FB pixel TP pixel
První detaily o 25. Bondovi: Craigovi v důchodu se postaví Freddie Mercury © TMDB

První detaily o 25. Bondovi: Craigovi v důchodu se postaví Freddie Mercury

Konec tajnůstkářství. Nový film o agentovi 007 s prozatimním názvem Bond 25 dostává konečně obrysy. Daniel Craig se opět představí jako Bond, James Bond a doplní ho jak nové, tak i známé obsazení.

Filmové novinky

Mezi nováčky, které si na plac ikonické franšízy přivede režisér Cary Joji Fukunaga, patří Rami Malek (Bohemian Rhapsody), Dali Benssalah (The Flash), Billy Magnussen (Velvet Buzzsaw), Ana de Armas (Blade Runner 2049), Lashana Lynch (Captain Marvel) a David Dencik ( Quicksand), přičemž Malek ztvární úhlavního nepřítele Bonda.

První detaily o 25. Bondovi: Craigovi v důchodu se postaví Freddie Mercury © TMDB

„Mým úkolem bude zajistit, aby to pan Bond neměl snadné,“ řekl oscarový Malek během live-streamovaného odhalení novinek o Bondovi 25. Oficiální titul je stále pod pokličkou, nicméně režisér Fukunaga již potvrdil natáčení prvních scén v Norsku „kvůli počasí“. Mezi další plánované lokality patří samozřejmě Londýn a dále Jamajka nebo malebné italské městečko ležící na kopci Matera. Nová bondovka naváže na Spectre, když bude Bond v úvodu filmu mimo aktivní službu a bude si užívat v nově postavené jamajské vile. Zde ho však vyhledá přítel ze CIA Felix Leiter, jenž Bonda zavede na záchrannou misi uneseného vědce. Vše se ovšem zvrtne a Bond se dostane na stopu nového padoucha, jenž ohrožuje svět novou nebezpečnou technologií.

Mezi navrátivší členy Bondova nejbližšího okruhu patří Ralph Fiennes (jako M), Naomie Harris (jako Moneypenny), Léa Seydoux (jako Madeleine), Ben Whishaw (jako Q), Rory Kinnear (jako Tanner) a Jeffrey Wright (jako Felix, který se objevil v Casion Royale a Quantum of Solace). Půjde již o pátý a pravděpodobně i poslední Craigův film v roli agenta 007.

 188 zobrazení   9 se líbí
Seriál o Batmanovu komorníkovi má akční trailer. Naváže na Gotham?
Seriál o Batmanovu komorníkovi má akční trailer. Naváže na Gotham?
25.04.2019 9:00:00 | Filmové novinky

Nový seriál Pennyworth, který přichystali tvůrci Gothamu Bruno Heller a Danny Cannon, se představuje v dalším traileru, v němž vidíme slavného komorníka ve službách Jejího Veličenstva. Seriál uvidíme na obrazovkách stanice Epix už 28. července.

Bažináč od tvůrce V zajetí démonů nabízí hutný komiksový horor
Bažináč od tvůrce V zajetí démonů nabízí hutný komiksový horor
24.04.2019 18:00:00 | Filmové novinky

Legendární komiksový hrdina Bažináč se představuje v prvním plnohodnotném traileru na seriál Swamp Thing, který stanice DC Universe uvede už 31. května. V mrazivém bezejmenném traileru vidíme všechny hlavní představitele včetně samotného Iana Zieringa.

Naznačil Pod svým zpěvem, jak Hra o Trůny skončí? A o čem vlastně zpíval?
Naznačil Pod svým zpěvem, jak Hra o Trůny skončí? A o čem vlastně zpíval?
24.04.2019 17:00:00 | Filmové novinky

Druhý díl 8. řady Hry o trůny přinesl velmi zajímavé propojení seriálu s knihami, v které už možná řada čtenářů ani nedoufala. Když Podrick začal znenadání zpívat, ihned poznali, o jakou píseň jde a o kom pojednává. Avšak i ti nejvášnivější fanoušci od televizních obrazovek se nyní musí trochu dovzdělat.

Herecké rošády: Kdo vyměnil Západozemí za předalekou galaxii?
Herecké rošády: Kdo vyměnil Západozemí za předalekou galaxii?
24.04.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Osmá série Hry o trůny je v plném proudu a minimálně do příchodu Avengers bude určovat popkulturní trendy. Nedávno jsme se rovněž dočkali prvního traileru na nové Star Wars, proto nás napadlo sestavit žebříček deseti jmen, jež se objevila v Západozemí i předaleké galaxii.