FB pixel TP pixel
Netflix odhalil bohatou březnovou nabídku. Vyberete si? © TMDB

Netflix odhalil bohatou březnovou nabídku. Vyberete si?

Ačkoli se i během února hojně mluvilo například o Zaklínači, Netflix během měsíce stihl uvést řadu nových titulů, ze kterých se staly globálně úspěšné tituly. A nejinak tomu bude v březnu, jehož filmovou a seriálovou nabídku Netflix odhalil v pravidelném videu.

Filmové novinky

Netflix má za sebou parádní únor

Pokud se ohlédneme letmo za únorem, zjistíme, že nabídka Netflixu je neskutečně pestrá. Naleznete tu sci-fi typu I Am Not Okay with This či komiksovku Zámek a klíč, podle sledovanosti se u diváků velmi chytila reality show Láska je slepá, nechyběly parádní dokumenty jako Unabomber - Jak to vidí on sám, Kdo zabil Malcolma X či Lékárník a zapomínat nesmíme ani na katalogovky (první várka filmů Hayaa Miyazakiho a studia Ghibli, anebo seriálové návraty typu Cizinky.

Jedná se o neskutečný přetlak titulů, které se v podstatě nedají při normálním denním režimu usledovat. A Netflix rozhodně nehodlá v kvantitě polevit. Ostatně stačí se podívat na přiložené video s březnovými top tituly, v nichž se hlásí o slovo třeba Mark Wahlberg s novinkou Spravedlnost podle Spensera (6. března), třetí řada masakrálně perfektní Castlevanie (5. března), seriálové návraty Drsná čtvrť (11. března), či Království zombií (13. března) a spousta dokumentů a dalších žánrů. Všechny tituly by navíc měly mít českou lokalizaci, přičemž právě lokalizace původních titulů Netflixu je dnes již víceméně zajetým pravidlem streamovacího giganta.

 10 430 zobrazení   44 se líbí
Zaklínač do kouta. Netflix vydal nové ukázky na očekávané novinky
Zaklínač do kouta. Netflix vydal nové ukázky na očekávané novinky
27.02.2020 | Filmové novinky

Dobrodružné fantasy Dopis pro krále, životopisné drama Vypracovaná s Octavii Spencer v hlavní roli a druhá řada vysokooktanové ambiciózní dokusérie z prostředí Formule F1: Touha po vítězství jsou tři seriálové novinky, které si v brzké době budeme moct pustit na Netflixu

Al Pacino loví nácky v seriálu Hunters od Amazonu. Jaké jsou první reakce?
Al Pacino loví nácky v seriálu Hunters od Amazonu. Jaké jsou první reakce?
24.02.2020 | Filmové novinky

Od pátku je k dispozici na streamovací službě Amazon Prime nový ambiciózní seriál Hunters, ve kterém se v roce 1977 v New Yorku snaží nesourodá parta kolem Al Pacina odhalit komplot v USA ukrytých nacistů. Jak se seriál povedl?

Zaklínač zahájil natáčení 2. řady. Známe režiséry, postavy i datum uvedení
Zaklínač zahájil natáčení 2. řady. Známe režiséry, postavy i datum uvedení
23.02.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Natáčení 2. řady aktuálně největšího fenoménu Netflixu startuje. A protože Netflixu začaly unikat castingové seznamy, raději potvrdil nové postavy sám. A nezůstalo jen u toho. Kdy se Zaklínač znovu objeví na obrazovkách?

Nové tváře pro Zaklínače? Francesca, Dijkstra a možná přijde i Mark Hamill
Nové tváře pro Zaklínače? Francesca, Dijkstra a možná přijde i Mark Hamill
21.02.2020 | Filmové novinky

Natáčení druhé řady Zaklínače je již v plném proudu, klapka nestíhá, Anya Chalotra nasazuje fialové kontaktní čočky a Henry Cavill shazuje vodu, aby ukázal pořádné mutantní "gains". Zároveň však běží castingy na nové klíčové role seriálu, které zároveň odhalují, kam nás budoucí děj zavede.