FB pixel TP pixel
Nové rozšíření pro Chrome vám umožní sledovat tajně Netflix i v práci © TMDB

Nové rozšíření pro Chrome vám umožní sledovat tajně Netflix i v práci

Na první pohled to možná zní triviálně, ale pro pracující lidi je snaha držet krok se všemi letními novinkami Netflixu někdy velký problém. Nyní jim pomůže nové rozšíření pro prohlížeč Chrome, které snahu sledovat na tajňačku Netflix v práci dělá zase o trochu snazším.

Streaming novinky

Stranger Things, Orange Is the New Black, Jessica Jones, Glow nebo Černé zrcadlo. Letní nabídka netflixovských novinek je více než atraktivní a udržet krok může být v tomto ročním období problém. Ne snad kvůli tomu, že se místo sledování TV válíte na pláží, ale proto, že jste každý den zavřeni v kanceláři a veškerá zábava vám uniká. Práce přirozeně není místem, kde by Netflix měl své místo, byť by si to řada pracantů nepochybně přála. A možná svítá na lepší časy. Objevilo se totiž nové rozšíření pro prohlížeč Chrome s názvem Netflix Hangouts, které by aspoň některým mohlo pomoci vydávat sledování nové řady oblíbeného seriálu za maximální pracovní nasazení.

Nové rozšíření pro Chrome vám umožní sledovat tajně Netflix i v práci © TMDB

Rozšíření vytvořila společnost MSCHF Internet Studios a má potenciál pomoci vám dokoukat 3. řadu Stranger Things nebo si před 7. řadou oživit Orange Is the New Black, i když jste uvězněni v kanceláři. Nejenže si díky téhle novince budete moci v práci na chvíli dáchnout, ale zároveň to bude vypadat, že právě děláte na něčem důležitém. Po přidání do Chromu stačí zajít na Netflix, vybrat si, co chcete sledovat a v Chrome menu kliknout na Netflix Hangouts. Obrazovka se změní a začne připomínat videohovor se čtyřmi dalšími osobami. Až na to, že tři z nich nejsou vaši reální kolegové ani obchodní partneři a ve čtvrtém okně běží vámi vybraný obsah z Netflixu. Nejde samozřejmě o perfektní řešení, ale někde začít musíme. Jo a nezapomeňte během sledování tu a tam utrousit nějakou poznámku nebo reakci, málokdo má konferenční hovory se čtyřmi dalšími lidmi a jen během nich mlčí.

 505 zobrazení   10 se líbí
The Rock, Wonder Woman a Deadpool natočí heist akčňák pro Netflix
The Rock, Wonder Woman a Deadpool natočí heist akčňák pro Netflix
10.07.2019 12:00:00 | Streaming novinky

Tři současné hollywoodské megahvězdy se spojí v akčním loupežném thrilleru s názvem Red Notice. Ve filmu, který od Universalu převzal Netflix, uvidíme Dwayna Johnsona, Gal Gadot a nově se k projektu připojil i Ryan Reynolds.

Konec Přátel na Netflixu. Warneři představili novou službu HBO Max
Konec Přátel na Netflixu. Warneři představili novou službu HBO Max
09.07.2019 20:00:00 | Streaming novinky

Další karta v partii o streamovacího diváka je odhalena, slibovaná nová služba od seskupení WarnerMedia se bude jmenovat HBO Max, a nabídne přes 10 000 hodin filmů a seriálů včetně všech epizod Přátel.

Netflix po neúspěchu thrilleru Triple Frontier přehodnocuje nové investice
Netflix po neúspěchu thrilleru Triple Frontier přehodnocuje nové investice
09.07.2019 14:00:00 | Streaming novinky

115 milionů dolarů utracených za hvězdami nabitý trhák Triple Frontier podle hlavounů Netflixu nezaujal dostatek předplatitelů a nedostál tak investicím, které byly do něj vloženy. Netflix tak hodlá změnit strategii za jaké původní projekty utratí své peníze.

WTF týdne: Netflix po kritice slibuje méně kouření ve svých pořadech
WTF týdne: Netflix po kritice slibuje méně kouření ve svých pořadech
05.07.2019 12:00:00 | Streaming novinky

Kouře ze zapálených cigaret na televizních obrazovkách v poslední době přibývá a Netflix na tom nese velkou část viny. Toto tvrdí studie protikuřácké skupiny Truth Initiative, která za největší „znečišťovatele“ vyhlásila právě netflixovské seriály Unbreakable Kimmy Schmidt a Stranger Things.