FB pixel TP pixel
Netflix láká na fantasy detektivku a western s hvězdou Stranger Things © TMDB

Netflix láká na fantasy detektivku a western s hvězdou Stranger Things

Duem nových ukázek Netflix míří na dva na první pohled vzdálené divácké okruhy. Ve fantasy detektivce Příležitostní detektivové z Baker Street se bude snažit hlavně pobavit, městské drama Betonový kovboj zase potěší milovníky dramat.

Filmové novinky
© TMDB

Příležitostní detektivové z Baker Street

The Irregulars | Velká Británie | 2021 | Krimi seriály | Případ týdne

Netflix právě vydal regulérní dvouminutový trailer k novince Příležitostní detektivové z Baker Street, který přináší více detailů a objasňuje, jakým směrem se nový osmidílný seriál ze světa slavného detektiva Sherlocka Holmese a jeho pobočníka Watsona vydá. V seriálu, který bude k vidění od 26. března, se seznámíme s partou mladých vyšetřovatelů-vyvrhelů Beou, Jessie, Billym, Spikem a Leem, kteří jsou najímáni doktorem Watsonem, aby luštili nevysvětlitelné záhady viktoriánského Londýna. V těchto nových příbězích dostaneme moderní mix krimi, fantasy, mystéria a hororu, se snahou přiblížit ikonický pár detektivů novému publiku a jež konzervativnějším fanouškům Doylova dua může přivodit infarkt.

 61 %
Filmtoro
Filmtoro
Verdikt

Nečekejte nudnou detektivku. Novinka Netflixu je spíše dravou jízdou s nádechem fantasy.

Sledovat Online na Netflix  Netflix | české titulky | od 26. 3. 2021

Betonový kovboj

Vedle žánrových seriálů a filmů Netflix rád prozkoumává nabídky festivalů, aby potěšil i publikum chtivé nezávislých dramat či artových snímků, a rozšířil tak své početné předplatitele i o tuto skupinu. Do této kategorie snímků spadá i drama Betonový kovboj, který si svou světovou premiéru odbyl na loňském torontském mezinárodním filmovém festivalu, kde si získal uznání kritiky především za soustředěné herecké výkony. Ty v příběhu otce Harpa a jeho syna Colea, kteří spolu po delším odloučení tráví společně léto na severu Philadelphie v místní komunitě městských kovbojů, předvádí charismatický stoik Idris Elba a hvězda Stranger Things Caleb McLaughlin. Na Netflixu od 2. dubna.

 6 995 zobrazení   4 se líbí
Filmtoro
První reakce: Snyderova Liga spravedlnosti je detailnější. Je ale lepší?
První reakce: Snyderova Liga spravedlnosti je detailnější. Je ale lepší?
16.03.2021 10:00:00 | Filmové novinky

Očekávanou Ligu spravedlnosti Zacka Snydera už měli možnost vidět první novináři, kteří si své dojmy obratem nenechali pro sebe. Uspokojí čtyřhodinový opus i někoho jiného než nejvěrnější fanoušky?

Netflix láká na novinky: Klaustrofobní horor a thriller o sériovém vrahovi
Netflix láká na novinky: Klaustrofobní horor a thriller o sériovém vrahovi
14.03.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Netflix vydal trailery na dva slibné projekty, které budeme moci již brzy vidět na jeho obrazovkách: klaustrofobní horor Kyslík od režiséra Alexandrea Ajy a temný thriller Had o sériovém vrahovi na motivy skutečných událostí.

Stranger Things: Kdy dorazí 4. řada a co všechno nás v ní čeká?
Stranger Things: Kdy dorazí 4. řada a co všechno nás v ní čeká?
11.03.2021 | Filmové novinky

Stranger Things stále patří mezi nejpopulárnější seriály Netflixu a nebýt pandemie, už bychom se zřejmě s Eleven a spol. znovu setkali. Zatímco tedy čekáme na první pořádný trailer, pojďme si připomenout, co všechno o návratu do Upside Down víme.

Netflix v nových ukázkách láká na dvě veleočekávaná pokračování
Netflix v nových ukázkách láká na dvě veleočekávaná pokračování
09.03.2021 11:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci dvou populárních netflixovských seriálů se mohou pomalu ale jistě začít těšit na své oblíbené hrdiny. Milovníci závodních okruhů a jejich neohrožených pilotů mohou vyhlížet třetí řadu dokusérie F1: Touha po vítězství, milovníky krimi pak brzy čeká druhá část zlodějského Lupina.