FB pixel TP pixel
První ukázka 2. řady komiksovky Titans láká na Batmana a slavného padoucha © TMDB

První ukázka 2. řady komiksovky Titans láká na Batmana a slavného padoucha

Warner Bros. vypustil do světa první trailer na očekávanou druhou sérii Titans, ve které Robina doplní Batman a k týmu se přidají i oblíbení hrdinové jako Wonder Girl či Aqualad.

Filmové novinky

Streamovací služba DC Universe, jež spadá pod společnost Warner Bros., loni odstartovala premiérou drsného a úspěšného seriálu Titans, ve kterém se představili členové stejnojmenného slavného komiksového týmu. První řada loni vyvrcholila střetem s démonickým Trigonem a Robinovými halucinacemi s nepřátelským Batmanem a tvůrci brzy potvrdili pokračování. Toho se dočkáme 6. září a vedle DC Universe seriál po čase debutuje i na u nás dostupném Netflixu. V prvním traileru vidíme Robina v čele původních Titans, ve kterých dříve bojovali Aqualad, Wonder Girl, Hawk a Dove, a následně i pospolu s novými Titány. Krátce v něm vidíme i Bruce Waynea alias slavného Batmana, jehož si zahraje Iain Glen, hvězda Hry o trůny, kde ztvárnil Joraha Mormonta. Seriál by měl odkazovat jak na svou první řadu, tak i na první řadu svého spin-offu Doom Patrol, jenž aktuálně můžete zhlédnout na HBO GO.

 132 zobrazení   9 se líbí
Nový Walking Dead spinoff láká v traileru na Stranger Things se zombíky
Nový Walking Dead spinoff láká v traileru na Stranger Things se zombíky
05.08.2019 | Filmové novinky

Hra o trůny, Stranger Things… zdá se, že každá velká televizní stanice dnes chce mít v programu své obdoby těchto veleúspěšných seriálů. Hororovky s teenagery jsou na vzestupu, a tak se do nich rozhodla pustit i největší televizní zombie franšíza Živí mrtví.

HBO hledá nové GoT, chystá adaptaci fantasy s řeckou mytologií Circe
HBO hledá nové GoT, chystá adaptaci fantasy s řeckou mytologií Circe
04.08.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Na HBO míří další fantasy seriál podle knižní předlohy. Nedávno oznámená služba HBO Max totiž dala zelenou dramatu Circe, jehož scénář vznikl na základě stejnojmenného fantasy bestselleru spisovatelky Madeline Miller.

13 Reasons Why se vrátí s 3. řadou již 23. srpna. Máme první ukázku
13 Reasons Why se vrátí s 3. řadou již 23. srpna. Máme první ukázku
01.08.2019 16:30:00 | Filmové novinky

Jeden z nejpopulárnějších seriálů na Netflixu se pomalu blíží do svého finále. Již 23. srpna uvidí fanoušci 3. řadu, která má nově první ukázku.

Nepropadejte panice, Hulu chystá novou adaptaci Stopařova průvodce
Nepropadejte panice, Hulu chystá novou adaptaci Stopařova průvodce
01.08.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Proslulý humoristický sci-fi román Douglase Adamse Stopařův průvodce po Galaxii s největší pravděpodobností dostane novou, tentokráte seriálovou podobu. Chystané adaptace se ujme streamovací společnost Hulu.