FB pixel TP pixel
Rambo chystá krvavou rozlučku ve stylu Narcos. Máme první trailer! © TMDB

Rambo chystá krvavou rozlučku ve stylu Narcos. Máme první trailer!

V prvním traileru na závěrečné dobrodružství slavného Johna Ramba vidíme nový neowestern, ve kterém se jeden z nejpopulárnějších hrdinů definitivně rozloučí ve velkém stylu.

Filmové novinky

Rambo se v kinech poprvé ukázal už v roce 1982 a vedle Rockyho se jedná o další slavnou roli Sylvestera Stalloneho. Populární herec si Johna Ramba následně zopakoval ve třech dalších filmech, ve kterých si poradil se sovětskými špiony i barmskými hrdlořezy, nyní se pak vrací v závěrečné kapitole s podtitulem Last Blood, tedy Poslední krev, což je určitá analogie k originálnímu názvu jedničky. John se po dobrodružství v Barmě uchýlil do pouště a snažíc se dožít svůj život v ústraní se nečekaně zaplétá s drogovým kartelem, což jej donutí k dalšímu tažení za pomstou. Snímek má na svědomí mladý režisér Adrian Grunberg, jenž se podílel na nedávném seriálu Narcos: Mexico, a scénář napsal samotný Stallone s přispěním Matthewa Cirulnicka. Vedle Slye se v hlavních rolích dočkáme Paz Vegy, Louise Mandylora a Sheily Shah. Snímek má premiéru stanovenou již na 19. září, těšme se tedy na grandiózní zakončení.

 345 zobrazení   108 se líbí
John Wick už zabil víc lidí než Michael Myers a Jason Voorhees dohromady
John Wick už zabil víc lidí než Michael Myers a Jason Voorhees dohromady
31.05.2019 | Filmové novinky

Ikony slasherových hororů Michael Myers a Jason Voorhees se musí v počtu odpravených lidí sklonit před hitmanem Johnem Wickem, kterému stačily pouhé tři filmy, aby součet jejich mrtvých překonal.

Drama Černobyl se stalo nejlépe hodnoceným seriálem v historii
Drama Černobyl se stalo nejlépe hodnoceným seriálem v historii
30.05.2019 | Filmové novinky

Na ČSFD už atakuje první příčku, kterou od roku 2016 drží Zázračná planeta, na Rotten Tomatoes se pyšní 96 %, což jej rovněž řadí na absolutní seriálovou špici, a na IMDB už Černobyl zválcoval vše, co mu dosud stálo v cestě a fanoušci mu dávají nejlepší seriálové hodnocení v historii portálu.

Bažináč od Jamese Wana se představuje v plnohodnotném traileru
Bažináč od Jamese Wana se představuje v plnohodnotném traileru
29.05.2019 14:00:00 | Filmové novinky

Už 31. května uvede stanice DC Universe svůj třetí původní seriál, ve kterém se vypravíme do louisianských bažin a setkáme se s proslulým Bažináčem. Na dílko od producenta Jamese Wana a režiséra Lena Wisemana se můžete navnadit v dalším traileru.

Unikly záběry brnění z chystaného Zaklínače a fanoušci se bouří
Unikly záběry brnění z chystaného Zaklínače a fanoušci se bouří
29.05.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Na internetu se objevily první fotografie z natáčení očekávaného netflixovského Zaklínače a prvotní reakce fanoušků nejsou z těch nejlepších, spíš naopak. Kromě zbraní a některých scén se totiž objevily i fotografie brnění Nilfgaardu, které vypadá přinejmenším „zajímavě“.