FB pixel TP pixel
PODCAST: Jsou videoherní adaptace opravdu prokleté? © TMDB

PODCAST: Jsou videoherní adaptace opravdu prokleté?

HBO před nedávnem oznámila, že se chystá na adaptaci herního hitu Last of Us. Nechali jsme se inspirovat a kromě této novinky proklepli i Uncharted a následně filmové adaptace her minulosti.

Rozhovor

Co vás čeká a nemine?

HBO společně s tvůrci ze studia Naughty Dog a scenáristou Černobylu Craigem Mazinem chystá adaptaci videoherní série Last of Us. Což nás přivedlo k nápadu proklepnout si dosavadní videoherní adaptace a prolétnout jejich historii od bizarních pokusů přes Uweho Bolla až po slušně zafinancované projekty, na které se dalo i koukat navzdory tomu, že nebyly dokonalé. Za mikrofonem se tentokrát sešli samí vášniví hráči, jejichž vkus se však často diametrálně liší. Dokázali se na něčem shodnout?

Kdy a kde nás najdete?

Jak můžete vidět, přímo z článku si můžete podcast přehrát skrze SoundCloud. Tím jsme ale neskončili. Najdete nás i u prověřených podcastových stálic jako jsou - kromě zmíněného SoundCloudu - Apple Podcasts, Spotify či Google Podcasts a dalších. Samozřejmostí je implementace ve vašich RSS aplikacích. Podcast vychází pravidelně obvykle ve středu. Nicméně chystáme i nepravidelné speciály, na které by vás vaše aplikace měly vždy upozornit. A pokud ne, uděláme to my sami.

 139 zobrazení   4 se líbí
PODCAST: Nejočekávanější seriálové novinky HBO a Netflixu
PODCAST: Nejočekávanější seriálové novinky HBO a Netflixu
22.03.2020 15:00:00 | Rozhovor

Ideálním způsobem na dlouhodobé zabavení v domácí karanténě jsou bezpochyby seriály a HBO aktuálně nabízí hned několik novinek, kterým byste určitě měli dát šanci. Kromě nich jsme se ale podívali i výhledově na to nejzajímavější, co nás letos čeká.

PODCAST: Hodnotíme Zámek a klíč, Pokémony a další novinky
PODCAST: Hodnotíme Zámek a klíč, Pokémony a další novinky
08.03.2020 12:00:00 | Rozhovor

Netflix zavedl novou funkci nejsledovanější pořadů na své streamovací službě. Podívali jsme se jí na zoubek a zhodnotili její přínos pro nás i další diváky. A pak jsme se pustili do zhodnocení seriálů a filmů, které jsme za poslední dobu viděli.

PODCAST: Dočkáme se exkluzivních seriálů a filmů HBO Max i u nás?
PODCAST: Dočkáme se exkluzivních seriálů a filmů HBO Max i u nás?
20.02.2020 14:00:00 | Rozhovor

Po letech spekulací se fanoušci Přátel přecejen dočkají speciálního návratu svých oblíbených herců na obrazovky. Speciální ohlédnutí za milovaným seriálem bude v květnu startovat službu HBO Max, a tak je načase podívat se na její budoucí nabídku a možnost legálního zhlédnutí i u nás.

PODCAST: Když muži doporučují romantické filmy
PODCAST: Když muži doporučují romantické filmy
14.02.2020 | Rozhovor

Ano, rozhodli jsme se vám valentýnskou romantiku narvat do chřtánu vší silou a i v podcastu došlo na dojemné filmové sedánky, třaskavé komedie s velkým srdcem a osobní favority rádoby drsných podcasterů.