FB pixel TP pixel
PODCAST: Zastaralost HBO GO a inovace Aerovodu © TMDB

PODCAST: Zastaralost HBO GO a inovace Aerovodu

Aplikace HBO GO konečně přinesla možnost stahování obsahu do zařízení a Aerovod inovoval nejen svou nabídku, ale i uživatelské prostředí. Podívali jsme se tedy na zoubek populárním streamovacím službám dneška a rozpitvali jsme je opravdu dopodrobna.

Rozhovor

Co vás čeká a nemine?

V nové části našeho podcastu jsme se zaměřili na žhavou novinku HBO GO, která konečně umožnila stahování obsahu streamovací služby přímo do zařízení a jeho přehrání offline. Tento nový atribut nás poté inspiroval k debatě nad klady a zápory samotné aplikace ve smyslu technologického vývoje. HBO GO jsme si doslova proklepli ze všech stran a porovnali jsme ho po technické stránce i s dalšími službami typu Amazon Prime či Netflix, na kterých občas také nezůstala nit suchá. Zkrátka a dobře není nad zdravý uživatelský hejt. V závěru jsme se pak podívali na inovace tuzemského Aerovodu, který parádně upgradoval své uživatelské prostředí a přišel s celou řadou zajímavých novinek, jimž vládne možnost pravidelného předplatného. A výjimečně jsme to tentokrát zvládli i v rozumném čase.

Kdy a kde nás najdete?

Jak můžete vidět, přímo z článku si můžete podcast přehrát skrze SoundCloud. Tím jsme ale neskončili. Najdete nás i u prověřených podcastových stálic jako jsou - kromě zmíněného SoundCloudu - Apple Podcasts, Spotify či Google Podcasts a dalších. Samozřejmostí je implementace ve vašich RSS aplikacích. Každý týden byste (obvykle ve středu, ale může se stát, že se zpozdíme) měli dostat novou dávku, která by se ideálně měla vměstnat do 30 minut. Ze zkušenosti však můžeme už nyní říct, že se stopáž zřejmě bude lehce nafukovat. Doufáme, že si nás užijete při cestách do školy, práce či při zdravé dávce sportování. A rozhodně se nebojte dát nám feedback, co bychom měli do budoucna probrat, případně na čem máme kromě svých řečových vad zapracovat.

 891 zobrazení   2 se líbí
PODCAST: Nostalgičtí Králové videa a česká lokalizace Netflixu
PODCAST: Nostalgičtí Králové videa a česká lokalizace Netflixu
03.10.2019 14:00:00 | Rozhovor

V nejnovější epizodě našeho mezinárodního podcastu jsme se vrhli na žhavou novinku posledních dní, a to přípravy Netflixu na kompletní český překlad uživatelského prostředí a změny, které tento krok přinese. Zároveň jsme se ale nadchli i pro chystaný dokument Králové videa o éře ilegálních VHS.

PODCAST: Čím zaujala Apple TV+ a jaký je stav pirátství v ČR?
PODCAST: Čím zaujala Apple TV+ a jaký je stav pirátství v ČR?
25.09.2019 15:00:00 | Rozhovor

Apple má za sebou poslední Keynote a oznámení detailů své nové streamovací služby Apple TV+. A nebyli bychom to my, abychom se jí nepodívali pořádně na zoubek. V druhé polovině jsme se pak pustili do stále žhavého tématu ilegálního stahování obsahu v Česku i na Slovensku.

FILMTORO PODCAST: Nejzajímavější filmy o vrazích a fenomén Keanu Reeves
FILMTORO PODCAST: Nejzajímavější filmy o vrazích a fenomén Keanu Reeves
19.09.2019 14:00:00 | Rozhovor

V dalším díle Filmtoro Podcastu jsme si probrali vrahy a zabijáky na nejrůznější způsoby a vše jsme završili povídám o fenoménu Keanu Reevese.

PODCAST: 5 podzimních hitů na Netflixu a ohlédnutí za 13 Reasons Why
PODCAST: 5 podzimních hitů na Netflixu a ohlédnutí za 13 Reasons Why
11.09.2019 14:00:00 | Rozhovor

Filmtoro podcast úspěšně pokračuje a v nejnovějším vydání rozebíráme nejen třetí řadu 13 Reasons Why a seriálový hit jako celek, ale mrkneme i na nejočekávanější pecky Netflixu, které nás na podzim čekají.