FB pixel TP pixel
Velký návrat Eddieho Murphyho! Trailer Policajta v Beverly Hills 4 je komediálně akčním nářezem © Netflix

Velký návrat Eddieho Murphyho! Trailer Policajta v Beverly Hills 4 je komediálně akčním nářezem

Premiéra nového Policajta v Beverly Hills se blíží a Eddie Murphy už zase srší nakažlivou komediální energií, která umí rozvibrovat bránici, zároveň ale skvěle funguje i ve vážnějších momentech. Nový trailer očekávané novinky Netflixu vypadá naprosto parádně. Funguje i spolupráce s novým parťákem.

Filmové novinky 23. 5. 2024 15:10 | Filmové novinky

Netflix po letech příprav již 3. července konečně doručí očekávaný návrat Eddieho Murphyho do kůže policajta Axela Foleyho. Ten se znovu vydá do Beverly Hills, kde bude řešit další ze zapeklitých případů, v němž nebude chybět akce a humor v kulometném tempu. Zároveň se ale bude muset popasovat s problematickým vztahem s vlastní dcerou. Streamer nyní vypustil nový trailer, který kromě akčních střípků a hromady vtipů láká na nákladnou sekvenci s helikoptérou.

Jestli si něco z nového traileru odnesete, pak dobrý dojem z návratu jedné akčně komediální ikony. Takhle se totiž má návrat dělat. Na Axela Foleyho jsme čekali neskutečných 30 let a zatím se zdá, že čtvrtý díl téhle ságy nebude zklamáním, ale plnohodnotným návratem na výsluní nejen pro samotnou legendární postavu, ale i jejího představitele. Axel bude muset ve filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F znovu spojit síly se svými starými kámoši Billym Rosewoodem a Johnem Taggartem a navíc se nafasuje nového parťáka v podání Josepha Gordon-Levitta, jenž k Murphymu zatím perfektně sedne jako policista z moderní doby.

Trailer opět nevynechá příležitost udělat hned několik pomrknutí na fanoušky a samozřejmě dojde i na remix ikonického soundtracku, který do upoutávky pumpuje správný rytmus, v němž se střídají slovní i policejní přestřelky. Nechybí ani Kevin Bacon a celé to má správnou atmosféru franšízy, která dosáhla svého vrcholu v druhém filmu v režii Tonyho Scotta. Tomu se zkusí vyrovnat debutant Mark Molloy, který má bohaté zkušenosti z reklamy, ale pro celovečerák je doslova velkou neznámou. Minimálně z ukázky se ale zdá, že sérii velmi dobře rozumí. Za sebou má navíc ostříleného producenta Jerryho Bruckheimera, který po Top Gunu zažívá velký návrat svých ikonických filmů.

Zdroj: Netlix

 2 609 zobrazení   1 346 se líbí
První video nového Zaklínače je tady! Cavillův Geralt je minulostí
První video nového Zaklínače je tady! Cavillův Geralt je minulostí
22.05.2024 18:00:00 | Filmové novinky

Není žádným tajemstvím, že skalní fanoušci knižní i herní série Zaklínač od autorů ze sousedního Polska již nad seriálovou adaptací Netflixu definitivně zlomili hůl. Poslední dvě řady přinesly řadu zklamání a odchod Henryho Cavilla z hlavní role byl pro mnohé poslední kapkou. Ve čtvrté řadě jej nahradí Liam Hemsworth a Netflix se konečně poprvé oficiálně pochlubil, jak mu sluší paruka.

Nový Pán prstenů dorazí do kin už letos. Válka Rohirů se ukazuje na skvostných záběrech
Nový Pán prstenů dorazí do kin už letos. Válka Rohirů se ukazuje na skvostných záběrech
22.05.2024 10:00:00 | Filmové novinky

Že se na animák The Lord of the Rings: War of the Rohirrim čeká po ne úplně kladně přijatých Prstenech moci jako na smilování Boží, není žádné tajemství. Nejnovější obrázky dokazují, že se máme opravdu na co těšit.

Nejkrvavější horor roku uhranul kritiky i diváky. Recenze jsou naprosto nadšené
Nejkrvavější horor roku uhranul kritiky i diváky. Recenze jsou naprosto nadšené
21.05.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Již dávno odzvonilo dobám, kdy se v Hlavní soutěži festivalu v Cannes objevovala pouze meditativní dramata. Z festivalu v nedávné době vzešly divácké hity jako Trojúhelník smutku nebo Parazit, nejčerstvější ohlasy pak naznačují, že letos soutěž ukrývá i nejkrvavější horor, který letos uvidíme.

Nejdražší fantasy Netflixu se vrací! První video Sandmana 2 odhaluje nové postavy
Nejdražší fantasy Netflixu se vrací! První video Sandmana 2 odhaluje nové postavy
20.05.2024 17:15:00 | Filmové novinky

Netflix sice zatím neodhalil, kdy se dočkáme návratu fantasy hitu Sandman na obrazovky, pokračování dosud nejdražšího fantasy streamovacího obra se však natáčí a nyní dochází k odhalení dalších postav.