FB pixel TP pixel
Netflix tahá eso z rukávu: Filmy a seriály zdarma pro každého © TMDB

Netflix tahá eso z rukávu: Filmy a seriály zdarma pro každého

Kdepak žádný Apríl. Netflix zas a znovu potvrzuje, že je marketingově velmi zručný a toto není žádný výjimka. Streamingová služba nově nabízí úplně komukoliv nezávazně a zdarma přístup k některým svým filmům a seriálům. Žádný měsíční trial, žádné zadávání mailu. Kliknete a koukáte odkudkoliv.

Streaming novinky

Na první pohled by se mohlo zdát, že jde o chyták na nic netušící budoucí předplatitele, kdy se budete muset zaregistrovat, vložit platební kartu a po zhlédnutí Stranger Things zapomenete, že jste Netflixu dali svolení vám automaticky brát každý měsíc platbu. Netflix však tentokrát vytvořil stránku bez jakékoli registrace a do své nabídky děl z vlastní produkce gratis sebevědomě zařadil nejen první epizodu populárního sci-fi seriálu pro mladistvé s Millie Bobby Brown, ale i filmy, včetně na Oscara nominovaných Dvou papežů či hororového thrilleru V pasti. "Snažíme se zkoušet různé marketingové akce a přilákat k nám nové členy tím, že jim s Netflixem darujeme skvělý zážitek," stojí v tiskovém prohlášení k této pro Netflix bezprecedentní novince.

Netflix tahá eso z rukávu: Filmy a seriály zdarma pro každého © TMDB

Čeští diváci najdou nabídku pořadů zdarma ZDE a čeká je tam aktuálně devět různých pořadů, které se rozhodně na Netflixu řadí k těm sledovaným. Kromě již zmíněné trojice můžete kouknout na komedii Vražda na jachtě s Adamem Sandlerem a Jennifer Aniston, dále na seriál Elita, Mimi šéf: Zpátky ve hře by mohl zaujmout děti, reality show Láska je slepá zase dospělé, dokumentární sérii Naše planeta si vychutná úplně každý a na závěr na Emmy nominovaný sitcom Grace a Frankie. U seriálů ovšem platí, že jsou k přehrání pouze první epizody.

Pro Netflix se každopádně nejedná o první podobnou akci. V únoru měli američtí diváci možnost vidět zdarma romantickou komedii Všem klukům, které jsem milovala, kterou se Netflix snažil lákat na její březnové pokračování. V dubnu zase Netflix nabízel své dokumentární pořady v rámci pandemického zevlování v pohodlí domova na YouTube.

 6 126 zobrazení   11 se líbí
Netflix myslí náhodné přehrávání vážně. Funkci široce testuje
Netflix myslí náhodné přehrávání vážně. Funkci široce testuje
20.08.2020 | Streaming novinky

Nedávno jsme informovali, že Netflix koketuje s novou funkcí, která vypomůže uživatelům od nerozhodného tápání spojeného s výběrem správného titulu, a vybere film či seriál za něj. Širší mezinárodní testování ukazuje, že bychom se “shuffleu” mohli dočkat už brzy všichni.

Další film míří z kin na Netflix. Disney se zbavil posledního filmu od Foxu
Další film míří z kin na Netflix. Disney se zbavil posledního filmu od Foxu
06.08.2020 12:00:00 | Streaming novinky

Snímek Woman in the Window, který již dvakrát zrušil svou plánovanou kinopremiéru, se nakonec do temných sálů nepodívá. Od Disneyho jej totiž odkoupil Netflix. Rodinnému studiu se film nehodil do koncepce.

Revoluce, nebo prostý kalkul? Mulan míří z kin na Disney+ s několika ALE
Revoluce, nebo prostý kalkul? Mulan míří z kin na Disney+ s několika ALE
05.08.2020 7:00:00 | Streaming novinky

Už ani Disneyho nebaví neustále odkládat filmové premiéry a čekat, kdy se mu vrátí investované peníze. Nyní slavné studio rozhodlo, že 200 milionů investovaných do vzniku filmu Mulan hodlá získat z části online distribucí.

Netflix testuje novou funkci. Vybere za nás, co si máme pustit
Netflix testuje novou funkci. Vybere za nás, co si máme pustit
22.07.2020 10:00:00 | Streaming novinky

Tlačítko Shuffle známé především z hudebních přehrávačů, které náhodně vybírá skladby z daného alba či playlistu, se rozhodl Netflix pro váhavé a nerozhodné uživatele implementovat a otestovat i ve svém přehrávači.