FB pixel TP pixel
Veleúspěšná Pustina skončila. Nahradí ji nová kriminálka plná záhad © HBO

Veleúspěšná Pustina skončila. Nahradí ji nová kriminálka plná záhad

Po osmi dlouhých týdnech se diváci České televize dočkali rozuzlení mysteriózního dramatu Pustina. Nemusí ale rozhodně smutnit, veřejnoprávní televize už chystá očekávanou krimi novinku, která se opět dotkne tajemna.

České novinky 24. 10. 2024 12:15 | České novinky

Dramatický seriál Pustina sice letos oslavil už 8 let od svého vzniku, na České televizi se mu však v posledních 8 týdnech dařilo báječně a pravidelně zatápěl projektům komerčních televizí. Nyní se seriál v hlavní roli se Zuzanou Stivínovou a Jaroslavem Duškem dobral ke svému konci a zatímco Prima bude v následujících týdnech spoléhat na nový seriál Hrdina s Janem Nedbalem, Česká televize vytáhne také silný novinkový kalibr.

Přichází Lovec

Už od příštího týdne se na obrazovky vrátí režisér Jiří Strach se svou novou mysteriózní kriminálkou Lovec. Ta se objeví v programu od středy 30. října ve 20:15 a volně naváže minisérie Ďáblova lest a Ztracená brána. Lovec nabídne osm kriminálních případů se záhadnými a nevysvětlitelnými jevy, které policistům pořádně zamotají hlavy. Naštěstí však na vyšetřování nebudou sami, pomáhat jim totiž bude exorcista Pavel Kříž.

Režisér Strach tak opět zabředne do svého oblíbeného tématu náboženství a vysoustruží z něj doufejme další temnou a řádně vymazlenou kriminálku, která u diváků zaboduje. V hlavní roli uvidíme Janu Kolesárovou. V dalších rolích se pak objeví Jiří Štěpnička, Ivo Gogál nebo Martin Stránský. Fanoušky kriminálek však potěší i jiná nová krimi. Již 24. října totiž dorazí do prime-timu norský seriál Lovci hlav natočený podle knihy Jo Nesba.

Připomeňme, že Strach v letošním roce už jednou na České televizi uspěl díky televiznímu filmu Svatá s Jiřinou Bohdalovou, která nemluví úplně pravdu o svých zážitcích z gulagu. Dá se očekávat, že i novinka Lovec bude útočit na špičku sledovanosti.

Zdroj: Česká televize

 24 197 zobrazení   46 se líbí
Zapomeňte na Matáskova Poldu. Prima tasí kriminálku s hrdinou, který se nebojí porvat
Zapomeňte na Matáskova Poldu. Prima tasí kriminálku s hrdinou, který se nebojí porvat
23.10.2024 18:40:00 | České novinky

Televize Prima přichází s jednou z největších novinek podzimu, která má před sebou nelehký úkol. Má totiž nahradit extrémně úspěšného Poldu s Davidem Matáskem. Povede se nové kriminálce husarský kousek?

Primu trápí klesající sledovanost vztahových seriálů. Za 3 roky ztratila 500 000 diváků
Primu trápí klesající sledovanost vztahových seriálů. Za 3 roky ztratila 500 000 diváků
23.10.2024 11:55:00 | České novinky

Televize Prima má za sebou zdánlivě úspěšnou premiéru nového seriálu Kamarádi. Tahle vztahová telenovela, která navazuje na úspěch seriálů Slunečná a ZOO, však potvrzuje pro televizi velice nepříznivý trend, kdy za tři roky přišla o půl milionu sledujících. Kam se diváci poděli a mají podobné projekty ještě naději?

Rekordní sledovanost StarDance ničí konkurenci. Ta vůbec nestíhá
Rekordní sledovanost StarDance ničí konkurenci. Ta vůbec nestíhá
21.10.2024 17:00:00 | České novinky

Návrat pořadu StarDance na obrazovky České televize je ještě větší, než se obecně očekávalo. Oproti minulému týdnu sledovanost dokonce poposkočila nahoru a konkurenční televize nemají aktuálně žádnou šanci taneční soutěž překonat.

Češi dál válcují Netflix. Mezi největšími letošními hity jsou hned tři novinky
Češi dál válcují Netflix. Mezi největšími letošními hity jsou hned tři novinky
17.10.2024 14:15:00 | České novinky

Lokální tituly jsou základem úspěchu nejrůznějších streamovacích služeb. Dávno to pochopilo Voyo, začíná to chápat i Prima a dlouhodobě to samozřejmě moc dobře ví i Netflix, který sice nevytváří vlastní tuzemský obsah, umí ale velmi dobře nakupovat.