FB pixel TP pixel
PODCAST: Čím zaujala Apple TV+ a jaký je stav pirátství v ČR? © TMDB

PODCAST: Čím zaujala Apple TV+ a jaký je stav pirátství v ČR?

Apple má za sebou poslední Keynote a oznámení detailů své nové streamovací služby Apple TV+. A nebyli bychom to my, abychom se jí nepodívali pořádně na zoubek. V druhé polovině jsme se pak pustili do stále žhavého tématu ilegálního stahování obsahu v Česku i na Slovensku.

Rozhovor

Co vás čeká a nemine?

Po týdnu je podcast zpátky a tentokrát jsme si posvítili na žhavou novinku od Apple. Ten totiž na poslední Keynote představil svou streamovací službu Apple TV+, ohledně které odtajnil cenu, termín spuštění i prvotní nabídku exkluzivních titulů. Na vše jsme si posvítili a vášnivě debatujeme, zda má Apple TV+ ve startovní poloze co nabídnout a jaká může být budoucnost služby při pohledu na Netflix či chystané Disney+. V druhé polovině jsme se pak zaměřili na ožehavé téma pirátství, které je v České republice a na Slovensku stále velmi populární. Jak jsme na tom v porovnání se světěm? Proč je u nás stahování vlastně tak populární? A dá se mu do budoucna zabránit? Nejen na to se pokoušíme v nové části našeho pravidelného povídání odpovědět.

Kdy a kde nás najdete?

Jak můžete vidět, přímo z článku si můžete podcast přehrát skrze SoundCloud. Tím jsme ale neskončili. Najdete nás i u prověřených podcastových stálic jako jsou - kromě zmíněného SoundCloudu - Apple Podcasts, Spotify či Google Podcasts a dalších. Každý týden byste (obvykle ve středu, ale může se stát, že se zpozdíme) měli dostat novou dávku, která by se ideálně měla vměstnat do 30 minut. Ze zkušenosti však můžeme už nyní říct, že se stopáž zřejmě bude lehce nafukovat. Doufáme, že si nás užijete při cestách do školy, práce či při zdravé dávce sportování. A rozhodně se nebojte dát nám feedback, co bychom měli do budoucna probrat, případně na čem máme kromě svých řečových vad zapracovat.

 348 zobrazení   5 se líbí
FILMTORO PODCAST: Nejzajímavější filmy o vrazích a fenomén Keanu Reeves
FILMTORO PODCAST: Nejzajímavější filmy o vrazích a fenomén Keanu Reeves
19.09.2019 14:00:00 | Rozhovor

V dalším díle Filmtoro Podcastu jsme si probrali vrahy a zabijáky na nejrůznější způsoby a vše jsme završili povídám o fenoménu Keanu Reevese.

PODCAST: 5 podzimních hitů na Netflixu a ohlédnutí za 13 Reasons Why
PODCAST: 5 podzimních hitů na Netflixu a ohlédnutí za 13 Reasons Why
11.09.2019 14:00:00 | Rozhovor

Filmtoro podcast úspěšně pokračuje a v nejnovějším vydání rozebíráme nejen třetí řadu 13 Reasons Why a seriálový hit jako celek, ale mrkneme i na nejočekávanější pecky Netflixu, které nás na podzim čekají.

FILMTORO PODCAST: O Spideym mimo MCU a Disneyho útoku na Netflix
FILMTORO PODCAST: O Spideym mimo MCU a Disneyho útoku na Netflix
06.09.2019 15:00:00 | Rozhovor

Obnovené podcastové vysílání pokračuje a v nejnovějším díle se zaměřuje především na streamovací služby Disney+ a Netflix, které se za pár měsíců utkají v bitvě o divácké peněženky. Kdo bude stát jako vítěz? A jakou roli zde hraje Spider-Man? I o tom bude řeč!

Filmtoro podcast je tady! Diskutujeme o Zaklínači a Hře o trůny
Filmtoro podcast je tady! Diskutujeme o Zaklínači a Hře o trůny
28.08.2019 | Rozhovor

Jelikož se náš YouTube kanál příjemně rozjíždí (děkujeme za 1000 odběrů!), rozhodli jsme se, že v nových formátech budeme pokračovat. Obnovili jsme tudíž náš podcast, který dostává česko-slovenskou tvář, vyšší kvalitu a do budoucna i pravidelnost. A hned probíráme Zaklínače a Hru o trůny!