdnech přilákat k obrazovkám televizí, mobilních telefonů i počítačů. V uvedeném videu však kupodivu řada zajímavých chystaných projektů chybí.

4. 4. 2023 18:00 | Filmové novinky

Nová upoutávka na největší dubnové hity streamovací služby Netflix je poněkud bizarní. Ač totiž streamer láká na celou řadu zajímavých titulů, mnohdy promuje projekty, které v Česku nemají moc šanci uspět a navíc zcela ignoruje jiné docela jasné hitovky, které během čtvrtého měsíce roku plánuje a dokonce jejich datum uvedení zveřejňuje přímo na své platformě.

Prazvláštní je především skutečnost, že Netflix v upoutávce skoro úplně ignoruje filmy a seriály, které dorazí před 20. dubnem. Z těch láká jen na dokument Lewis Capaldi: How I'm Feeling Now a stand-up Celester Barber Fine, Thanks. Od 20. dubna pak láká na politickou seriálovou novinku s Keri Russell Diplomatické vztahy, 21. dubna vás má zaujmout třetí řada reality-show Manželství po indicku, přičemž pro děti dorazí 22. dubna 4. řada seriálu Vědátorka Ada Twistová. 26. dubna bude mít premiéru argentinský dramatický seriál Hudba lásky, 27. dubna dorazí očekávaná druhá řada fantasy hitu Sweet Tooth: Chlapec s parožím a ve stejný den se můžeme těšit i na novou řadu dramatu Cesta svatojánských mušek nebo mysteriózní filmovou novinku ze Saúdské Arábie Dohazovačka.

Trochu zvláštní nabídka, že? Tak se pojďme podívat, co Netflix v nové upoutávce zamlčuje a přehlíží. 6. dubna dorazí chválená seriálová novinka od A24 Ve při. 7. dubna dorazí na Netflix příběh chlapce, který se spřátelí s mytickým tvorem Chupa. Ve stejný den nás čeká nové seriálové drama z druhé světové války Transatlantic, a 8. dubna se hodně těšíme na zvrácenou novinku Hladoví po úspěchu, která si skrze gastronomii opět rýpne do společenských poměrů. 12. dubna si díky dokumentu Americká štvanice: Útok na Bostonský maraton připomeneme odporné teroristické útoky. 13. dubna se rozjede komediální krimi Florida Man podle legendárních vtípků i nová britská minisérie o nevěře Posedlost, láska a závist. A 14. dubna se opět budou řezat Vikingové z Posledního království ve filmu Poslední království: Sedm králů musí zemřít. To už zní trochu lépe, ne? A to mluvíme jen o největších originálech. Další tipy vám samozřejmě přineseme v průběhu dubna.

Zdroj: What’s on Netflix

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Harry Potter se má dočkat prvního seriálu. Záměr tvůrců je ohromným zklamáním
Harry Potter se má dočkat prvního seriálu. Záměr tvůrců je ohromným zklamáním
04.04.2023 16:40:00 | Filmové novinky

Šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav má příští týden oznámit novou strategii pro streamovací platformy, už nyní ale server Bloomberg přinesl zprávu, která není ani tak vzrušující, jako spíš určitým podivným způsobem zajímavá. Populární fantasy série Harry Potter se podle všeho dočká seriálového zpracování.

Nejlepší Spider-Man se vrací ve fenomenálním traileru. Nic šílenějšího jste neviděli
Nejlepší Spider-Man se vrací ve fenomenálním traileru. Nic šílenějšího jste neviděli
04.04.2023 15:20:00 | Filmové novinky

Už 1. června dorazí i do českých kin nové dobrodružství nejnápaditějšího a podle mnohých diváků i naprosto nejlepšího z filmových Spider-Manů. Miles Morales se tentokrát vydá napříč multivesmíry a nový trailer odhaluje, že nás čeká naprosto nespoutaná a do jisté míry šílená jízda.

Pán prstenů je snad prokletý. Po tragické smrti zvířete došlo na další neštěstí
Pán prstenů je snad prokletý. Po tragické smrti zvířete došlo na další neštěstí
04.04.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Seriálový Pán prstenů od Amazonu čelí jedné ráně za druhou. Nejenže se tento extrémně nákladný projekt setkal s velkou nepřízní části fanoušků, natáčení druhé řady v krátké době postihly již dvě neštěstí.

Nový hrdina v traileru krájí autobusy a připomíná Iron Mana. Filmu hrozilo zrušení
Nový hrdina v traileru krájí autobusy a připomíná Iron Mana. Filmu hrozilo zrušení
03.04.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. ve spolupráci s DC Comics představilo první akční upoutávku na superhrdinské řádění Blue Beetla. V hlavní roli se objevuje hvězda Netflixu a film mohl skončit ve studiovém trezoru.