FB pixel TP pixel
PODCAST: Jak se daří HBO Max a stojí kinofilmy Warnerů vůbec za pozornost? © TMDB

PODCAST: Jak se daří HBO Max a stojí kinofilmy Warnerů vůbec za pozornost?

Streamovací služba HBO Max nedávno zveřejnila své počty předplatitelů a věří si v další masivní nárůsty. Mají Warneři v budoucnu šanci a stojí vůbec jejich kinofilmy, jako Mortal Kombat nebo Godzilla vs. Kong, na které lákají nové předplatitele, za pozornost?

Rozhovor

Dlouho jsme se neslyšeli, a tak bylo o čem povídat. Nedávno se objevily nové statistiky streamovací služby HBO Max, která si díky úspěchu svých kinofilmů hodně věří v získávání nových předplatitelů. Opravdu ale mají Warneři důvod být na své filmy hrdí? Mrkli jsme se na všechny jejich novinky z posledních týdnů a pořádně je probrali, což zároveň znamená, že čekejte kotel spoilerů. Servítky si totiž nebereme.

Filmtoro · Podcast - 066 - Jak se daří HBO MAX feat. Godzilla, Mortal Kombat a Zack Snyder

Jsme téměř na všech platformách. Podpořit nás můžete na Patreonu!

Podcasty přinášíme pravidelně každý týden, přičemž obvykle se snažíme o jejich vydání ve středu či ve čtvrtek. Často přicházíme i se speciálními díly, ve kterých přinášíme rozhovory se zajímavými tvůrci, anebo se zabýváme vybraným tématem více do detailu. Podcasty jsme již rozšířili v podstatě do všech koutů internetu. Najdete nás tedy na Soundcloudu, Spotify, Apple Podcastech, či na YouTube. Dále jsme dostupní ve všech kvalitních RSS aplikacích. Odkazy na naše hlavní kanály nabízíme níže. Pokud se vám navíc naše podcasty a tvorba na YouTube líbí, budeme rádi za finanční podporu na Patreonu. Všem Patronům děkujeme!

Podpořte nás na Patreonu!

Poslouchejte a sledujte nás na:

Videa na YouTube Podcasty na Soundcloudu Podcasty na Spotify a dalších službách Instagram

 200 zobrazení   10 se líbí
PODCAST:  První dojmy ze streamovací služby Paramount+
PODCAST: První dojmy ze streamovací služby Paramount+
28.03.2021 14:00:00 | Rozhovor

Hollywoodské studio Paramount přejmenovala svou službu CBS All Access na Paramount+ a my jsme tuhle novinku museli otestovat. Plus představujeme nový chystaný seriál Netflixu a nový seriál se Supermanem!

PODCAST: Warneři vs. česká kina v pandemii a velké shrnutí WandaVision
PODCAST: Warneři vs. česká kina v pandemii a velké shrnutí WandaVision
14.03.2021 14:00:00 | Rozhovor

Uvidíme filmy od Warner Bros. ještě letos v kinech? Nebo se po Wonder Woman 1984 i další filmy slavného studia vyhnou kinům? A jak dopadla v celkovém součtu WandaVision? A co čekat od Asterixe na Netflixu?

PODCAST: Kdo si (ne)zaslouží Zlatý glóbus?
PODCAST: Kdo si (ne)zaslouží Zlatý glóbus?
26.02.2021 15:00:00 | Rozhovor

Blíží se předávání Zlatých glóbů. A protože v nich má 42 želízek v ohni Netflix a další desítky si hřejí jiné streamovací služby, museli jsme zasednout k mikfrofonům a trochu si o tom v necelé hodince popovídat.

PODCAST: Jak se povedla WandaVision a co čekat od Snyder Cutu?
PODCAST: Jak se povedla WandaVision a co čekat od Snyder Cutu?
21.02.2021 10:00:00 | Rozhovor

První marvelovský seriál WandaVision se na Disney+ přehoupl do své druhé poloviny. Nastartovali jsme proto náš redakční účet a pořádně jsme tuhle novinku probrali. A nezůstalo i u ní. Mrkli jsme i na konkurenci od DC Comics.