FB pixel TP pixel
Netflix vydal trailery k 7 dubnovým premiérám. Na co se můžeme těšit? © TMDB

Netflix vydal trailery k 7 dubnovým premiérám. Na co se můžeme těšit?

Netflix jako vždy myslí na všechny a nabídka jeho titulů bude i v dubnu žánrově rozkročena tak široce, aby se společnost pokusila zavděčit co nejširšímu okruhu diváků. Od anime a celovečerního animáku k mockumentu či crazy komedii.

Filmové novinky

Duch ve stroji: SAC_2045

Novým přírůstkem do již tak poměrně bohaté netflixovské nabídky s anime bude další rozšíření světa kultovní cyberpunkové mangy Ghost in the Shell. Ta byla adaptována do filmové celovečerní verze a v podobě volných pokračování převedena do dalších filmů, seriálů a videoher. Na první příběhy zpracované kompletně a pouze v CGI se můžeme těšit online na Netflixu od 23. dubna.

Willoughbyovi

Willoughbyovi jsou rodinnou animovanou adaptací stejnojmenné knihy populární spisovatelky knih pro děti Loise Lowry. V něm se Willoughbyovic děti rozhodnou žít samy a vyšlou své rodiče na dovolenou. Nepočítají ovšem s tím, že se u nich zjeví chůva a roztočí se spirála situací, která všechny dovede k neočekávaným dobrodružstvím. Titul bude od 22. dubna k dispozici s českým dabingem, pokud zvolíte originální stopu, uslyšíte například hlasy Rickyho Gervaise, Jane Krakowski nebo Terryho Crewse.

Papírový dům

Španělský seriálový hit Papírový dům, jehož čtvrtou část uvede Netflix již v pátek 3. dubna, se po nedávném traileru nyní předvádí i v dynamickém teaseru. Napínavý heist plný zvratů se již kvapem blíží.

Coffee a Kareem

Bláznivá buddy komedie Coffee a Kareem dohromady svede policistu Jamese Coffeeho (Ed Helms) a syna jeho přítelkyně Vanessy (Taraji P. Henson) Kareema (Terrence Little Gardenhigh). Ti se po sérii nešťastných rozhodnutí a náhod musí dát dohromady, aby přežili útoky detroitského narkobarona. Komedii od režiséra Michael Dowsea uvidíme na Netflixu již 3. dubna.

#blackAF

Mockument #blackAF od producentů Rashidy Jones a Kenya Barrise, kteří se zhostili i hlavních rolí, sleduje v tomto sitcomu ve stylu Takové normální rodinky strasti i radosti členů Barrisovy rodiny a jejich pohled na rodičovství nebo jak se vyrovnat s tím, jaké je to být černý a bohatý. Premiéra 17. dubna.

© TMDB

Ocas tygra

Tigertail | USA | 2020 | Drama | Psychologické

Film Alana Younga, který se spolupodílel na seriálových skvostech jako Parks and Recreation, Mistr amatér nebo Dobré místo, natočil pro Netflix drama Ocas tygra, který bude ke streamování k dispozici od 10. dubna. Film sleduje taiwanského mladíka Grovera, který se rozhodne využít příležitosti a odjede žít do USA. Musí se však vyrovnat nejen s opuštěním milovaného domova, ale i své životní lásky.

 66 %
Sledovat Online na Netflix  Netflix | české titulky | od 10. 4. 2020

Zázračný wrestler

Rodinná podívaná Zázračný wrestler sleduje milovníka wrestlingu Leo Thompsona, který objeví kouzelnou wrestlingovou masku, která mu dodá superschopnosti, a on se tak rozhodne zúčastnit se wrestlingového turnaje. Filmová komedie plná líbivých wrestlingových soubojů a hvězd turnajů WWE bude na Netflixu dostupná od 10. dubna.

 2 179 zobrazení   10 se líbí
Netflix představil dubnové novinky. Vyberete si z pestré nabídky?
Netflix představil dubnové novinky. Vyberete si z pestré nabídky?
29.03.2020 14:00:00 | Filmové novinky

Jako každý měsíc vypustil Netflix před koncem měsíce lákavé ukázky na své nejočekávanější novinky na následující měsíc. A nabídka je opět nesmírně pestrá od komedií přes dramata až po anime.

Nevíte co o víkendu? Nakoukejte přes 70 krátkých filmů z festivalu SXSW!
Nevíte co o víkendu? Nakoukejte přes 70 krátkých filmů z festivalu SXSW!
27.03.2020 19:00:00 | Filmové novinky

Filmový festival South by Southwest patří mezi největší americké festivaly současnosti. Bohužel byl jako jedna z mnoha letošních akcí zrušen kvůli šíření koronaviru. Organizátorům se však podařilo poslat část filmů do světa online cestou. A na krátké filmy z festivalové nabídky se můžete podívat právě teď!

Mandalorian nabírá posily: Nové postavy, tvůrci, lokace i příběhové linky
Mandalorian nabírá posily: Nové postavy, tvůrci, lokace i příběhové linky
26.03.2020 16:00:00 | Filmové novinky

Disney+ již v říjnu uvede druhou sérii oblíbeného seriálu The Mandalorian ze světa Star Wars. Oproti první sérii nás čeká poněkud rozsáhlejší kosmické dobrodružství, ve kterém se setkáme s několika slavnými postavami. Pojďme se podívat, co nás v další řadě Djarinových dobrodružství čeká.

Netflix má dostatek pořadů na několik měsíců. Kdy mu dojdou zásoby?
Netflix má dostatek pořadů na několik měsíců. Kdy mu dojdou zásoby?
24.03.2020 14:00:00 | Filmové novinky

Se zastavením natáčení druhé řady Zaklínače, čtvrté řady Stranger Things a dalších filmů a seriálů Netflixu v důsledku koronaviru, se začalo spekulovat, zda bude mít Netflix dost obsahu pro budoucí vývoj. Jeho šéf fanoušky uklidňuje.