FB pixel TP pixel
PODCAST: Budoucnost kin, lockdown č. 2 a podzimní hity Netflixu a spol. © TMDB

PODCAST: Budoucnost kin, lockdown č. 2 a podzimní hity Netflixu a spol.

Filmtoro Podcast je po několikatýdenní pauze zpátky a je rozhodně co probírat. Znovu se nám totiž zavřela kina, na krku máme další lockdown, kterému prý nemáme říkat lockdown, a také se na nás řítí celá řada podzimních novinek ze všech koutů streamingu.

České novinky

Kvůli pokračující pandemii koronaviru začala hollywoodská studia rušit chystané premiéry filmových trháků, které měly dorazit letos na podzim. V reakci na to se v zahraničí začala zavírat kina na neurčito. Čeká podobný osud i česká kina? A na co vůbec budeme v nadcházejících měsících chodit do kina, pokud vůbec budou otevřená? A co na to říká streamovací konkurence, která se chystá na další kolo nárůstu předplatitelů a vytahuje z rukávu jednu seriálovou a filmovou pecku za druhou? To všechno se dozvíte v novém podcastu s Petrem a Tomášem, kteří vám vynahradí poslední tři týdny, na které si dal Filmtoro Podcast pauzu.

Filmtoro · Podcast - 055 - Budoucnost kin, lockdown č. 2 a podzimní hity Netflixu a spol.

Jsme téměř na všech platformách. Podpořit nás můžete na Patreonu!

Podcasty přinášíme pravidelně každý týden, přičemž obvykle se snažíme o jejich vydání ve středu či ve čtvrtek. Často přicházíme i se speciálními díly, ve kterých přinášíme rozhovory se zajímavými tvůrci, anebo se zabýváme vybraným tématem více do detailu. Podcasty jsme již rozšířili v podstatě do všech koutů internetu. Najdete nás tedy na Soundcloudu, Spotify, Apple Podcastech, či na YouTube. Dále jsme dostupní ve všech kvalitních RSS aplikacích. Odkazy na naše hlavní kanály nabízíme níže. Pokud se vám navíc naše podcasty a tvorba na YouTube líbí, budeme rádi za finanční podporu na Patreonu. Všem Patronům děkujeme!

Podpořte nás na Patreonu!

Poslouchejte a sledujte nás na:

Videa na YouTube Podcasty na Soundcloudu Podcasty na Spotify a dalších službách Instagram

 357 zobrazení   4 se líbí
Divácký hit Šarlatán bude za Česko bojovat o letošního Oscara
Divácký hit Šarlatán bude za Česko bojovat o letošního Oscara
14.10.2020 | České novinky

Česká filmová a televizní akademie vybrala snímek, který se bude v letošním roce ucházet o slavného Oscara. Z 10 nominovaných snímků byl nakonec vybrán Šarlatán polské režisérky Agnieszky Holland. Ten se však ještě musí prosadit do nominací samotných amerických Akademiků.

KVIFF od 18.11. a bez onlinu? Zkornatělá organizace asi žije mimo realitu
KVIFF od 18.11. a bez onlinu? Zkornatělá organizace asi žije mimo realitu
11.10.2020 17:00:00 | České novinky

Tradiční podoba MFF v Karlových Varech se letos kvůli koronaviru nekonala a místo ní jsme se v létě dočkali přehlídky Tady Vary. Nyní se chystá 54 1/2. ročník karlovarského festivalu a člověk má dojem, že organizátoři žijí na jiné planetě než zbytek světa. Chtějí totiž festival pořádat fyzicky.

Podle české videohry Kingdom Come: Deliverance vznikne film či seriál!
Podle české videohry Kingdom Come: Deliverance vznikne film či seriál!
09.10.2020 9:00:00 | České novinky

Veleúspěšná počítačová hra Kingdom Come: Deliverance od společnosti Warhorse se dočká hrané adaptace. Práva na zfilmování koupil bývalý šéf mezinárodní produkce Netflixu a vše je zatím ve stádiu příprav.

Hitovka Ženy v běhu a dalších 11 českých filmů dorazilo nově na Netflix!
Hitovka Ženy v běhu a dalších 11 českých filmů dorazilo nově na Netflix!
08.10.2020 | České novinky

Spolupráce Netflixu a distribuční společnosti Bontonfilm utěšeně pokračuje, a díky tomu roste i počet českých filmů na Netflixu. Aktuálně je nabídka světového streamera bohatší hned o 12 českých snímků, z nichž se povětšinou jedná o divácké kinohity. A u některých si ani nebudete chtít vypíchnout oči hrůzou.