FB pixel TP pixel
Příběh služebnice na Hulu i HBO boduje, dočká se čtvrté řady © TMDB

Příběh služebnice na Hulu i HBO boduje, dočká se čtvrté řady

Čeští diváci si aktuálně vychutnávají třetí řadu Příběhu služebnice na HBO a mateřská stanice seriálu, americká Hulu, během své páteční prezentace pro Asociaci televizních kritiků oznámila, že již June a dalším služebnicím odklepla čtvrté pokračování.

Filmové novinky

Datum premiéry zatím není známo, ale první tři řady vycházely postupně každý rok (2017-2019) zpravidla na přelomu jara a léta, takže čtvrté bychom se s klidem mohli dočkat už zhruba za 11 měsíců. Seriál je adaptací stejnojmenného románu spisovatelky Margaret Atwoodové a vypráví o dystopickém světě, ve kterém jsou ženy utlačovány totalitním režimem a v případě služebnic ceněny zpravidla jen pro svou schopnost rodit potomstvo.

Seriál se může pochlubit skvělým obsazením, kterému vévodí Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Max Minghella nebo Alexis Bledel. Drama zaznamenalo velký úspěch již se svou první řadou, která získala 13 nominací na ceny Emmy, z nichž 8, včetně ocenění za nejlepší dramatický seriál, proměnila. Letos seriál získal 11 nominací, což z něj udělalo druhé nejnominovanější seriálové drama. Praised be!

 451 zobrazení   40 se líbí
Dočkají se Sedmilhářky od HBO třetí řady? Šance jsou prý nízké
Dočkají se Sedmilhářky od HBO třetí řady? Šance jsou prý nízké
30.07.2019 | Filmové novinky

Programový ředitel HBO Casey Bloys se v nedávném rozhovoru vyjádřil k možné třetí řadě seriálu Sedmilhářky, a navíc promluvil ohledně probíraného vyšachování režisérky Andrey Arnold na konečné podobě druhé série.

Scorseseho Irishman otevře festival v New Yorku. Máme první fotografie
Scorseseho Irishman otevře festival v New Yorku. Máme první fotografie
29.07.2019 22:30:00 | Filmové novinky

Očekávaný gangsterský megafilm Martina Scorseseho, Irishman, se konečně představuje na prvních fotografiích. Záběry novinky od Netflixu přišly společně s oznámením, že film jako první uvidí diváci na festivalu v New Yorku. Kdy se dočkají ostatní?

Seriálový Pán prstenů má první trailer, který odhaluje hvězdný tvůrčí tým
Seriálový Pán prstenů má první trailer, který odhaluje hvězdný tvůrčí tým
29.07.2019 | Filmové novinky

Jeff Bezos chce seriál ze světa Pána prstenů, který se stane další Hrou o trůny. A nové video, které odhalilo tvůrčí tým, jenž seriál přivede k životu, ukazuje, že Amazon neponechává nic náhodě. Najal si totiž tvůrce s referencemi z absolutní filmové i seriálové špičky.

Jack Ryan se představuje v prvním traileru 2. řady seriálu od Amazonu
Jack Ryan se představuje v prvním traileru 2. řady seriálu od Amazonu
28.07.2019 | Filmové novinky

Svérázný agent CIA se po roční odmlce brzy vrátí na obrazovky Amazon Prime a tentokráte se spolu s ním podíváme do různých jihoamerických republik. V prvním teaser traileru láká Ryan na další kaskadérské kousky a přestřelky.