FB pixel TP pixel
Netflixovský The Crown našel hereckou tvář princezny Diany. Kdy ji uvidíme? © TMDB

Netflixovský The Crown našel hereckou tvář princezny Diany. Kdy ji uvidíme?

Princezna Diana, která patří v novodobých dějinách k nejslavnějším členům královské rodiny a která tragicky zahynula v roce 1997, bude ve čtvrté řadě kostýmního dramatu The Crown zpodobněna herečkou Emmou Corrin.

Filmové novinky

I když Netflix ještě neoznámil datum, kdy budeme moci zhlédnout třetí řadu jeho opulentního dramatu o královské rodině The Crown, dozvěděli jsme se, že ve čtvrté řadě si princeznu Dianu zahraje herečka Emma Corrin a její natáčení začne tento rok v srpnu. Samotná herečka se vyjádřila, že je velmi nadšená, že se může přidat k týmu stojícímu za seriálem, zvláště, když si může zahrát princeznu Dianu, která je „ikonou, jejíž dopad na svět zůstává hluboký a inspirující“. Tvůrce seriálu, Peter Morgan, popsal Corrinovou jako výjimečný talent, který okamžitě okouzlil všechny na castingu. Emma Corrin dosud neměla žádnou výraznější roli. Nyní se v postprodukci nachází její filmový debut Misbehaviour o skupině žen, které se snaží narušit soutěž krásy Miss World v Londýně, kde si zahrála po boku Keiry Knightley nebo Rhyse Ifanse.

Emma Corrin se stala dosud poslední herečkou, která se přidala k obměněnému obsazení, ve kterém například Claire Foy v roli Alžběty II nahradí oscarová Olivia Colman a princeznu Margaret Vanessy Kirby zase Helena Bonham Carter. Ve třetí řadě, která by měla být uvedena někdy ke konci tohoto roku, se budou dramatizovat události z éry premiérování Harolda Wilsona, tedy z období let 1964-1970. Emma Corrin se poté objeví ve čtvrté řadě, ve které bude zobrazeno její neúspěšné manželství s princem Charlesem odehrávající se v období vlády Margaret Thatcher, kterou, jak jsme již informovali, ztvární Gillian Anderson. Seriál by pak měl mít dohromady šest řad, které obsáhnou celý královnin život.

 171 zobrazení   13 se líbí
Z traileru k minisérii HBO Černobyl mrazí. Máme i dojmy z prvních epizod
Z traileru k minisérii HBO Černobyl mrazí. Máme i dojmy z prvních epizod
10.04.2019 13:20:00 | Filmové novinky

„Spravedlivý svět je rozumným světem. Na Černobylu nebylo rozumného vůbec nic.“ Oficiální trailer k minisérii Černobyl, která na HBO dorazí na začátku května, je temný, depresivní, ale zároveň láká na velmi působivou podívanou.

Beyoncé bude mít na Netflixu dokument ze svého slavného vystoupení
Beyoncé bude mít na Netflixu dokument ze svého slavného vystoupení
09.04.2019 15:30:00 | Filmové novinky

Legendární výkon Beyoncé na festivalu Coachella z dubna 2018 můžeme po roce konečně vidět v dokumentu, který uvede streamovací stanice Netflix a který bude navíc obsahovat rozhovory a záběry ze zákulisí.

Závěr 3. řady Grand Tour je podle Clarksona „hluboce zarmucující“
Závěr 3. řady Grand Tour je podle Clarksona „hluboce zarmucující“
09.04.2019 14:30:00 | Filmové novinky

Jeremy Clarkson přiznal, že je na finální díl 3. řady The Grand Tour, který sám napsal, nesmírně pyšný. Půjde zároveň i o poslední epizodu vycházející z aktuálního formátu pořadu. Osmapadesátiletý „frontman“ veleznámého automobilového tria Clarkson, Hammond, May dal dle svých slov do tvorby závěrečného dílu úplně vše.

Hrdinové Hry o trůny vzpomínají ve 13 nových filmečcích na své nejlepší chvíle
Hrdinové Hry o trůny vzpomínají ve 13 nových filmečcích na své nejlepší chvíle
09.04.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Hra o trůny na svém oficiálním YouTube kanále zveřejnila další „balík“ více než 10 videí, tentokrát krátkometrážních filmečků pod názvem „The Cast Remembers“. Obsahují rozhovory s jednotlivými představiteli přeživších hlavních postav i záběry z natáčení prvních 7 řad.