FB pixel TP pixel
PODCAST: Nejočekávanější filmy od Netflixu v roce 2020 © TMDB

PODCAST: Nejočekávanější filmy od Netflixu v roce 2020

Netflix v uplynulých týdnech odhalil podstatnou část své filmové nabídky na následující měsíce a rovněž jsme zjistili, kolik peněz hodlá do své původní tvorby investovat. A to by bylo, abychom vše nerozebrali do posledního šroubku.

Rozhovor

Co vás čeká a nemine?

Streamovací gigant Netflix hodlá v roce 2020 investovat do obsahu přes 17 miliard dolarů. Většina této sumy má navíc padnout na původní a exkluzivní obsah, kdy je cílem dosáhnout až 100 filmů ročně. Marek, Ondra a Petr rozebírají v novém podcastu nedávné analýzy, které Netflix srovnávaly s konkurencí, ale i informace o zájmu Netflixu v koupi hollywoodského studia MGM. Většinu času se však věnují právě filmům, které Netflix za své peníze letos vypustí do světa. A rozhodně je na co se těšit.

Kde si podcast přehrát?

Jak můžete vidět, přímo z článku si můžete podcast přehrát skrze SoundCloud. Tím jsme ale neskončili. Najdete nás i u prověřených podcastových stálic jako jsou - kromě zmíněného SoundCloudu - Apple Podcasts, Spotify či Google Podcasts a dalších. Samozřejmostí je implementace ve vašich RSS aplikacích. Podcast vychází pravidelně obvykle ve středu. Nicméně chystáme i nepravidelné speciály, na které by vás vaše aplikace měly vždy upozornit. A pokud ne, uděláme to my sami.

 1 086 zobrazení   20 se líbí
PODCAST: Feministky, rasismus a sázení na Oscary
PODCAST: Feministky, rasismus a sázení na Oscary
31.01.2020 14:00:00 | Rozhovor

Další oscarový ceremoniál proběhne již 9. února, a tak je ideální čas podívat se detailněji na ohlášené nominace a shrnout si feministicko-rasistickou kontroverzi, která se kolem letošních nominantů opět vytvořila. A komu voní oscarové sázky, pro toho máme pár tipů.

PODCAST: Vzestup Skywalkera a pád Star Wars
PODCAST: Vzestup Skywalkera a pád Star Wars
22.01.2020 14:00:00 | Rozhovor

S měsíčním odstupem jsme se podívali pod pokličku nejnovější epizody Star Wars a kromě recenze filmu probrali i zákulisí jeho vzniku, konflikty během natáčení a nástup Mandaloriana jako budoucnosti Star Wars v televizi. Pokud jste film dosud neviděli, předem varujeme před spoilery.

PODCAST: O skvělém Zaklínači a jeho budoucnosti na Netflixu
PODCAST: O skvělém Zaklínači a jeho budoucnosti na Netflixu
16.01.2020 15:00:00 | Rozhovor

Geralt z Rivie ovládl konec seriálového roku a my mu to rozhodně nemáme za zlé. Sešli jsme se proto u mikrofonů, abychom si shrnuli zážitky z první řady netflixovského nástupce Hry o trůny a také nahlédli do Zaklínačovy budoucnosti na streamovací službě.

PODCAST: Zaručeně neokoukané vánoční tipy
PODCAST: Zaručeně neokoukané vánoční tipy
23.12.2019 12:00:00 | Rozhovor

V posledním podcastu roku 2019 se chlapci sešli ve trojici, aby si popovídali o svých oblíbených vánočních filmech. A rozhodně nečekejte obligátní směs stokrát viděných pohádek.