FB pixel TP pixel
Nový Walking Dead spinoff láká v traileru na Stranger Things se zombíky © TMDB

Nový Walking Dead spinoff láká v traileru na Stranger Things se zombíky

Hra o trůny, Stranger Things… zdá se, že každá velká televizní stanice dnes chce mít v programu své obdoby těchto veleúspěšných seriálů. Hororovky s teenagery jsou na vzestupu, a tak se do nich rozhodla pustit i největší televizní zombie franšíza Živí mrtví.

Filmové novinky

První teaser na nově připravovaný spinoff odhalil hlavní obsazení i concept arty vytvořené v rámci příprav na natáčení. Komiksová kniha, ze které vzešlo celé universum Živých mrtvých, letos překvapivě skončila, ale na televizní franšíze se to nijak neprojevilo. Ta je naopak velmi zdravá a chystá se expandovat do zcela nového světa plného zombíků. Živí mrtví navíc chystají i úplně první filmovou adaptaci, ve které se jako Rick Grimes vrátí Andrew Lincoln.

Mateřský seriál už sice není tak populární, jako dříve, ale i přesto na podzim dorazí už s 10. řadou. První spinoff Živí mrtví: Počátek konce aktuálně prožívá svou 5. řadu a na spadnutí je natáčení druhého spinoffu, který představí dvě mladé dívky a zaměří se na první generaci mladých lidí, kteří dospívali již během zombie apokalypsy. Režie této nové větve zombie franšízy se ujal Jordan Vogt-Roberts (Kong: Skull Island) a v seriálu se představí Alexa Mansour, Aliyah Royale, Nicolas Cantu, Hal Cumpston a Anned Mahendru. Závěr teaseru podotýká, že všechno uvidíme „tohle jaro“, kdy bude představen „nový svět“. Finální záběr pak potvrzuje, že nový seriál z universa Živí mrtví dorazí příští rok na jaře.

 175 zobrazení   2 se líbí
HBO hledá nové GoT, chystá adaptaci fantasy s řeckou mytologií Circe
HBO hledá nové GoT, chystá adaptaci fantasy s řeckou mytologií Circe
04.08.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Na HBO míří další fantasy seriál podle knižní předlohy. Nedávno oznámená služba HBO Max totiž dala zelenou dramatu Circe, jehož scénář vznikl na základě stejnojmenného fantasy bestselleru spisovatelky Madeline Miller.

13 Reasons Why se vrátí s 3. řadou již 23. srpna. Máme první ukázku
13 Reasons Why se vrátí s 3. řadou již 23. srpna. Máme první ukázku
01.08.2019 16:30:00 | Filmové novinky

Jeden z nejpopulárnějších seriálů na Netflixu se pomalu blíží do svého finále. Již 23. srpna uvidí fanoušci 3. řadu, která má nově první ukázku.

Nepropadejte panice, Hulu chystá novou adaptaci Stopařova průvodce
Nepropadejte panice, Hulu chystá novou adaptaci Stopařova průvodce
01.08.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Proslulý humoristický sci-fi román Douglase Adamse Stopařův průvodce po Galaxii s největší pravděpodobností dostane novou, tentokráte seriálovou podobu. Chystané adaptace se ujme streamovací společnost Hulu.

Očekávaná gangsterka Irishman má konečně první trailer! Čicháme Oscary?
Očekávaná gangsterka Irishman má konečně první trailer! Čicháme Oscary?
31.07.2019 14:30:00 | Filmové novinky

Dlouho vyhlížený gangsterský snímek Martina Scorseseho, jenž znovu spojí síly Roberta De Nira a Joe Pesciho, má první upoutávku. A vypadá to, že by mohl mít Netflix v ruce i letos oscarové želízko.